Doeltreffende behandeling.

Waar blijft nieuwe accu?

Het was een groot plezier

Vanaf het begin een goed contact gehad met Broekhuis over de lease auto. Levertijd, tijdstip etc ging allemaal van een leien dakje. Met vragen kreeg ik altijd super snel antwoord. Er werd met me mee gedacht over het aantal kilometers die ik per jaar wilde gaan rijden. Ik wil het team van Broekhuis, en met name Esther, bedanken voor de fijne jaren die ik heb gehad met mijn Opel Karl.

Auto was klaar op afgesproken Tiid

Auto was klaar, maar er waren nog wat zaken niet in orde bij de plaatsing van de trekhaak. Worden nog opgelost.

Uitstekende service. Prettige communicatie.

uitstekende ervaring.

Prima service. Met het bedrag dat ik voor de inruil van mijn vorige auto kreeg, was ik tevreden. De occasion-Ford Fiësta die ik bij Broekhuis kocht, bevalt me uitstekend. Kortom, een professioneel bedrijf.

Staan meer dingen op rekening dan verwacht

Ga voor beurt en apk ben zelf monteur had ruitenvloeistof bij gevuld Moest terug voor na reparatie filters moesten worden besteld en vloermatjes Moest daar om 10.15 uur zijn de jongens drinken even koffie gaan er zo aan beginnen prima auto was om 11.15 uur gereed maar wel 1,4 uur in rekening wisserbladen vervangen en remvloeistof ververst Heren alles goed maar het is al duur genoeg Met vriendrlijke groet Sjaak Vellekoop

Prettige, relaxte mensen/ goede service

Zie hierboven

Fantastich

Zeer goed geholpen door verkoper (de heer Johan bakker) alles werd goed en netjes uitgelegd zeer tevreden

Ben al jaren een tevreden klant

Ben zeer tevreden

Geheel volgens afspraak en correct uitgevoerd.

Altijd goed. Vriendelijk en behulpzaam.

uitstekend

Zeer klantvriendelijke medewerkers en goede service. Ze nemen alle tijd voor je en geven je alle informatie die je nodig hebt.

Niet zo leuk

Vorig jaar verschillende malen een e-mail gestuurd over de jaarlijkse onderhoudsbeurt en vervolgens niet 1x een reactie terug gehad. Dat heeft ons doen besluiten om nu naar een ander Broekhuis filiaal te gaan. Dat is Broekhuis Doornspijk geworden en daar zijn we perfect geholpen.

Zeer fijn en vriendelijk geholpen! Blij met de goede uitleg en service!

benadering en overleg heel prettig

uitvoering volgens afspraak. en van te voren aangegeven wat de kosten zouden worden.

Prima en zeer klantvriendelijk

Snel geholpen en ze bellen van te voren over de rekening

Prima geholpen bij jaarbeurt Opel Meriva

Ik ging voor de jaarbeurt. Aantal mankementen waaronder ook 4 nieuwe banden. Voor een mooie prijs werd dit geregeld. Ook de beurt en de duur van het wachten vielen mee, doordat uiteindelijk twee monteurs met mijn auto aan de gang gingen. Geweldige service, ik ben (weer) tevreden!

Problemen opgelost

Bij deze trek ik mijn onderstaande review in. Ik ben keurig gebeld over mijn klachten en dit is na een uitgebreide uitleg wat er aan de hand was opgelost. Ik was blij dat men zo snel reageerde op mijn review. Nu ben ik weer een blije klant. ------------------------------------------------------------------------------------ Op 13-4 een afspraak gemaakt voor APK en kleine beurt op 03-05. Vroeg om vervangend vervoer en kreeg als antwoord dat dit � 25,00 ging kosten terwijl bij de koop van twee Peugeots bij Autopalace de afspraak was dat ik alleen de benzine hoefde te betalen. Zijn deze afspraken zonder enig overleg afgeschaft?, Dus dan maar wachten, maar er was al door mij gewaarschuwd dat de remmen niet door de APK zouden komen, Toen werd er gezegd dan vinden we daar wel wat op. En inderdaad de auto kwam niet door de APK en er was geen vervangend vervoer aanwezig en uiteindelijk heeft iemand mij naar huis gebracht en de volgende morgen weer opgehaald en ik denk dat dat meer dan � 25,00 heeft gekost. Verder niets dan lof over de receptie bij Peugeot en de werkplaats.

Een prestatie van kwaliteit.

Dik tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraak en de geleverde prestatie.

uitstekend

Zoals wij al heel lang van Broekhuis Harderwijk gewend zijn, was deze keer het groot onderhoud van onze Corsa weer goed. We werden zelfs opgebeld, dat de kosten hoger zouden uitvallen dan vooraf gedacht werd, na overleg zijn wij op prettige wijze er uit gekomen. De service is ronduit een 10 waard. Met vriendelijke groet, jj.hut 3851BX 34

Prettige mensen en goede service

Prettig, geen klachten.

prima vlotte service

Helemaal volgens afspraak de camper weer gekeurd en onderhoud gedaan.

geweldig

niet te verbeteren

hele goede service en behandeling van onze auto

ik ben vanaf de afspraak tot het thuisbrengen van onze heel netjes behandeld en ben heel tevreden.

Super geregeld.

Blij met de geboden service

Goed geholpen. Thuis gebracht en toen de auto klaar was opgehaald. Ik ben alleenstaand en. Iet zo jong meer dus deze service is essentieel voor mij

Lorentzstraat 17

3846 AV Harderwijk