Uitstekende voorlichting en service.

Gewoon een prettige ervaring bij de aanschaf van een andere auto. Vriendelijke verkoopadviseur met verstand van zaken.

Hele prettige gang van zaken.

Niets op aan te merken

Klantvriendelijk en zorgvuldig

Ik heb een gebruikte Opel Crossland X gekocht en ben zeer te spreken over de wijze waarop de medewerker me heeft geholpen!

uitstekend

Alle afspraken klopten. Prijzen redelijk. Fijne medewerkers.

Zeer klantvriendelijk!

Afspraken worden nagekomen. Klantgericht.

uitstekend

Ik ben goed geholpen

Ik ben zeer tevreden over de service die tijdens de APK en jaarlijkse beurt is gedaan.

Service prima. Ook de auto schoon terug. een 9.

Topservice

Snel en vakkundig

Helemaal naar ons zin geholpen.

Alles werd ons duidelijk uitgelegd, alle tijd genomen voor ons. Alles werd doorgenomen en gevraagd of we dat echt wilde hebben. Ik weet niets negatiefs te zeggen. Helemaal prima.

Top ervaring

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, goede service en heldere afspraken! Top geholpen door Mark Franken

Altijd vriendelijk en correct

Behulpzaam, goede uitleg kortom, het kan niet beter.

Al jaren alle vertrouwen in dit bedrijf.

Wij zijn al meer dan 25 jaar klant bij Broekhuis opel, en hebben nog nooit een enkele klacht gehad. Goede monteurs en prettige mensen bij receptie en verkoop.

Gewoon zoals het hoort

Wederom een goede ervaring .

Goede klant service

Goede klant service

Goed onderhoud, meedenken met de klant

Opel jaarbeurt is netjes uitgevoerd, er werd goed meegedacht met een probleem met de parkeersensoren.

Goede ontvangst en duidelijke afspraken

Mooie en duidelijke aanbieding gehad. Tijd gekregen om over na te denken. Afspraken nagekomen. Mooi.

Prettige ontvangst, ruim aandacht, voelt vertrouwd, afspraken worden nagekomen, goed telefonisch bereikbaar, behulpzaam en scherp geprijsd.

Vriendelijk en ervaren

Jaarlijks breng ik mijn autootje naar deze garage en ik word altijd super geholpen.

Goede snelle service

Contact met de werknemers is goed en vriendelijk. Duidelijke uitleg van de handelingen van de controle.

Goede ontvangst en vriendelijk personeel.

Ik kwam voor een reparatie en gelijk een kleine beurt. Deskundig personeel en goede afspraken vooraf.

Goede service en ben zeer tevreden

Prettig geholpen en goede uitleg

Prima geholpen en geadviseerd

Goed geholpen

Goede service en prettige behandeling.

ze zijn het afgesproken werk volledig na gekomen

als of ik het zelfgedaan zou hebben

Super klantvriendelijk en goede uitleg

De ervaring straalt er vanaf goede uitleg van wat er allemaal aan gebeuren moest worden en dat allemaal perfect gerepareerd Super mensen bedankt hier voor

Lorentzstraat 17

3846 AV Harderwijk