De 5 sterren zeggen denk ik genoeg

Hier boven al aangegeven met de 5 sterren en verder kan ik zeggen, vriendelijk, behulpzaam, ruim de tijd nemen voor uitleg. Al met al een uitstekende ervaring.

Geweldig!

Vorig weekend onze nieuwe XC60 opgehaald en onze V60 daarbij ingeruild tegen een nette prijs. Tijdens het gehele proces zijn we zeer prettig geholpen door Raymond, onze verkoper. Eerlijk, transparant en meedenkend.... Bij de oplevering werden wij nog eens aangenaam verrast doordat ze iets extra's aan de auto hadden toegevoegd waarvan Raymond wist dat het op ons toekomstig wensenlijstje stond. Echt een hele fijne zaak!

Super klantvriendelijk

Heel goed en vriendelijk geholpen met de aankoop van een mooie V60 door Stijn. Rustig de verschillende opties met hem door kunnen nemen, ruim de tijd voor een proefrit kunnen krijgen en ook de oplevering was super fijn met goede uitleg en gelijk de koppeling met apps op mijn telefoon ingesteld. Was kortom een prettige aankoopervaring en blij met onze mooie nieuwe auto!

Na 47jaar “garage-ervaring” staat Broekhuis bovenaan!

Wij zijn onder de indruk van de diensten van Broekhuis, van receptie tot werkplaats tot reactie van de directie. Een dikke verdiende tien! Harry en Nelleke Bouma

prima service

wij hebben haal en breng service bij Broekhuis Harderwijk voor de beide Volvo's , deze keer was de mijne aan de beurt. de auto werd mooi op tijd gehaald, tussentijds werd er2 keer contact met mij opgenomen over eea en einde middag werd mijn auto mooi schoon gepoetst hier thuis afgeleverd. mevrouw Kramer Epe een zeer tevreden klant

De 30.000 km beurt verliep vlekkeloos.

De geplande onderhouds beurt is goed verlopen. Ik ben heel tevreden met de geboden service.

Heel klantvriendelijk behandeld

We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben e.e.a. kunnen bespreken. Daarna hebben we een uitgebreide uitleg over de auto gehad en konden we een lange proefrit maken. Tenslotte hebben we in alle rust de aankoop kunnen afronden.

Zie hieronder

Afspraakconform gewerkt. Verkoper Rob nam de moeite om onze auto heen en terug te brengen.

Prettige service

Correct en prettig geholpen, alle tijd voor vragen

Positief

De verkopers Rob en Paul hebben ons goed geïnformeerd en geholpen. Zij waren deskundig en kwamen betrouwbaar over. Wat uiteindelijk in een andere auto kwam.

Zeer meelevend personeel

Trakteer en je wordt getrakteerd.

Buiten wat administratieve misverstanden was alles prima geregeld.

van te voren 3 x geuite klacht niet opgelost

zie boven, moest ik maar voor terug komen

Netjes en prettig geholpen bij laatste garantiebeurt en instellen tweede profiel aansturing

Netjes te woord gestaan en uitvoering beurt volgens planning. Overigens is een uurtje met laptop verblijven in de koffiehoek nooit een straf. Verkoper hielp vervolgens ook nog om tweede profiel te installeren zodat wij nu beiden over een functiorende volvo app voor onze auto beschikken. Wel jammer dat de nieuwe banden kennelijk onvoldoende lucht bevatten want het systeem meldde dat de bandenspanning te laag was en dus was een ritje naar het tankstation noodzakelijk (maar overkoombaar)

Een tevreden klant.

Fijne ervaring, bij een onderhoudsbeurt word de auto keurig opgehaald en teruggebracht, na gebeld of ik tevreden ben door de monteur die het onderhoud heeft uitgevoerd. Al bij al ben ik een tevreden klant.

Prima communicatie en onderhoud

Alles gedaan wat nodig was. Het onderhoud boekje zat netjes boven in het Dashboard kastje.

Goede service en duidelijke communicatie.

Prettige omgang met de adviseur. Oplevering van de auto is echt een feestje!

Responsief en professioneel

Vlot kooptraject voor mijn auto. Goede verkopers en na oplevering werd gebeld of de auto bevalt. Goede service achteraf!

Vriendelijk geholpen, goede ervaring.

Na lang zoeken voor een andere gezinsauto zijn wij terecht gekomen bij Volvo Harderwijk. Daar werden wij door Stijn heel vriendelijk geholpen. Heel fijn met ons meegedacht en de voor- en nadelen van de diverse modellen en opties rustig en duidelijk uitgelegd. Na de proefrit waren wij eruit, dit moest hem worden. Oplevering netjes gepland, er werd tijd voor ons genomen. Bij thuiskomst ontdekte ik nog een kleine puntje van aandacht. Even contact opgenomen en geen enkele discussie werd keurig verholpen, prima service. Kortom wij zijn tot nu toe erg tevreden over de, voor ons nieuwe, V60.

Prima service bij aankoop

Vanaf inplannen proefrit tot aan aflevering auto uitstekend geholpen door Rob Hartman. Gericht advies en zeer goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Kortom, niets op aan te merken en blij met onze auto (volvo)!

Opnieuw een geweldige ervaring bij Broekhuis

Onze ervaring met Broekhuis Harderwijk en in het bijzonder met verkoper Sander Vermeer is wederom fantastisch geweest. Als trouwe klanten die al meerdere keren een nieuwe Ford Kuga hebben gekocht, kunnen we vol overtuiging zeggen dat Sander een uiterst betrouwbare verkoper is. Wat ons aanspreekt is Sanders persoonlijke aanpak. Hij luistert aandachtig naar onze wensen en komt vervolgens met passende voorstellen die volledig aansluiten bij onze behoeften. Hij legt niet alleen de voordelen van de auto uit, maar is ook transparant over eventuele beperkingen. Dit maakt zijn advies niet alleen eerlijk maar ook van grote waarde. Sander weet duidelijk waar hij het over heeft en beantwoordt al onze vragen met expertise Een ander sterk punt is dat hij nooit te krachtig probeert om een auto te kopen die niet bij onze wensen passen. Deze respectvolle benadering geeft ons veel vertrouwen. Beloftes en afspraken worden altijd nagekomen, iets wat wij enorm waarderen. In de vele jaren dat wij bij Broekhuis auto's kopen, zijn we hierin nooit teleurgesteld. Daarnaast willen we ook de vriendelijke en duidelijke communicatie van het hele team. Dit zorgt ervoor dat het aankoopproces soepel en vertrouwd verloopt. We raden iedereen aan die een auto zoekt aan om bij Broekhuis binnen te stappen en zich net zo goed te laten adviseren als wij. Het is inderdaad veel meer dan zomaar een aankoop. Sander en collega's, ontzettend bedankt voor de geweldige service! Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en een gezond en succesvol 2025. Dat jullie nog veel klanten net zo tevreden mogen maken als ons. Met vriendelijke groet, Gerard

Rob je bent een topper

Een mooie XC90 aangeschaft zijn er heel tevreden over net als de aflever service perfect Rob hartstikke bedankt je hebt ons fantastisch geholpen met het maken van deze keuze je kon alle vragen direct beantwoorden en goed onderbouwen Een vakman in alle opzichten nogmaals bedankt en tot ziens

Uitstekend en zeer naar wens.

Goed, vriendelijk en netjes te woord gestaan tijdens het eerste contact. Daarna is het goede contact voortgegaan. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status. De aflevering is soepel, netjes en vlot gegaan, met heel goed contact met de verkoper. Netjes afgeleverd met ook nog een leuke attentie. Dit was een zeer goede ervaring. Zelfs na een paar dagen wordt er gebeld of de auto bevalt en of er nog punten zijn. Dit wordt zeer gewaardeerd. Auto bevalt goed, dat is natuurlijk ook belangrijk.

Zeer goede service en kwaliteit, klantgericht bedrijf.

Zeer goede ervaring. De auto wordt thuis opgehaald. Reparatie en onderhoud worden deskundig uitgevoerd, de auto wordt door de wasstraat gehaald, uitgezogen en weer thuis gebracht.

Ik had een uitstekend ervaring bij Broekenhuis dealer. Het personeel was zeer vriendelijk en hielp me bij het vinden van de perfecte auto op korte termijn. Ze boden een breed scala aan voertuig aan en gaven duidelijke informatie over de prijzen. De test rit was een plezier en ik voelde me goed geïnformeerd over mijn opties. De levering was goed op tijd en alles was in perfecte staat. Ik zou deze dealer zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe auto! Alleen een min puntje was dat de lease administratie team waren erg traag waren en ik moest een aantal documenten nogeens aanleveren of toch aanleveren ondanks dat niet eerder vermeld was. Maar ik ben alsnog heel te vreden over de gang van zaken!

Zuiderbreedte 40-42

3845 MC Harderwijk