Gemakkelijk online afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Op de afgesproken datum vriendelijk te woord gestaan door receptionist. Duidelijke uitleg over werkzaamheden. Tijdens de onderhoudsbeurt door betreffende monteur gebeld met duidelijke uitleg over werkzaamheden én opgave kosten. Reële prijs. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto netjes afgeleverd. Zéér tevreden.

Komen altijd hun afspraken na

Erg klantvriendelijk en betrouwbare service, altijd meedenken met de klant

Top service

Zeer goede service, bellen keurig netjes voor de prijsopgave. Wassen de auto voor je.

Hij doet het prima

Zelfs de klok is gelijk gezet! We hebben erg veel plezier van deze auto,dus al hij dan op tijd een vakkundige beurt krijgt hebben we nooit problemen SUPER toch?

top

vriendelijk en deskundig personeel!

Correcte wijze waarop jaarbeurt en APK is uitgevoerd

Online afspraak en op afgesproken datum jaarbeurt en APK uitgevoerd. Noodzakelijke reparaties of het vervangen van filters vooraf telefonische overleg en de kosten duidelijk aangegeven.

Prima service, staan voor je klaar, top!

Servicebeurt perfect uitgevoerd, goede service. Ook als er onverhoopt een tussentijdse storing zich voordoet, kan je langs komen om je te helpen.

Fijn en vertrouwd adres. Super service

Ik kom al vele jaren bij deze garage, die knus en vertrouwd aanvoelt. Kleinschalig en gericht op goede service. Zelfs na verhuizing uit deze plaats blijf ik op dit vertrouwde adres komen, ook voor onderhoud van een ander merk dan standaard is bij deze garage. Een aanrader !

Top service

De haal-en brengservice waar ik al jaren gebruik van kan maken, vind ik echt geweldig. Ik rijd een automaat en het is voor mij geen optie om een schakelwagen mee te krijgen als ik de auto langsbreng voor de jaarbeurt/APK keuring. Zelfs tijdens de Covid periode waarin ik thuiswerk, was het geen probleem voor Broekhuis om mijn auto thuis op te halen en weer terug te brengen. Dat scheelt mij erg veel stress. Frans, die ik meestal aan de telefoon heb, is heel vriendelijk en legt mij altijd zorgvuldig uit wat er tijdens de APK moet gaan gebeuren en wat het gaat kosten. Ik ben blij met Broekhuis Zeewolde, waar ik mijn auto ook 7 jaar geleden gekocht heb.

zeer zorgvuldige en persoonlijke behandeling

Goede voorlichting over onderhoudswerkzaamheden. Vriendelijke en persoonlijke behandeling

Prima service....

Altijd snel en correct geholpen.

Top survice

Altijd tijd maken ook zonderafspraak. Atijd vriendelijk. Er word naar je geluistert. Ze doen wat ze kunnen en staan voor je klaar.

heel tevreden

Werd netjes geholpen ,en auto weer keurig afgeleverd, ben zeer tevreden

prima!

Prima garage, wordt goed naar je geluisterd en geholpen

Een fijne, betrouwbare garage. Mijn auto werd opgehaald en weer teruggebracht, ik kreeg een duidelijke prijsopgave die uiteindelijk nog wat lager uitviel dan verwacht én er werd meegedacht..

Zoals altijd uitstekend

Prima afspraak kunnen maken. In samenspraak zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Mijn auto is keurig afgeleverd.

betrokken en meedenkend

Ik kan er altijd op vertrouwen dat de reparaties die gedaan moeten worden goed en degelijk uitgevoerd worden. Ze doen hun uiterste best mijn autootje tot volle tevredenheid af te leveren. Heerlijk ook weer alles gesopt!

Duidelijke afspraken, netjes gewerkt

Voor 2e achteenvolgende jaar de Opel naar Broekhuis Zeewolde voor onderhoud. Fijne afspraak mogelijk dat de auto gehaald en gebracht wordt. Afspraken over werkzaamheden zijn helder en duidelijk. Een goed gesprek erover is altijd mogelijk en er wordt uitgelegd wat en waarom. Werkzaamheden zelf worden netjes uitgevoerd en de auto komt mooi gewassen retour. Prijsstelling van onderhoud is wel aan de hoge kant. Top op heden wel van het niveau " het kost wat, maar dan heb je ook wat" top op heden dus zeer tevreden

Weer top geholpen

Jaarbeurt uitlaten voeren. Vooraf netjes gebeld met de puntjes uit de controle en prima advies mbt de herstelpunten en de daarbij vervangen onderdelen incl. prijs opgave. Top uitgevoerd zoals afgesproken.

goed geholpen

Mijn ervaring is over het algemeen goed.

De laatste keer waren de winterbanden niet gestuurd konden dus niet vervangen worden. Nieuwe afspraak gemaakt en het komt goed

Ik ben zeer tevreden over Broekhuis

Keurig is alles gedaan, wordt netjes met je overlegt voor er nieuwe onderdelen evt.worden geplaatst. En altijd vriendelijk.

Prima service, goed en vriendelijk contact

Eerste keer met de auto voor servicebeurt geweest, en het voelt nu al alsof je jarenlang klant bent: top!

Top service

Zoals elke keer weer keurig geholpen!

zie onder

Wat is afgesproken wordt gedaan

Mast 19

3891 KE Zeewolde