heel droevig

Vorige week 08- 08 mijn opel opgehaalt P-300-BS . Toen we bij jullie aankwamen om 9.00 uur kwam de auto net uit de garage rijden ?? Ons bij Eric gemeld en de auto stond inmiddels in de showroom, thuis op de oprit zagen we op de kunststof behalve voorkant allemaal flekken , direct emmer met warm water met zeep gepakt en ging er redelijk goed af. Toen mijn zoon de motor wilde bekijken schrokken we ons rot, hoe smerig de motor was ,schandalig. Eric gebeld en een afspraak gemaakt de volgende morgen. Als een monteur die de auto een beurt moet geven dit ziet dan moet zoon man toch ingrijpen? Toen nog onder de motorkap gekeken met Eric en het was nog lang niet schoon. Hier betaal je E 695 voor, scandalig. Eric geef ik geen schuld

Altijd direct behulpzaam

Opel Harderwijk is altijd stipt met het nakomen van afspraken. Geeft duidelijke aan wat er allemaal uitgevoerd wordt alsmede het kostenplaatje wordt vooraf duidelijk gemaakt. Kortom een prettig garagebedrijf.

ben al jaren klant

Prima garage

Op de planning ging het een en ander mis maar het is goed gekomen. De service is goed en eerlijk. Er worden geen dingen aan de auto gedaan die nog niet nodig zijn. Ik kom er al jaren en dat zal ook zo blijven.

Altijd goede en vriendelijke accurate service en ontvangt

Zoals al gezegd Sinds jaren tevreden over service maar vooral ook de goede eigenschappen van personeel die je het gevoel geven dat je er toe doet!!!

Alles opnieuw naar tevredenheid verlopen!

Zeer netjes en correctie behandeld na een gedane onderhoud beurt. Goede voorlichting (prijs)afspraken en keurig netjes en schoon gewassen auto op de geplande tijd weer opgehaald.

perfect

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Geweldig!

We zijn normaal bij een andere Opel Broekhuis dealer. Vanwege een demo nu in Harderwijk terecht gekomen. Zeer prettige behandeling en afhandeling ervaren!!

duidelijk en open

Ze bellen als er meer aan de hand is en vertellen meteen wat de kosten zijn. Ook het advies voor de toekomstige kosten zijn duidelijk. Gewoon een garage waar men goed geholpen wordt. Een aanrader

Goed ontvangen, beurt goed afgewerkt

Voor het eerst een wat uitgebreide beurt bij Broekhuis/Peugeot. Gedaan wat moest, tevreden over resultaat. Moest wel even wennen aan de bruikleen fiets, maar vindt een bruikleen auto nog niet nodig. met vriendelijke groet, Hans Maassen

Prima geholpen

Goed kontakt met de receptie, keurig op tijd klaar.

Uitstekende service

Na de service beurt kwamen wij erachter dat de stop en go optie niet meer werkte. Even bellen met klanten/balie medewerker. Hij vertelde dat waarschijnlijk bij de climat controle de voorruit verwarming is aangezet en vergeten weer uit te zetten. En inderdaad het klopte. 2 dagen later werden we gebeld of er nog problemen waren met de stop en go. Nee het probleem was weg en de stop en go doet het weer. Ook de mobiele service van een jaar stond helaas alleen op Nederland aangevinkt en dit moest Europa zijn. Ook dit werd snel opgelost met een vervangende Mobiele service blad. Dus vandaar uitstekende service

Top!

Helder en duidelijk in communicatie.

Net en vertrouwd

Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Broekhuis Opel Harderwijk. In 2014 werden wij keurig geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Tot op heden de auto altijd voor onderhoud bij Broekhuis Opel Harderwijk. Altijd netjes en naar volle tevredenheid geholpen, eerlijk advies over onderhoud en ze denken altijd goed mee. De auto wordt goed onderhouden. Voor vertrouwd, eerlijk onderhoud en een goede service moet je hier zeker zijn!

Prima!

Duidelijk, gebeld om door te geven wat de extra kosten zijn. Op tijd klaar. Service adviseur vriendelijk en deskundig!

Goed bedrijf, kwamen voor een proefrit helemaal naar IJmuiden. Zeer klantvriendelijk. Ben zeer tevreden

De kleine onderhoudsbeurt in orde 05-07-2022 Werkorder No 21021050

Nadat de wagen net drie jaar oud is, werkt de rechterportier zender niet meer, door deze te laten reparenen kost volgens opgave driehonderd euro. Voormij is dit een fabricagefout en de fabriek deze moet reparenen. Met reden dat dit een cruciaal en actueel onderdeel is van de auto (beveiliging) . Dit is besproken met de dienst doende recepte afdeling Dhr Bert Oldewarris of Henk Mons en daar mijn ongenoegen en mijn diepe terleurstelling heb uit gesproken. Waarvan wij zijn afgesproken dat wij telefonisch of per mail hierover zouden worden ingelicht . Tot op heden na 5 juli nog niets gehoort . Weer een terleurstelling ( 15juli )

Top service en ze zijn open, eerlijk en transparant in hun service.

Goede ervaring en ondanks dat ze zijn overgenomen lever de mensen daar nog steeds de gewenste kwaliteit.

Prettig geholpen en het probleem is opgelost.

Goede communicatie, prettig geholpen en het probleem opgelost. Enige nadeel is dat je lang moet wachten voordat je een afspraak kan plannen.

correct

Correcte afhandeling balie en werkplaats, Afspraak is afspraak.

Goed en vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig!

Fijn en vakkundig geholpen, alle tijd wordt genomen voordat je een beslissing neemt. Afspraken worden nagekomen, ik ben blij met mijn �nieuwe� 208!

dik tevreden.

Ik ben zeker tevreden over de afhandeling van de auto. Het geef me een gevoel van vertrouwen in deze garage. Dat getuig de jaren die ik er als klant mocht zijn, en mag zijn.

Update navigatie

2x de auto gebracht voor oa een navigatie update. Krijgt de opel dealer niet voor elkaar ??? Verder geen slechte review van mijn kant, service is prima.

Lorentzstraat 17

3846 AV Harderwijk