Zeer vlot geholpen en service tegen redelijke prijs

Garage biedt ook uitstekende gelegenheid om online meeting te hebben - apart kantoortje

Persoonlijk en goed advies.

Goed geholpen door Corné. Goed advies gekregen en uiteindelijk een geweldige auto gekocht. De levering hebben wij als zeer prettig ervaren.

Helemaal tevreden

Het aanschaffen van een auto is / was (voor mij) na jaren een leaseauto autogereden te hebben best wel een stap. Omdat ik naast het proces van aankoop ook de nazorg mee wilde nemen in mijn review, schrijf ik deze nu pas. Arjan Denneman van de vestiging Zeist heeft ons in alle rust geadviseerd en laten beslissen. Er was geen moment dat wij ons opgejaagd of gestuurd voelden. Dat kan bij veel andere bedrijven niet gezegd worden. Niets was te veel en er konden auto’s van andere vestigingen naar Zeist gehaald worden als dat gewenst zou zijn. Levering ging goed en keurig volgens afspraak. De nazorg en de ervaring met de werkplaats is tot nu toe ook prima. Receptionist Dennis is een prima vertegenwoordiger van de vestiging. Kortom; zeer tevreden en vol positieve verwachtingen voor de komende jaren. Met dank en groet Koen Kuiper

Ik ben niet de heer slaats

Is al eerder aan uw bedrijf doorgegeven. Ford Nederland zet u dit bericht door aan zeist. Bedankt

Goede ontvangst

Plezierig

Best possible service

I bought a Volvo, and every detail was taken care of by Marc, the seller. I highly recommend it, you can't go wrong when buying here.

Heel fijn om zo een auto te kopen

We zochten een specifieke XC 60. Jong met weinig km en licht interieur. Fijn dat Broekhuis dan een ruime keuze heeft over het hele land heen. Onze keuze stond in Emmen en die was met enkele dagen in Zeist. Daarnaast gaf Broekhuis een mooi bedrag voor onze inruil. Dan zit het goed. Verder goed geholpen en antwoord op alle vragen die we hadden. Gewoon zoals het hoort. Goed advies en goede service. Wat mij betreft volgende auto weer een Volvo bij Broekhuis.

Teleurstellend

Nadat mijn nieuwe kuga na een week geen meter weer vooruit kwam , en ik weggesleept moest worden , vond ik de service van het autovervangbedrijf en respons van Broekhuis ford Zeist zeer matig , tot mijn verbazing deed mijn auto het na een vakantie van 10 dagen het weer niet , oorzaak lege accu ,ook nu was de reactie van de garage ondermaats en niet belangstellend .

Wederom geweldig

Broekhuis Zeist is geweldig, altijd vriendelijke mensen. Kundig. Prachtig pand om te komen. Parkeergelegenheid is ook super geregeld. Al met al super

Pim Remijn heeft ons uitstekend geadviseerd. Na de proefrit waren we eigenlijk al verkocht en met zijn degelijke offertehebben we de handen geschut en een handtekening gezet. Ook het ophalen was een feestje. Hulde voor team Broekhuis Volvo Zeist

Prettige, vriendelijke klantbenadering !

Duidelijke, vriendelijke uitleg mbt de auto, prettige klantbenadering! Bij vragen (tel. of e-mail) snelle reactie.

Volvo - uitstekende ervaring

Aanschaf XC 40 Prima geadviseerd door Jos van der Meij, duidelijke informatie omtrent bestelling en levering. Prettige aflevering met gevoel voor detail!

Fijn bedrijf met vriendelijke mensen.

Onlangs een andere auto gekocht en wij zijn tijdens dat proces tot onze volle tevredenheid geholpen. Ik was al enige tijd klant bij Ford Broekhuis Zeist en heb nog nooit klachten gehad.

Prima service en klantgericht denken

Nieuwe EX40 gekocht bij een zeer kundige en enthousiaste verkoper van Broekhuis Zeist. Recent is de auto keurig afgeleverd en tot in detail uitgelegd en ingesteld. Inmiddels al weer heerlijk onbekommerde km’s gereden.

Goede service en nazorg

Gelijk alles opgelost en geregeld

Professioneel

Bij binnenkomst een gezellige sfeer waarbij zowel ik als mijn vrouw hartelijk zijn ontvangen en direct op ons gemak waren. Een ter zakenkundige uitleg over mijn V90 waarbij in heldere taal binnen korste keren alles duidelijk was. Kortom prima de luxe

Fantastisch geholpen bij de aankoop

Bij de aankoop en aflevering van een nieuwe cx 40 duidelijke uitleg. Uitgebreid werd er tijd genomen voor alle details en vragen.

Was super

Lieve mensen die weten waar ze over praten.

Service gericht en zeer klantvriendelijk

Duidelijk en zeer fijne servicegerichte ervaring

Super service

Duidelijkheid en heldere communicatie. Goede service. Zeer tevreden!

Broekhuis Ford Zeist is een zeer professioneel en klantvriendelijke vestiging!

Wij zijn zeer goed geholpen met de aanschaf van de Ford Kuga Vignale.

Een provisioneel bedrijf .

Verkoper , Daan is een rustige verkoper die bekwaam over komt .

Heel tevreden!

Het proces tijdens aankoop van onze nieuwe auto (Ford Kuga) is ons zeer goed bevallen. Een enthousiaste verkoper die ons goed heeft voorgelicht over alle mogelijkheden van de auto. Omdat het een auto uit voorraad was is hij snel geleverd en de aflevering werd feestelijk aangepakt. Auto bevalt tot nu toe erg goed. Al met al zijn we tot op heden zeer tevreden over Broekhuis Zeist.

vriendelijke ontvangst

de rotonde voor het complex was nog de meest enerverende ervaring. goede ontvangt met dito koffie. prima gesprek gehad met Daan Z . dingen goed besproken. en uiteindelijk is alles correct verlopen

Wel goed op zich

Zat geen extra nummerbord bij trekhaak. Ben dat bij andere garage s wel gewend.. 2 keer overgebeld 1 x voor de aflevering en een keer na de aflevering en een keer over gemaild . Maar nog niet binnen. Het is jammer maar ik ga voor 10 euro er niet meer over zeuren.

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist