Een kleine onderhoudsbeurt laten doen. Naar verwachting en prijsindicatie kwam ook overeen. Ging er iets boven maar hier hebben ze netjes voor gebeld. Enige puntje die ik zou kunnen bedenken, is dat het leuk zou zijn als de auto even gewassen en gestofzogen was. Een kleine moeite, maar dat geeft net dat kleine beetje extra (vroeger deden ze dit altijd wel toen het nog Auto Palace was).

Eerlijk gezegd: goed zoals gewoonlijk

Snel, duidelijk, zonder poespas

Gewoon goed!

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de auto alles volgens afspraak verlopen. Uiterst vriendelijke medewerker.

Broekhuis Peugeot is ons uitstekend bevallen.

Onlangs verzorgde Broekhuis Peugeot voor de eerste keer een onderhoudsbeurt voor onze auto. We zijn er erg tevreden over. De afspraak was snel gemaakt. Er was vervangend vervoer beschikbaar. De beurt is goed uitgevoerd, waardoor onze auto weer flink wat kilometers veilig kan afleggen.

Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid van de medewerkers van peugeot !

------

Mijn auto werd opgehaald omdat ik hem niet kon brengen! Goede service! En alles in goed overleg gerepareerd

Super service!

De geplande afspraak was niet goed in het systeem gekomen. Toch werd de apk en kleine beurt tussendoor gepland dezelfde dag zodat de apk niet zou verlopen.

Zeer tevreden!

prettig geholpen, niks was ze teveel.

Fantastisch

Gewoon hele prettige mensen, die in oplossingen denken, een bedrijf waar je, je thuis voelt.

Al jaren prettige contacten en prima service

Ook bij de laatste beurt vorige week goed overleg en afspraken worden nagekomen. Doodzonde dat ik nu weer naar de Lorentzstraat moet voor de service, voor mij niet klantgericht!

Alles goed en keurig verlopen.

Brandstofmeter stond bijna op reserve dus wat meer litertje zou welkom zijn.

Keurig geholpen door Fred in de vestiging Harderwijk. Blij met onze Peugeot!

Tijd te kort na aankoop voor ervaring

Nog onvoldoende tijd om ervaring op te doen

goede garage

goede garage, maar sinds Broekhuis het heeft overgenomen gaat het fout bij afspraken. afgelopen september afspraak gemaakt, was bij de receptie niet bekend, kon gelukkig toch geholpen worden. november afspraak gemaakt en vervangende auto gevraagd. krijg ik een mail terug dat ik niet gekozen heb voor een vervangende auto. toen maar gebeld en dan wordt het wel opgelost.

Prima begeleiding en advies bij het zoeken naar goede occasion.

Fijn en snel kunnen beschikken over mijn Fiat Panda, dank zij de goede voorlichting en meedenken van Fred Renes!

Mooi bedrijf, duidelijk en eerlijk

Overleggen duidelijk wat je auto nodig heeft, bekwame monteurs en service adviseurs.

Zeer professioneel

Afspraken na gekomen.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Gedurende de grote beurt van mijn auto werd ik telefonisch geïnformeerd over het verloop van de beurt, de noodzakelijke .vervangingen en de totale kosten. Verder werd een keurig rapport opgeleverd van de verrichte werkzaamheden Hierdoor rij ik met vertrouwen met mijn auto.

prima service

prima service

Uitstekende voorlichting en service

Gewoon een prettige ervaring bij de aanschaf van een andere auto. Vriendelijke verkoopadviseur met verstand van zaken.

Uitstekende voorlichting en service

Uitstekende voorlichting en service.

Lorentzstraat 17

3846 AV Harderwijk