Afspraak nagekomen

Geheel conform afspraak

Teleurgesteld

Het verkopen gaat geweldig, na de handtekening ben je gewoon een nummer.

Prettig en professioneel geholpen aan een nieuwe Volvo

Mark Klop van de verkoop Zeist heeft mij goed en deskundig geadviseerd bij de inruil van mijn Audi voor een Volvo. Zonder enige druk, maar snel en professioneel heeft hij er binnen twee weken voor gezorgd, dat ik met mijn nieuwe Volvo kon rijden, nadat mijn Audi het begeven had.

Een gebruikte Mazda gezien welke in de showroom er mooi bij stond, kon snel een proefrit maken welke naar tevredenheid was. Na een korte onderhandeling waren we het snel eens en de Mazda is geheel volgens afspraak netjes afgeleverd zoals verwacht.

Fijn contact en prima service

Van begin tot eind van aanschaf andere auto en inruil oude, top service en conform afspraken.

Prima begeleiding van oriëntatie tot aflevering!

Op zoek naar een nieuwe lesauto had ik mijn oog laten vallen op een Ford Puma. Ik werd keurig ontvangen bij de receptie en even later kwam ik in contact met Corné van Dooren. Gelijk voelde ik een goede klik met Corné en ik heb goed duidelijk kunnen maken wat mijn wensen en dilemma's waren. Uiteindelijk zijn we na een aantal afspraken, emails, offertes, appjes en bakkies koffie tot een mooie deal gekomen. Het is alleen geen Puma geworden maar een prachtige Focus! Corné, enorm bedankt voor je inzet, je klantvriendelijkheid en je inzet. Jij hebt oprecht interesse in de klant en mij het gevoel gegeven dat ik geen nummertje ben. Ga zo door!

Goed geholpen bij aanschaf van nieuwe auto

Mijn Ford ingeruild voor een nieuwe Ford. Hierbij goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd. Prettig contact.

Met mijn occasion van Broekhuis kom ik altijd weer veilig thuis!

Zo fijn geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe occasion. Bij het ophalen, samen met mijn kleinzoon, nog meer verrast dat de auto onder een mooi rood doek zat en mochten wij samen het doek eraf halen! Klein gebaar maar zo gewaardeerd...dank aan verkoper Daan bij de aanschaf van mijn auto en hij rijdt fantastisch!

Super!

Nieuwe auto gekocht. Fijne ontvangst, geduldige uitleg over de auto en tot slot een stuk taart!

Goed geholpen aan prachtige Ford Puma

Wij kwamen voor een nieuwe Ford Fiesta en liepen met dank aan Daan met een Ford Puma de deur uit. Wat een geweldige leuke rijdersauto is dat. Zeer tevreden.

Een sympathiek bedrijf met mensen die de klant serieus nemen

We hebben een erg fijne ervaring gehad met de aankoop van een jonge occasion en de inruil van onze oude auto. Hebben op een goede en duidelijke manier zaken kunnen doen. We zijn elkaar goed tegemoet gekomen en de afhandeling en service zijn gewoon top

Perfect geregeld.

Het afspreken verliep prima. De dag voor de afspraak kreeg ik een herinnerings sms. Toen mijn auto weer klaar was van de grote beurt kreeg ik ook weer een sms

Jaarbeurs XC40

Prima service, nette afhandeling. Tip: stuur geen SMS berichten die eerdere afspraken nog een keer bevestigen, goed bedoeld maar dat schept verwarring. Kunnen de softwaremakers niet de optie toevoegen in de auto om de datum van de onderhoudsbeurt in te voeren. De waarschuwing dat er onderhoud nodig is blijft dan tot die datum onderdrukt.

Prima eerste ervaring met Ford Zeist

Recent samen met mijn vrouw een eerste bezoek gebracht aan de Ford vestiging in Zeist voor een proefrit met een Ford Kuga. Wij waren specifiek geïnteresseerd in de graphite tech edition en werden welkom geheten door de piepjonge verkoper Corné. Dat leeftijd niets zegt bleek al snel uit zijn prettige manier van communiceren en kennis van zaken. Na een mooi inruilbod was, na een paar mailtjes, de koopovereenkomst snel gemaakt. Corné bedankt voor je begeleiding hierbij. We kijken uit naar de oplevering!

Veilig weer op pad gestuurd!

Mijn xc40 kwam vorige week voor een beurt een apk. Bleek dat de achterremmen flink versleten waren! Kon gelukkig gelijk gemaakt terwijl ik erop wachtte. Kleine hiccup met de software update werd ook gelijk weer verholpen. Was al met al best een lange zit, maar ik was blij weer veilig op pad te kunnen door jullie deskundige hulp. Dank!!

vriendelijk, pro-actief

Een hele fijne aankoop (Volvo XC40). Vriendelijk en een pro-actieve houding van de medewerkers. Die bij afwezigheid van onze verkoper (Mark) soepel de zaken overnemen. Chapeau!!

Altijd goed geholpen!

Een fantastisch goed en eerlijk bedrijf, een echte aanrader ook al woon je buiten hun regio.

Het contact met verkoper Jos is zeer prettig verlopen

Wij hebben een zeer klantvriendelijke benadering bij de aankoop van onze auto ervaren met verkoper Jos van der Meij. Geduldig werden al onze vragen beantwoord en werd meegedacht om onze wensen uit te voeren. Bij het ophalen wederom een prettige ontvangst en prima uitleg van de auto. Tussentijdse vragen per e-mail werden snel beantwoord.

Altijd behulpzaam

De verkopers en service medewerkers zijn altijd behulpzaam en zoeken actief naar mogelijkheden. Het uitgevoerde werk is goed.

Een hele positieve ervaring

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad, een afspraak gemaakt om de aanteschaffen auto te bekijken. De ontvangst was zeer vriendelijk, en een proefrit werd aangeboden.Daarna volgde een zeer prettig onderhandelingsgesprek onder het genot van een kop koffie. De koop werd gesloten en de aflevering heeft inmiddels plaats gevonden tot volle tevredenheid.

Vriendelijk, duidelijk zorgvuldig

Makkelijk om afspraak te maken, goeie leenfietsen, aardige receptionist. Goed meedenken en geen verrassing over de prijs.

n.a.v. mijn vorige recensie, heeft Broekhuis Zeist met mij telefonisch contact gezocht, hierin hebben we alles nog eens goed besproken, wat er goed, maar ook wat niet goed was gegaan. Broekhuis is met een perfect voorstel gekomen, zodat beiden partijen weer tevreden zijn. ''Waar gewerkt word, kunnen fouten worden gemaakt, en dan is het zaak om deze goed op te lossen'' Goed afgehandeld.

Zeer tevreden.

Goede ontvangst bij aankomst door de vrouw van de receptie. Verkoper Mark heeft ons goed geholpen en een duidelijke uitleg gegeven over de Volvo waar wij interesse in hadden. Wíj zijn zeer tevreden over de gang van zaken en ook over de auto die wij gekocht hebben

Impressed

The service I received from the moment I walked into the Beoordeel Broekhuis Volvo Zeist branch was great. Exactly the kind of service I needed being a non-Dutch native. Jos van der Meij was particularly helpful and friendly- talking me through every single aspect of the vehicle, Dutch laws, costs, the sales process and subsequent hand over of the vehicle. The vehicle was delivered on time, and with all the accessories agreed at sale. I would not hesitate to use this branch again should the need arise.

Verkoop fantastisch maar een aantal afleverpunten waren niet correct.

Het personeel vinden wij zeer vriendelijk en professioneel. Service is buitengewoon aangenaam.

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist