Als vanouds goed en heldere communicatie.
Rob bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. We zijn blij te horen dat u de communicatie wederom als vertrouwd en helder heeft ervaren. Bij ons staat goede communicatie altijd hoog in het vaandel en het doet ons goed om te weten dat wij op de juiste weg zijn en dit door u gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel mooie rijmomenten gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Zeist
Al jaren vaste klant. Zaterdag jl mijn nieuwe Ford Kuga opgehaald. Weederom door Arjan goed en persoonlijk geholpen. Van het moment van bestellen t/m aflevering. Correct zoals afgesproken Vertrouwd gevoel.. Ook de ervaring met de receptiewerkplaats is positief. Gr Rob Verhek
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en deze positieve review! Wat fijn om te horen dat u, zowel bij de aankoop van uw nieuwe Ford Kuga als bij de receptiewerkplaats, zo goed geholpen bent. Het is altijd ons doel om een persoonlijke en betrouwbare service te bieden, en we zijn blij dat dit ook bij u het geval is. Arjan en het hele team zullen uw feedback zeker waarderen! Ik zal zorgen dat Arjan deze leuke review te lezen krijgt. Veel plezier met uw nieuwe Kuga en de komende ritten. Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Nog een fijne dag en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Zeist
Ik werd fijn geholpen waardoor ik een goede keus kon maken voor een nieuwe auto. Na de aflevering nog wat vragen maar die werden snel beantwoord.
Jorn bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent zowel tijdens de aankoop als daarna. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto en veel rijplezier de komende ritten. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Zeist
Mijn bezoek hield verband met een servicebeurt, die door Broekhuis Ford Zeist veel eerder dan door Broekhuis Ford Veenendaal kon worden ingepland. Zoals inmiddels door jarenlange ervaring gewend, keurig geïnformeerd en geadviseerd, over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.
Fred bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en uw waardering voor de complete service die u bij ons heeft ontvangen. Fijn dat u kon uitwijken naar een andere Broekhuis Ford vestiging en dat de service daar ook naar volle tevredenheid is verlopen. Veel veilige kilometers en veel mooie rijmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Zeist
Juiste benadering, goed overleg.
Bedankt Erik, voor uw positieve beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer en zullen we weer voor u klaarstaan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Een paar aanloopmoeilijkheden m.b.t. de communicatie. Uiteindelijk was het resultaat wel naar behoren.
Beste Ton, Bedankt voor uw beoordeling en dit mooie cijfer. Uw feedback is heel waardevol voor ons. De opbouwende kritiek over de aanloopmoeilijkheden mbt de communicatie is voor ons een aandachtspunt dat we intern zullen oppakken. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Zeist
Na vier jaar heb ik de hier gekochte XC90 ingeruild. Omdat ik graag weer hier geholpen wilde worden, heb ik gevraagd of ik in hier Zeist een auto uit een andere vestiging kon kopen. Natuurlijk kon dat. En na de verkoop begint de uitstekende aftersales service. Ik rijd dan ook graag de 70 km van huis naar Broekhuis Zeist.
Beste Robert, Hartelijk dank voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service die u wordt aangeboden. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in Zeist, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Fijne ervaring met zowel verkoop als werkplaats. Duidelijke afspraken, no nonsense, persoonlijke benadering, snelle communicatie en mooi aanbod.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u het bezoek zo fijn heeft ervaren, daar doen we het voor. Graag zien wij u een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
A Aangezien ik vanaf 1982 onafgebroken in de grote types VOLVO heb gereden (of ben gereden) stond verkoper in een tevreden traditie.
Beste meneer Wijte, Wederom hartelijk dank voor uw bezoek, het achterlaten van deze mooie beoordeling en jarenlange vertrouwen in ons team. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Alles van begin tot eind goed verlopen Top
Bedankt Jan, voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groe,t Team Broekhuis Zeist
We hebben sinds dinsdag de auto. We kregen door middel van een autorit een beschrijving van alle mogelijkheden van de Ford. Helaas was bij thuiskomst de stekker vergeten om de auto op te laden aan een laadpaal. Ook was niet verteld over het knopje om de tankklepje te ontgrendelen. Daarom hebben we geen 4 sterren gegeven.
Beste Sandra, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons en hebben wij met u besproken. Wij feliciteren u met uw auto en wensen u veel mooie kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Garage biedt ook uitstekende gelegenheid om online meeting te hebben - apart kantoortje
Beste Ton, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo vlot geholpen bent in Zeist en u daar uw werkprogramma gewoon voort kon zetten. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Goed geholpen door Corné. Goed advies gekregen en uiteindelijk een geweldige auto gekocht. De levering hebben wij als zeer prettig ervaren.
Beste Marleen, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tijdens het traject van aankoop tot aan aflevering zo goed geholpen bent door Corné. Ik zal zorgen dat hij deze review te lezen krijgt. Een tevreden klant daar doen we het voor. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graat tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Het aanschaffen van een auto is / was (voor mij) na jaren een leaseauto autogereden te hebben best wel een stap. Omdat ik naast het proces van aankoop ook de nazorg mee wilde nemen in mijn review, schrijf ik deze nu pas. Arjan Denneman van de vestiging Zeist heeft ons in alle rust geadviseerd en laten beslissen. Er was geen moment dat wij ons opgejaagd of gestuurd voelden. Dat kan bij veel andere bedrijven niet gezegd worden. Niets was te veel en er konden auto’s van andere vestigingen naar Zeist gehaald worden als dat gewenst zou zijn. Levering ging goed en keurig volgens afspraak. De nazorg en de ervaring met de werkplaats is tot nu toe ook prima. Receptionist Dennis is een prima vertegenwoordiger van de vestiging. Kortom; zeer tevreden en vol positieve verwachtingen voor de komende jaren. Met dank en groet Koen Kuiper
Beste Koen, Bedankt voor deze mooie woorden en uw complimenten over onze collega's Arjan en Dennis. Ik zal zorgen dat beiden deze review te lezen krijgen. Wij zijn blij te lezen dat zowel de aankoop als de nazorg/service naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Wij wensen u veel veilige kilometers en veel rijplezier en staan de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Is al eerder aan uw bedrijf doorgegeven. Ford Nederland zet u dit bericht door aan zeist. Bedankt
Bedankt voor uw beoordeling. Graag komen wij persoonlijk met u in contact om uw klantgegevens te bespreken en aan te passen. Omdat wij uw contactgegevens niet hebben kunnen achterhalen willen wij u vragen ons te bellen of te mailen. Dit is mogelijk via: 030-7533300 of [email protected] Update 15-08-2024: Het is tot op heden niet gelukt om met u in contact te komen. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Plezierig
Beste Eric, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat onze klanten met een tevreden gevoel weer huiswaarts gaan. Daar doen wij het immers voor. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
I bought a Volvo, and every detail was taken care of by Marc, the seller. I highly recommend it, you can't go wrong when buying here.
Beste Ignacio, Gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Marc. Fijne kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
We zochten een specifieke XC 60. Jong met weinig km en licht interieur. Fijn dat Broekhuis dan een ruime keuze heeft over het hele land heen. Onze keuze stond in Emmen en die was met enkele dagen in Zeist. Daarnaast gaf Broekhuis een mooi bedrag voor onze inruil. Dan zit het goed. Verder goed geholpen en antwoord op alle vragen die we hadden. Gewoon zoals het hoort. Goed advies en goede service. Wat mij betreft volgende auto weer een Volvo bij Broekhuis.
Beste Pim, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Wat fijn om te lezen dat het gehele proces naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Nadat mijn nieuwe kuga na een week geen meter weer vooruit kwam , en ik weggesleept moest worden , vond ik de service van het autovervangbedrijf en respons van Broekhuis ford Zeist zeer matig , tot mijn verbazing deed mijn auto het na een vakantie van 10 dagen het weer niet , oorzaak lege accu ,ook nu was de reactie van de garage ondermaats en niet belangstellend .
Beste Karin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het vervelend om te zien dat dit uw ervaring is. Wij hebben contact met u opgenomen en u heeft gesproken met onze service afdeling. Mocht u naar aanleiding van het gesprek dat wij met u hebben gehad nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Broekhuis Zeist is geweldig, altijd vriendelijke mensen. Kundig. Prachtig pand om te komen. Parkeergelegenheid is ook super geregeld. Al met al super
Beste Anneke, Hartelijk dank voor deze mooie review en het delen van uw ervaring. Dit waarderen wij enorm. Bij het volgende bezoek staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Pim Remijn heeft ons uitstekend geadviseerd. Na de proefrit waren we eigenlijk al verkocht en met zijn degelijke offertehebben we de handen geschut en een handtekening gezet. Ook het ophalen was een feestje. Hulde voor team Broekhuis Volvo Zeist
Beste Johan, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om onze service te beoordelen. Namens Pim en ons hele team wensen wij u veel veilige en mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Zeist
Duidelijke, vriendelijke uitleg mbt de auto, prettige klantbenadering! Bij vragen (tel. of e-mail) snelle reactie.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Ford Zeist
Aanschaf XC 40 Prima geadviseerd door Jos van der Meij, duidelijke informatie omtrent bestelling en levering. Prettige aflevering met gevoel voor detail!
Beste Annet, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons in Zeist. Dat u prima bent geadviseerd door onze collega is voor ons fijn om te zien. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Onlangs een andere auto gekocht en wij zijn tijdens dat proces tot onze volle tevredenheid geholpen. Ik was al enige tijd klant bij Ford Broekhuis Zeist en heb nog nooit klachten gehad.
Beste Adry, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dat u tijdens het aankoopproces naar volle tevredenheid bent geholpen, doet ons erg goed om te zien. Wij wensen u veilige kilometers toe en op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Nieuwe EX40 gekocht bij een zeer kundige en enthousiaste verkoper van Broekhuis Zeist. Recent is de auto keurig afgeleverd en tot in detail uitgelegd en ingesteld. Inmiddels al weer heerlijk onbekommerde km’s gereden.
Hartelijk bedankt Fred, voor deze mooie beoordeling! Dat u onze service als prima en klant gericht heeft mogen ervaren is voor ons erg fijn om te zien, daar doen we het voor. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zeist
Blanckenhagenweg 6
3712 DE Zeist