Prima service bij aankoop

Vanaf inplannen proefrit tot aan aflevering auto uitstekend geholpen door Rob Hartman. Gericht advies en zeer goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Kortom, niets op aan te merken en blij met onze auto (volvo)!

Opnieuw een geweldige ervaring bij Broekhuis

Onze ervaring met Broekhuis Harderwijk en in het bijzonder met verkoper Sander Vermeer is wederom fantastisch geweest. Als trouwe klanten die al meerdere keren een nieuwe Ford Kuga hebben gekocht, kunnen we vol overtuiging zeggen dat Sander een uiterst betrouwbare verkoper is. Wat ons aanspreekt is Sanders persoonlijke aanpak. Hij luistert aandachtig naar onze wensen en komt vervolgens met passende voorstellen die volledig aansluiten bij onze behoeften. Hij legt niet alleen de voordelen van de auto uit, maar is ook transparant over eventuele beperkingen. Dit maakt zijn advies niet alleen eerlijk maar ook van grote waarde. Sander weet duidelijk waar hij het over heeft en beantwoordt al onze vragen met expertise Een ander sterk punt is dat hij nooit te krachtig probeert om een auto te kopen die niet bij onze wensen passen. Deze respectvolle benadering geeft ons veel vertrouwen. Beloftes en afspraken worden altijd nagekomen, iets wat wij enorm waarderen. In de vele jaren dat wij bij Broekhuis auto's kopen, zijn we hierin nooit teleurgesteld. Daarnaast willen we ook de vriendelijke en duidelijke communicatie van het hele team. Dit zorgt ervoor dat het aankoopproces soepel en vertrouwd verloopt. We raden iedereen aan die een auto zoekt aan om bij Broekhuis binnen te stappen en zich net zo goed te laten adviseren als wij. Het is inderdaad veel meer dan zomaar een aankoop. Sander en collega's, ontzettend bedankt voor de geweldige service! Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en een gezond en succesvol 2025. Dat jullie nog veel klanten net zo tevreden mogen maken als ons. Met vriendelijke groet, Gerard

Rob je bent een topper

Een mooie XC90 aangeschaft zijn er heel tevreden over net als de aflever service perfect Rob hartstikke bedankt je hebt ons fantastisch geholpen met het maken van deze keuze je kon alle vragen direct beantwoorden en goed onderbouwen Een vakman in alle opzichten nogmaals bedankt en tot ziens

Uitstekend en zeer naar wens.

Goed, vriendelijk en netjes te woord gestaan tijdens het eerste contact. Daarna is het goede contact voortgegaan. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status. De aflevering is soepel, netjes en vlot gegaan, met heel goed contact met de verkoper. Netjes afgeleverd met ook nog een leuke attentie. Dit was een zeer goede ervaring. Zelfs na een paar dagen wordt er gebeld of de auto bevalt en of er nog punten zijn. Dit wordt zeer gewaardeerd. Auto bevalt goed, dat is natuurlijk ook belangrijk.

Zeer goede service en kwaliteit, klantgericht bedrijf.

Zeer goede ervaring. De auto wordt thuis opgehaald. Reparatie en onderhoud worden deskundig uitgevoerd, de auto wordt door de wasstraat gehaald, uitgezogen en weer thuis gebracht.

Ik had een uitstekend ervaring bij Broekenhuis dealer. Het personeel was zeer vriendelijk en hielp me bij het vinden van de perfecte auto op korte termijn. Ze boden een breed scala aan voertuig aan en gaven duidelijke informatie over de prijzen. De test rit was een plezier en ik voelde me goed geïnformeerd over mijn opties. De levering was goed op tijd en alles was in perfecte staat. Ik zou deze dealer zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe auto! Alleen een min puntje was dat de lease administratie team waren erg traag waren en ik moest een aantal documenten nogeens aanleveren of toch aanleveren ondanks dat niet eerder vermeld was. Maar ik ben alsnog heel te vreden over de gang van zaken!

Gast vriendelijk, eerlijk advies

We zijn zeer gastvrij ontvangen. Waarna we goed werden geholpen, geïnformeerd. Over de auto die we nu inmiddels op de oprit hebben staan.

Alles klopt aan dit bedrijf

De aandacht en het meedenken met de klant is gewoon top! Aanrader!

Prima service na aflevering

Onmiddellijk na de aflevering van de nieuwe Ford vertoonde deze mankementen. Er werd adequaat gereageerd door thuis een vervangende (leen)auto af te leveren. Verder is goed meegedacht over de te nemen vervolgstappen.

Zeer prettige omgeving om een autorelatie op te bouwen

Zeer positief over de assistent verkoop welke ons erg enthousisast gemaakt heeft voor onze huidige Volvo XC40. Deze heeft ons gekoppeld aan een bekame verkoper die, ondanks hij verkoper is, zeer goede adviezen heeft gegeven. Zich eerlijk en welwillend heeft opgesteld, waardoor de aankoop heeft plaatsgevonden. Tevens draagt het er, in het overall gevoel, toe bij dat de baliemedewerkster zeer vriendelijk en informatief was. Al met al een feestelijk gevoel tijdens het ophalen van de auto. Wij hopen dat ook dit ook bij het onderhoud ons gevoel zo blijft.

een vlotte uiteenzetting van het gebodene

Een vlotte en een duidelijke uiteenzetting van het betreffende gevraagde type voertuig. Bij aflevering van het voertuig als nog openlijk excuseren dat iets door verkoper was vergeten

Positief, keurig en correct.

Wij zijn heel goed ontvangen toen wij kwamen informeren naar een volvo xc40. Het gesprek met de verkoper verliep plezierig. We kwamen vlot tot een goede overeenkomst. Toen we na een week de auto kwamen halen verliep alles met veel aandacht en zorg. Wij zijn heel positief en zouden anderen deze dealer zeker aanbevelen.

Service en opvolging is super

Snel een reactie vanuit Paul R. op mijn interesse in een nieuwe auto. Inruil voorstel prima en na proefrit en fijne ontvangst in Harderwijk de deal beslecht. Aflevering en service daarna allemaal keurig. Daarom koop je bij een dealer, hoewel geen Volvo/ Ford klant zou ik hier zeker terugkomen.

Gewoon top!

Over de aankoop van onze nieuwe (3 mnd. oud) Volvo XC40 in eerste instantie heel vlot telefonisch principe-overeenstemming met Matthijs. Inruil geregeld via taxatie. De aankoop werd tijdens bezoek aan showroom afgerond door Henrik die ons bijzonder prettig te woord heeft gestaan en de deal (wij hadden nog wat aanvullende ‘eisen’) keurig heeft beklonken. De auto is conform afspraak afgeleverd waarbij Henrik alle tijd nam om de werking uit te leggen. Zijn bijzonder tevreden: CHAPEAU!

Voor de jaarlijkse beurt was de service weer uitmuntend. De haal- en brengservice, het tussentijds bellen over wat er gedaan moet worden en de coulante garantie toepassing. Super!

Goed anders kom je er niet voor de 2e keer

Fijne agent van ford. Het is onze tweede puma en hebben eerder al een mokka gekocht bij Broekhuis.

Goed geholpen door Rob bij de aankoop van onze Volvo V60. Alles top geregeld.

vreemd gevoel

Om te beginnen moet je maanden vooraf je afspraak maken. Volvo is in staat de kilometerstand in te zien en kan dus bijtijds ons een mailtje sturen met welk onderhoud er moet en een aantal optionele data. Dan willen jullie de auto een hele dag hebben en moeten wij de leenauto betalen. Waarom? Als ik daar een opmerking over maak zegt de heer aan de balie dat ze hun best zullen doen om eerder klaar te zijn. Dus ik lever de auto in om 8 uur en vertrek met mijn partner om een telefoontje te krijgen om 9.30 dat de auto klaar is ????? Vreemd. Is alles wel gedaan vraag ik me af? Al met al , veel twijfel bij ons.

Zeer prettig geholpen.

Goede uitleg ,duidelijk .

Snelle actie en een luxe tweedehands V60

Een paar weken voor de vakantie afscheid genomen van onze 18 jaar oude Volvo. Samen met de verkoper een mooie tweedehands uitgezocht. Door een snelle actie van Stijn deze V60 naar Harderwijk laten komen, en is het de werkplaats gelukt om de auto op tijd rijklaar en gepoetst af te leveren. Bedankt voor het meedenken en de service. Wij gaan met een veilig gevoel op vakantie.

Goed en vakkundig geholpen.

Onze ervaring is erg goed. Ook de vorige auto bij Broekhuis gekocht. Heel erg tevreden , en goed geregeld.

Keurig afgeleverd

Mijn tweedehands Volvo V60 stond keurig gepoetst klaar. De besproken punten zijn allemaal opgepakt. Thuis gekomen ontdekte ik nog een paar kleine puntjes. Even contact opgenomen en geen enkele discussie. Binnenkort komen ze de auto ophalen en na reparatie de zelfde dag weer terugbrengen. Prima service!

Degelijke service zoals je bij Volvo ( Broekhuis) verwacht en krijgt

Vriendelijke ontvangst, keurig volgens tijd afspraak geholpen

Superleuk geholpen aan een V60 door Stijn, alles top geregeld!

Stijn heeft me fantastisch geholpen en alles wat we hadden afgesproken volledig waargemaakt. Mijn volgende Volvo ga ik weer hier kopen!

Prima service en buitengewoon vriendelijk

Alles klopte

Zuiderbreedte 40-42