Helemaal tevreden top!

Fijne service duidelijke afspraken, fijn geholpen door Mark in Zeewolde onder genot van kopje koffie. Super blij met de mooie auto top! Zou zeggen tot de volgende keer.

Goede service en communicatie

De reparatie duurde langer door onvoorziene gebreken. Dit is goed gecommuniceerd en goed opgelost. Fijne communicatie en mooie leenauto.

Zeer tevreden.

Bij Broekhuis Zeewolde hoef je nooit lang te wachten. Als je maar naar een auto knipoogt, dan staat hij al gewassen en gepoetst voor je klaar. Zeer vriendelijk personeel.

personeel is vriendelijk en behulpzaam

Ook zonder afspraak ben je welkom en er wordt gekeken naar oplossingen zodat je altijd mobiel blijft. Koffie staat altijd klaar.

Met zo'n betrouwbare verkoper weet je dat je de juiste keuze maakt

Een nieuwe auto: voor de een stelt het niet veel voor, voor de ander is het een emotioneel moment. Voor mij viel het inruilen van mijn oude autootje waarmee ik 12,5 jaar lief en leed heb gedeeld in die laatste categorie. Afscheid nemen van al die mooie avonturen die we samen hadde de beleefd... Maar dankzij Mark Scheffer en zijn team had ik het vertrouwen dat ook een nieuwere auto mij weer jarenlang plezier kan gaan geven, en dat ik zorgeloos nieuwe herinneringen kan gaan maken met mijn mooie Opel Karl. Met een glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op deze fijne ervaring bij Broekhuis Zeewolde!

Vriendelijke mensen, vakkundige service

Mijn eerste ervaring met Broekhuis Zeewolde was uitstekend. Er wordt helder gecommuniceerd, ze geven duidelijk weer wat het reparatie advies is en ze denken ook mee. Fijn bedrijf.

Goede service en communicatie

Voor een grote beurt en apk met de Ford bij deze garage geweest en prima geholpen

Vakkundig en vlot geholpen,duidelijke uitleg

Snel en accuraat geholpen. Kom zeker terug

Een fijne ervaring!

Zeer netjes geholpen.

Fijne garage.

Fijne garage, de mensen zijn vriendelijk en deskundig. Als er wat gerepareerd of vervangen moet worden dan wordt er eerst overlegd en krijg je advies. Hier was ik al tijdje naar op zoek, ik kom er zeker terug.

Klantvriendelijk en meedenken bij aanschaf Mocca

Het was het wachten van 16 maanden waard voor de nieuwe Mocca

Onderhoud

Onderhoud wordt snel en keurig geregeld. Altijd beschikbaar voor vragen 6je auto

Vriendelijk personeel

Goed geholpen

Moest supersnel een andere auto. Gelukt bij Broekhuis Zeewolde

Door omstandigheden moest ik zeer snel en auto kopen en er direct mee op vakantie. Dat lukte prima bij broekhuis zeewolde. Voordat ik op vakantie ging even een snelle controle en toen ik terug kwam direct een onderhoudsbeurt. Alle punten die ik had doorgegeven zijn opgelost. Prima service.......!!!

Service met een hele grote S

Vandaag gebeld over de rekening van een recente onderhoudsbeurt. Ben snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht en een prima oplossing geboden.

Goed bedrijf, veel keuze en.vlotte koop.

Met onze vakantie met caravan in aantocht moesten we plotseling hiervoor een andere auto uitzoeken. Bij Broekhuis geslaagd en binnen 2 dagen stond de auto, een Mokka, voor ons klaar. Prima zaken gedaan met Jefta!

Top service

Mijn auto vertoonde in de garantie periode nog al wat problemen. Alles netjes opgelost, niets was te veel. Zoals eerder opgemerkt top service zowel van de monteurs als de servicebalie en de verkopers. Allen bedankt hier voor.

Ik ben zeer tevreden over Broekhuis Zeewolde. Ik heb een proefrit gemaakt met een Corsa in Zeewolde. Ik had nog een Corsa gezien in Alkmaar. Dezelfde dag hebben wij al een proefrit kunnen maken. Ik heb die auto gekocht. Hij is netjes gepoetst afgeleverd. Perfect. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

fantastische service

Mijn auto gaf aan een onderhoudsbeurt te moeten krijgen en dit is op korte termijn op uitstekende wijze gedaan door de zaak bij ons in het dorp.

Ik ben prettig geholpen

En een goede ervaring met jullie bedrijf gehad

gastvrij ontvangen

vriendelijk personeel

Geweldig!

Wat ben ik blij dat ik hier mijn auto heb gekocht. Super klantvriendelijke mensen daar. Mocht meerdere keren een proefritje maken en ze stonden mij elke keer heel netjes te woord. Er werd gevraagd of ik nog vragen had of uitleg wilde en ze nemen echt de tijd voor je! Heel erg fijn dat je een auto kan inwisselen. Ze houden heel erg goed contact met je over de waarde van je auto. Zelfs als er in de tussentijd een hoger bod op je auto komt, bellen ze je even om dit te melden. Ook tijdens de koop van je auto en daarna nemen ze echt nog de tijd voor je. Ze plannen netjes afspraken in en nemen alle opties goed door. Ze denken zelfs met je mee door een autoverzekering aan te bieden. Bij het afhalen van mijn auto kreeg ik zelfs een presentje, hoe lief!! Na een week werd ik gebeld of de auto beviel en of ik nog vragen of opmerkingen had. Dat noem ik nou echt service. Ik raad Broekhuis echt bij iedereen aan!!

Antwoord op mn vragen gekregen

Zeer goed!

zeer hartelijk ontvangen door Mark.

Mast 19

3891 KE Zeewolde