Zeer slechte service en heel erg duur!
Inmiddels al een aantal keer bij broekhuis Zwaag het onderhoud/Reparatie laten doen en altijd is er wel wat. Vorig jaar kwam ik hier omdat de auto geen snelheid meer maakte en het motormangement lampje ging branden. Op vrijdagmiddag een afspraak gemaakt om 15:15 uur. Ik kwam In Corona tijd binnengelopen en een wachtruimte die overvol is, ik kon nog op een stoel rand zitten want verder waren alle plekken bezet. En dan maak je van te voren nog speciaal een afspraak. De koffiemachine was stuk dus iets te drinken zat er ook niet in. Na anderhalf uur gewacht te hebben kwam de servicemonteur eindelijk naar ons toe om te vertellen dat de monteur de storing uitgelezen heeft en denkt dat de turbo stuk is, maar hij wist het niet helemaal zeker. Het was al bijna 17 uur dus de mannen gingen naar huis en ik moest maar weer een nieuwe afspraak gaan maken. Ook wilde ze nog onderzoekskosten gaan rekenen terwijl de monteur geen eens zeker wist wat het probleem was. Uiteindelijk elders de auto laten repareren tot volle tevredenheid. Afgelopen maandag kwam ik bij Broekhuis Zwaag omdat de melding voor onderhoud/inspectie bij het starten van de auto verscheen. De auto heeft nog niet zo lang geleden onderhoud gehad dus deze melding klopte niet en zou eruit gehaald worden. Terwijl ik aan het wachten was komt de service monteur aangelopen om aan te geven dat het ABS Lampje ook gaat branden, en niet meer uit gaat. Hier was uiteraard geen tijd verder voor dus moest wederom een nieuwe afspraak maken. Toen ik maar Broekhuis reed had ik geen ABS lampje en dit is dus bij hen gebeurd (moedwillig gedaan) Bij de nieuwe afspraak zou de auto uitgelezen worden en zou besproken worden wat we hiermee zouden gaan doen. De auto heb ik donderdag gebracht en vrijdag werd ik gebeld door Anouk. Ze vertelde mij dat de auto bij het uitgelezen aangaf dat de rechtersensor stuk is, en dat dit €240 gaat kosten. Ze was onbeleefd, kortaf en zeer onprofessioneel door de telefoon! Geen aanrader.