Heelgoed

Erg goed geholpen

Erg fijn geholpen door verkoper Martin Goede uitleg en luistert en denkt goed met je mee toen wij onze auto wilde inruilen op een Volkswagen tiguan Zijn erg tevreden over de auto en gaan zeker bij hun in onderhoud

Zeer positieve ervaring

Zowel tijdens de oriëntatiefase, de onderhandelingen en de uiteindelijke aflevering van de auto heel prettig, persoonlijk contact. Dit heeft er uiteindelijk mede toe geleid dat wij onze nieuwe VW Golf eHybrid hier aangeschaft hebben.

Heel fijn gevoel

We zijn goed ontvangen en heel fijne verkoper die alles goed kon uitleggen en na de proefrit hebben we de auto gekocht.

Professioneel, ondersteunend en vriendelijk

Zie hierboven.

Goede en vriendelijke communicatie

Het gehele traject voor het kopen van een nieuwe auto is ontzettend fijn verlopen.

Goed garagebedrijf voor vw bedrijfswagens.

Ze houden de klant goed op de hoogte. De noodzakelijke reparaties bespreken ze vooraf met je en de bijbehorende kosten. Bedrijf is professioneel en werkt zeer netjes.

Prettige mensen

Prettig geholpen ben altijd wel wat lastig denk ik maar kom er altijd lachend weg

Goede communicatie, alles volgens afspraak en alles in een prettige sfeer.

Goede communicatie, alles volgens afspraak en alles in een prettige sfeer.

Goede en professionele begeleiding

Ik ben heel goed geholpen met het zoeken naar een gebruikte auto. De verkoper was zeer professioneel en enthousiast!

Zeer slechte ervaring

Ik had pech met mijn Golf GTE . Mijn auto werd gebracht door de ANWB naar broekhuis garage. Daarna hebben ze mij gebeld dat ze pas kunnen kijken naar de auto op 7 Augustus en dat betekent na 2 maanden . Ik zei ja ik ga gewoon wachten omdat ik heb al een keer mijn eerste pech hulp bij de ANWB gebruikt .Een dag later konden ze tijd vinden om te kijken naar de auto en ze hebben mij gebeld om te zeggen dat de auto een storing heeft met het accu systeem en het gaat mij 7800 euro’s kosten en als ze vocht vinden op de hybride accu het kan dat het noch meer zou kunnen kosten. Ik zei tuurlijk Nee dat is veel te veel en ik moest toch 147 euro’s betalen voor de neppe diagnose die ze hebben niet eens gedaan omdat ik vroeg foto’s van de uitlezing en die konden ze niet laten zien. Ik heb de auto gebracht naar een Volkswagen garage van den Berk in Schijndel. Er was helemaal niks met de auto .een kleine fout met coderen met de 12V accu . Mijn auto was gemaakt voor 190 euro’s maar. Door hun heb ik tijd en geld verloren en een week gestrest.

prima geholpen

prima geholpen

Met wat strubbeling uiteindelijk tevreden

Bij maken afspraak APK gevraagd of er nog een beurt nodig was. Antwoord: nee, volgend jaar pas. Toen APK was gedaan, bleek er toch ook nog een kleine inspectie noodzakelijk. Moest hier voor terug komen. Toen ik auto weer kwam ophalen, bleek monteur per ongeluk kabeltje kapot gemaakt te hebben. Zodoende moest ik de volgende dag weer terugkomen om mijn auto op te halen. Uiteindelijk is alles goed gekomen. APK was gratis.

Iedereen doet erg zijn best.

Fijne service bij Broekhuis Zwaag

Naar volle tevredenheid ben ik geholpen door Martin. Ook de aflevering van de Volkswagen Up! is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Martin, bedankt en wie weet tot ziens! :)

Zeer tevreden, dag van tevoren gebracht voor klein onderhoudt, volgende dag om 11.00 alweer klaar. Zeer netjes behandeld.

Snel, duidelijk en helder aanbod

De aankoop was snel geregeld en afgehandeld. Werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht om de transactie vlot af te handelen.

prima behandeling en service

hartelijke ontvangst, deskundige informatie. alles afgehandeld zoals besproken. kortom uitstekend

prima geholpen en goede service

auto gekocht via Matthias. Alles keurig volgens afspraak gegaan en vriendelijk geholpen.

Matig, Meer managers dan monteurs schat ik in.

De monteurs doen hun werk denk ik prima, alleen véél te lange wachttijd. En wat er met het merk Volkswagen aan de hand is weet ik niet.... Maar mijn Multivan vind ik van inferieure kwaliteit en wil hem zodra de garantie eraf is direct verkopen. Ook de centrale bediening van de functies binnen de auto op het scherm zijn ronduit waardeloos. Dat was 20 jaar geleden wel anders met VW!

Klant en service gericht

Vriendelijk en behulpzaam bij vragen.

Beste service

Martin is zeer betrokken geweest bij de aankoop. Geen vraag was te veel en hij zorgde ervoor dat alles goed geregeld was met het inruilen van onze oude auto. Ik kreeg zelf een presentje bij het ophalen van de auto. Ik zou zeker een volgende auto weer hier kopen.

Goede en snelle levering

Fijne behandeling, We waren gauw klaar. Toen de 1e verkoper met vakantie ging stond de 2e al klaar. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Nu heel blij met onze "nieuwe" auto

Aan het lijntje gehouden

Van onze onlangs aangeschafte VW ID3 occasion met Bovag garantie ging spontaan ‘s nachts diverse malen het alarm af. Nu, bijna drie weken later, is wel het probleem vastgesteld en het te vervangen onderdeel na geruime tijd aangekomen. Intussen worden we steeds aan het lijntje gehouden. Al een paar dagen geleden zou met de reparatie begonnen worden. Als we zelf bellen krijgen we nu weer te horen dat de reparatie nog niet ingepland kan worden. Er is een wachttijd van twee maanden! We zijn zeer ontevreden over deze slechte service en hebben er geen vertrouwen meer in. Update: na ruim 4 weken uiteindelijk probleem opgelost na nogmaals contact met helpdesk. Alles nu in orde....

De Marowijne 53

1689 AR Zwaag