Ben erg tevreden over de manier van zakendoen van de verkoper.Ik kwam voor een eventuele inruil van mijn auto en had interesse in een Audi occcasion . De koop werd gesloten op een zakelijke doch vriendelijke manier. Al mijn vragen werden geduldig beantwoord en ik kreeg een goede uitleg over de auto.Kortom ik hoop nu nu lang van de Audi gebruik te maken .
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Team Broekhuis Zwaag
Ondanks leverproblemen is er een oplossing gevonden. Correcte en open communicatie wekt vertrouwen
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat ondanks de leverproblemen wij een oplossing hebben gevonden. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar, tot dan! Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Ik kom nu al een paar jaar bij Broekhuis en mijn ervaring is alleen maar goed. De service is uitstekend en zeker niet duur. Ik als 72 jarige is het van Broekhuis geen probleem als ze de auto komt halen en brengen. Mijn garage is en blijft Broekhuis.
Beste Willem, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Zwaag
Prima service!
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Zwaag
Wij hebben hier onze eerste occassion gekocht, en werden stap-voor-stap door het proces begeleidt, met alle aandacht voor de grote en kleine lettertjes. De occassion werd geleverd alsof deze nieuw was en rijd als een zonnetje. Zelfs nadat we iets aan de occassion opmerkte na de testrit en na de tenaamstelling, volgde er een oplossing waar wij zelf onze portemonnee niet voor open hoeven te trekken. Wij zijn in ieder geval een fijne ervaring en een top wagen rijker!
Bedankt Robin, voor het delen van jullie positieve ervaring! We ze erg blij om te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen jullie veel rijplezier en veilige kilometers toe. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
We zijn prettig geholpen
Beste Fred, Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Goed advies gekregen bij aankoop auto
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Klantvriendelijk en kennis van zaken !
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Ik heb mijn Volkswagen Passat aangeboden voor onderhoud en APK. Ik ben prima geholpen. Vooraf alle kosten besproken. Ik ben erg tevreden over de diensten van Broekhuis.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar!
Bij het maken van de afspraak is de tijd genomen en duidelijk uitgelegd wat er noodzakelijk aan onderhoud moest gebeuren en wat er daarnaast nog geadviseerd werd vanuit Audi. Nadat de diagnose is gesteld is er telefonisch contact geweest welke werkzaamheden er uitgevoerd moesten worden, na akkoord is men gestart met de werkzaamheden, auto stond op afgesproken tijdstip weer klaar.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Uitstekende en vriendelijke service naast prima dienstverlening.
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling! Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer graag voor je klaar. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Goed geholpen naar alle tevredenheid
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Alles volgens afspraak gepland, leen auto stond klaar, onderhoud zeer goed en netjes uitgevoerd. Kijk goed naar de periodieke onderhoud mbt aantal gereden kilometers, perfect doorgeven aan klant. Goede en nette bediening aan de balie.
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Ik zocht een auto en na een aantal showrooms te hebben bezocht stapte ik de showroom van Broekhuis te Zwaag binnen waar ik gastvrij werd ontvangen en na mijn wensen aangehoord te hebben werd mij gelijk verteld dat er zo,n auto net was binnen gekomen met heel weinig km en na enig overleg werd er gelijk voorgesteld zonder poespas een proefrit met deze auto te maken wel is waar met excuses dat ik wel even door de vuile staat moest kijken. Precies de juiste auto, na overleg van prijs etc. de opdracht gegeven, na een periode van werkzaamheden de auto opgehaald, keurig, glanzend om door een ringetje te halen volgens alle afspraken, alle bijzonderheden doorgelopen, goede adviezen met demonstratie van de eigenschappen en werking instrumentarium. prima dus !
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Mijn ervaring met verschillende Volkswagens in de afgelopen 25 jaar en de service bij Volkswagen garage verkopers Ruud Haanstra en nu Edo Visser is altijd goed geweest. Ik zou Garage Broekhuis Zwaag bij iedereen aanraden.
Bedankt Sjaak, voor dit mooie compliment! Wij zijn blij te zien dat alles altijd naar tevreden voor je wordt geregeld. Op naar nog meer jaren waarin wij je graag zullen voorzien van onze service. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Onlangs is mijn T-Roc voor onderhoud langs geweest. Vriendelijk en coulant afgewikkeld. Voelt vertrouwd en betrokken.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Mocht het even tegen zitten dan bieden ze een passende oplossing, precies datgene wat je van een VW, Skoda en Seat Dealer mag verwachten, z'n bedrijf heeft toekomst. Met vriendelijke groet, Andre van Schouwen Overeenkomst 314.202300201765
Originele beoordeling
Bij het bezichtigen van de VW-up in de showroom bleek het controlelampje passengers airbag off geactiveerd. De airbag was buitenwerking gesteld, een mogelijkheid die er is om een kinderzitje op de bijrijdersstoel te plaatsen, hier zijn wij ook vanuit gegaan. Je koopt bij een dealer, dat geeft vertrouwen. Wij waren nog maar net onderweg, mijn vrouw in de VW-Up, toen ook het controlelampje airbag op het dashbord aan ging, mijn vrouw was er niet gerust op en heeft de hele weg van Zwaag naar Zeeland met het zweet in haar handen aan het stuur gezeten. De Up is door de dealer verkocht met een geactiveerde storing in het airbag systeem zonder hier melding van te maken. De richtlijn vanuit VW mbt zo'n storing is direct naar v.w garage voor controle. Het achterwege laten van de controle door vw is een zeer zware tekortkoming, het systeem kan mogelijk niet of onverwacht activeren met zware of dodelijke verwondingen en daaraan heeft u mijn vrouw bloot gesteld. Ongetwijfeld zal er geen opzet in het spel zijn, echter het is schrikken, dit verwacht je niet van een dealer, ook zal VW hier niet op zitten te wachten. Ik zou graag zien dat niet alleen ik maar ook u hier leering uit trekt. Het kan echt niet een auto verkopen waarvan het veiligheidssysteem niet op orde is, zonder vermelding naar de koper. Het is aan u om met een passende oplossing te komen. Ik denk dat ze daarbij Volkswagen er ook zo overdenken. Met vriendelijk groet, A van Schouwen Overeenkomst 314.202300201765
Helaas weinig te spreken over efficiente afhandeling van reparatie, vanwege gebrek aan onderdelen op locatie, en gebrek aan slimme onderdelen distributie (diegene die onderdelen komt brengen zou ook niet gebruikte onderdelen mee retour kunnnen nemen) hierdoor zouden door klant aangegeven problemen in een keer kunnen opgelost worden inplaats van twee keer langs moeten komen over een periode van ruim een maand.
Beste Henk, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We stellen jouw feedback op prijs. De volgende keer zullen we graag voor je klaar staan. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Jeroen heeft mij heel goed geholpen, ik kon met al mijn vragen terecht bij hem.
Jeroen verkocht mij voor de 3e keer een nieuwe Skoda Octavia. Het gevoel is goed en hij weet waar hij over praat. Ik kom zelf uit Alkmaar maar ga toch naar Zwaag voor de verkoop. Dat zegt wel wat over de gunfactor. Dus wie weet zien we elkaar weer over 5 jaar.
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan Jeroen en wij weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Goede service klant vriendelijk personeel Wel de prijs is stevig
De deal was snel gemaakt met een goede inruil en afspraken
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Prima geholpen. Wel erg formeel. Kleine extra mogelijke problemen aan de auto, is eigenlijk geen ruimte voor in de planning. Vervangend vervoer aftanken is wel een ding. Bij weinig verbruik, kun je bij veel tankstations niet eens terecht omdat er een minimale afname hoeveelheid van 5 liter is. Dat je dan ook nog de aftankmonteur moet betalen tegen een niet misselijk uurtarief...... Dit zou toch praktischer en klantvriendelijker moeten kunnen.
Beste Wouter, Bedankt voor je feedback op onze service. Wij stellen jouw feedback heel erg op prijs. Wij zien je graag een volgende keer bij ons in de vestiging. Groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag
Een prachtige auto, waar ik heel blij mee ben.
De Marowijne 53
1689 AR Zwaag