Klantvriendelijk, meedenkend en eerlijk.

Zie hierboven

Zeer goede, oplossingsgerichte service

We zijn erg tevreden over het koopproces en hoe er meegedacht is met onze wensen over een 'nieuwe' occasion. De auto rijdt heerlijk en is keurig afgeleverd via Broekhuis Opel/Citroën/Peugeot Wageningen.

goede service,en korrecte afhandeling.

zoals boven omschreven.

Vertrouwen hersteld

Intussen heeft Broekhuis contact met mij opgenomen over de beschreven situatie. Er is een nette oplossing geboden waar ik tevreden mee ben. Mijn onderstaande review wil ik daarom aanpassen, want over de verkoop en de auto zelf had ik geen klachten. Net als mijn eerdere bij Broekhuis gekochte auto's prima afgeleverd, evenals het onderhoud wat ik altijd bij deze garage laat doen.

Heel fijn geholpen

Duidelijk en Eerlijk

Onze vorige auto 3 jaar geleden kwam ook bij Broekhuis vandaan. Door die positiviteit weer terug om onze huidige auto aan te kopen. Als er iets is, belletje of email en er is altijd een wederhoor en of oplossing. Dankzij onze verkoper Rafael snelle aankoop gedaan,hij hoorde onze wensen en toonde interesses in onze gezinssamenstelling. Hij rijd heerlijk !!! Kleinkinderen vinden hem ook gaaf alle 5 hahaha Ps...aankoop erna is ook een feit dus laat de vakantie maar komen.

Goed relaxed en vriendelijk geholpen

Alles zoals afgesproken en netjes gebeld omdat er extra kosten bij kwamen ivm keuring.

Erg plezierig geholpen door verkoper.

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen bij Broekhuis Wageningen. Verkoper was zeer behulpzaam en denkt mee met de klant.

uitstekend

prima verlopen

Vriendelijke professionele service

Alles was goed en professioneel geregeld. We hebben koffie gehad er was aandacht voor ons als klant. Als één puntje van kritiek mag uiten hadden ze da auto beter schoon moeten maken.

Fijne koop ervaring van auto

Auto gekocht 2 weken geleden, mooie auto, keurig afafgeleverd. Justin was heel helpzaam, had veel geduld om samen naar een goede auto te zoeken, en alle vragen zorgvuldig te beantwoorden.

Prima vriendelijk

Vriendelijke medewerkers hulpzaam

Geweldig!

Zeer klantvriendelijk, positief, tot in de puntjes geregeld wat afgesproken was, kortom zeer tevreden!

Voorheen kreeg ik altijd een uitnodiging voor de bandenwissel ...

Afgelopen dinsdag belde ik Peugeot Wageningen maar eens om te horen wanneer de 2-jaarlijkse uitnodiging per email zou komen voor een bandenwissel. Zo was ik het jaren gewend van de Peugeot-garage Versteeg Buurman in Wageningen die inmiddels is overgegaan naar Broekhuis. Op zich vind ik het jammer dat Broekhuis deze service nu niet verleent. In eerste instantie had ik pas vanaf 30 mei een afspraak kunnen inplannen voor het verwisselen van de winterbanden. Dat had betekend dat ik de hele maand mei - met een grote kans op warm(er) weer - op winterbanden had moeten rijden, met het risico op een langere remweg en grotere slijtage. Peter Postma van Broekhuis Almere heeft de kwestie opgepakt en heeft voor mij een afspraak voor komende week kunnen inplannen. Dat waardeer ik.

De auto was de zelfde dag nog klaar Tevreden ben ik er mee

vriendelijke mensen keurig geholpen

auto gekocht en op heel korte termijn afgeleverd super bedrijf beveel het zeker aan

nazorg slecht

we zijn gaan kijken naar opel crossland deal snel gesloten goed geholpen na twee weken konden we de auto ophalen compleet gekocht met afleverpakket van699 euro inclusief poetsen toen we de auto ophaalden bleek naar mijn mening de auto niet gepoetst ook aan gegeven werd gelijk een diner bon aangeboden maar heb hem toch zo meegenomen maar een paar dagen toch contact gehad met verkoper ik was het er toch niet mee eens want ik had wel betaald voor het poetsen dus zijn zijn voorstel was opnieuw laten poetsen op zijn kosten of dinerbon ik heb voor dinnerbon gekozen maar helaas nu ongeveer 4 weken later niks gekregen tussendoor steeds met mij appen ik moet hem alleen nog opsturen zelfs een foto van bon geappt naar mij maar helaas niks gekregen gaat mij niet om de bon maar om het idee dus wel snel verkopen maar achteraf iets waarmaken ho maar

De motorstoring leek verholpen, maar niet heus...

De motorstoring werd blijkbaar verholpen door het resetten van de storing. Maar na twee dagen kreeg ik dezelfde melding en moet ik weer naar Wageningen rijden...

Schandalig

Op 11 dec 2023 zou mijn Peugeot onderhoud krijgen. Auto en sleutel gebracht zoals gebruikelijk. In de loop van de dag werd ik gebeld dat de auto nieuwe remblokken en schijven nodig had aan de voorzijde. Helaas was de auto pas de volgende dag klaar. Gezien het feit dat ik de volgende dag niet werd gebeld of het was gelukt heb ik Broekhuis proberen te bellen. Sinds de overgang naar broekhuis duurt het een eeuwigheid voordat je iemand aan de lijn krijgt. Aan een centrale telefoniste heb je niets die weet niet waar t over gaat. Al met al eindelijk iemand aan de lijn en kon ik de auto ophalen. Ik naar Wageningen en daar gaven ze aan dat mijn auto in Ede was gemaakt en daar stond. Ik kom uit Ede dus kon weer terug in de spits. In Ede aangekomen gaven ze aan dat de auto daar niet stond en dat ik maar moest gaan kijken in het andere filiaal in Wageningen. Na 1,5 uur rond te hebben gereden had ik mijn auto gevonden. Niemand had mij verteld dat deze in een andere werkplaats werd onderhouden. Ik heb ook sterk mijn twijfels waarom de 108 nadat deze is gekocht in filiaal Ede dec 2021 nu al blokken en schijven nodig had. De rekening was 1100,- Nadat ik mijn beklag had gedaan kon ik bij de volgende beurt 15% korting krijgen. Wat wordt dat dan 15% van bijna niets ? Is ook bijna niets ! Op basis van het bovenstaande heb ik spijt dat ik in aug 2022 een nieuwe 308 GT heb besteld die na meerdere uitstel van levering ook nog steeds niet is afgeleverd. Hij was in productie en zou eind nov worden afgeleverd 2023. Inmiddels is het bijna jan 2024 en wacht ik 16 maanden op een auto. Kortom de grootschaligheid van Broekhuis maakt alles kapot wat bij Versteeg Buurman Wageningen was opgebouwd. Slechte bereikbaarheid en communicatie en hoge onkosten aan een zeer jonge auto.

Matig

De dealer bleek verplaatst te zijn van de ene kant van Wageningen naar helemaal de andere kant. Dat was mij niet bekend gemaakt. De oude plek was bij een bushalte, de nieuwe er ver vandaan. De receptie wist mij niet te vertellen, waar de dichtstbijzijnde bushalte is. Als het klaar was, zou ik worden gebeld. Dat is niet gebeurt. Toen ik net op tijd zelf belde, werd mij te verstaan gegeven, dat ik blij mocht zijn dat er iemand zou blijven. De werkplaats heeft haar werk naar behoren gedaan.

Zeer vriendelijk ontvangst de koffie staat altijd klaar en de service en kwaliteit staat bij Broekhuis altijd voor op.

De transactie is nog niet afgerond

De auto die ik heb gekocht moet de "afleverbeurt" nog hebben. Kan helaas pas 3 januari 2024. Wordt vervolgd.

Goede service.. klant vriendelijk. Mooie auto gekocht. We zijn dik tevreden!

Goede service.. klant vriendelijk. Mooie auto gekocht. We zijn dik tevreden!

Prima!

Prima service!