Zoals elk bezoek die ik bij jullie heb, geweldig

Service goed, telefonisch goed contact

Goede klantvriendelijk service, persoonlijke aandacht.

Al jaren vaste klant bij Broekhuis Zeist. Zaterdag jl mijn nieuwe ford kuga Graphite edition in ontvangst genomen. Het hele proces van bestellen tot aflevering door Arjan. D geholpen, geen vraag was teveel. Top bedankt. Als dealer goed bereikbaar dit gezien het nieuwe bestelproces bij ford.nl. Als vaste klant geeft de dealer mij veel vertrouwen, goede kwaliteit en prettig voor mijn als klant

Men neemt de tijd om klant te helpen.

Had een Volvo v40 aangeschaft bij een niet Volvo dealer. Maar had toch wat vragen omtrend de Volvo. Ik werd zeer correct telefonisch te woord gestaan. Men belde (Cisca j zelf nog even terug om mijn probleem aan te horen. Mijn vragen zijn dan ook keurig beantwoord. Top Service van deze Volvo vestiging in Zeist.

Goede service met ophaalservice

De auto is s morgens thuis opgehaald. Al heel snel werd ik gebeld om de bijkomende kosten te bespreken. S Middags werd de auto ook weer keurig thuis afgeleverd, gewassen en wel. Wat ik als advies mee zou willen geven, is de factuur ook digitaal versturen. Tot nu toe namelijk niks ontvangen met de post en nog niet kunnen betalen.

deskundige uitleg

vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over het functioneren van de auto

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Al dan niet telefonisch worden duidelijke afspraken gemaakt. Er wordt aan de verwachtingen voldaan. Eventuele opties en kosten worden goed en helder uitgelegd. De elektrische leenfiets was erg fijn en comfortabel.

Goede klantgerichte service

Ben al enkele jaren tevreden klant bij Broekhuis Zeist. Voor mij straalt het bedrijf professionaliteit en persoonlijk-contact uit. Positief vind ik: - er is altijd voldoende aandacht voor vragen (men neemt de tijd om één en ander uit te leggen en men denkt waar nodig mee in oplossingen) - het voordeel van het zijn van vaste klant, vind ik ook dat ik het verdrijf ken en het bedrijf kent mij: broekhuis kent mijn auto en wensen; - goede kwaliteit/ prijsverhouding.

Super behulpzame en meedenkende verkoper (Daan)

Na een hele zoektocht mijn nieuwe auto hier gevonden. Na een proefrit, waarbij de verkoper ons op het hart drukte om hier vooral de tijd voor te nemen, deze auto ook gekocht. Na de voorgaande bezoeken en ervaringen tijdens onze zoektocht bij andere dealers, was de behulpzaamheid bij Broekhuis Ford Zeist een zeer positieve ervaring.

Afspaak nakomen

Prettig snel en duidelijk . Mooie auto kunnen kopen en prettig zaken gedaan

Prettig om klant te zijn bij Broekhuis

Duidelijke offerte, prettig ontvangst aan de desk. Goed kontakt telefonisch en per mail.

Zeer fijn en correct geholpen door Daan. Ik ben hier al vaker als klant geweest, en het is altijd een zeer correcte ervaring. Van het oriënteren tot aan de aflevering is weer goed verzorgd. Op naar de volgende....!

Uitstekend geholpen

Wij hebben onze auto gekocht bij leerling verkoper corne. Top gedaan en niets was hem teveel. Complimenten

Perfect geholpen door Mark

Fijne ontvangst en proefrit ruim de tijd.Goeie inruil prijs heldere communicatie

Voortreffelijk

Nadat onze auto in Zweden was gestrand,zijn wij goed begeleid. Dennis Leurs ( service/receptie) heeft proactief op wat ons te wachten stond gehandeld.

goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en wat mij altijd verbaast, is dat men mijn naam kent, dat zegt veel over het personeel aan de balie. Klasse in een woord.

Alles klopt

Vanaf plannen jaarbeurt tot afhalen auto en vervolgafspraak, alles klopt.

Slecht

Fouten gemaakt bij aflevering. Grote beurt te vroeg uitgevoerd. Slechte afhandeling na schade. Graag contact opnemen.

snel en adequaat gereageerd

Onlangs kwam er witte rook vanonder de bijrijdersstoel van mijn XC90. Niet pluis! De werkplaats reageerde direct en bood mij kosteloos een vervangauto aan omdat de auto nog in de garantieperiode zat. De werkplaats heeft er serieus werk aan gehad, maar alles wat gedaan moest worden is vakkundig gedaan en zonder kosten in rekening te brengen.

Fijn bedrijf.

Hartelijk ontvangst. Hoge flexibiliteit, goede verkoper, nemen de tijd voor je. Komen afspraken na Goede service.

BLIJ dat ik met een Broekhuis auto rijd

Na eerste auto-kennismaking thuis en daarna toch nog een keer op de zaak proefrijden besloten de auto zeker te nemen. Service is/was perfect en netjes en duidelijk. Na 2 weken wachten kon ik mijn nieuwe auto ophalen en ben super trots. Hele leuke aflevering gehad met nog een extraatje extra zelfs, IK kan niet klagen over Broekhuis en dan ook zeker niet over verkoper Daan

Fijne ervaring met zeer goede service

De grote beurt aan de auto is perfect uitgevoerd en over de eventuele extra kosten werd er netjes gebeld of wij er akkoord mee gingen. Bij een vorige reparatie is ford Zeist erg coulant geweest qua kosten berekening en kosten van leen auto. Super waren we erg blij mee.

Verrassend goede service!

Ik heb vorige week mijn eerste Volvo gekocht en dat is een C30 1.8 Kinetic. Ik had een proefrit gemaakt met deze auto en dat was prima en de auto gekocht in Hoogeveen. Dus daarna 1,5 uur terug rijden. Allemaal goed. Maar na een paar uur moest ik naar Bussum en ging er een oranje lampje branden. Een volvo dealer in Naarden gebeld en die wilde niet helpen. En toen Broekhuis gebeld en kreeg Chris aan de telefoon. Ik wed uitgenodigd in Zeist en erg goed geholpen!

uitstekende service

persoonlijk, aandacht, vriendelijk