1e onderhoud bij Broekhuis. Alles verliep vlekkeloos. Haal en breng service heel erg blij mee.

Goed.

Er was een werkafspraak gemaakt, en volgens die afspraak is er gewerkt. Toen de auto weer "klaar" was hebben ze met mij contact opgenomen om te laten weten wat er nog meer aan reparatie nodig is en wat de kosten daarvan worden. Ik vind het wel belangrijk om van te voren te weten wat de kosten zijn van de extra werkzaamheden.

Al vele jaren een tevreden klant

Tot nu toe nooit iets te wensen gehad dat niet werd gerealiseerd

Volvo netjes en schoon afgeleverd na een grote beurt!

Aardige mensen daar in Harderwijk. Afspraak is afspraak en de koffie smaakt prima!

zeer goed/ zeer service gericht.

na ongeveer 1 jaar ervaring, kan ik zeggen, dat ik zeer tevereden ben. De klantgerichtheid, nakomen van afspraken en de garantie punten zijn zeer goed. Bij de laatste beurt ,twee weken geleden, wordt de auto gehaald en gebracht als service en de navigatie wordt voorzien van een update. Tot slot wordt ik even gebeld en wordt mij toegelicht wat er is gedaan en dat de garantie oplevering goed is verlopen en of ewr nog vragen zijn. Deze kwaliteit had ik nog niet mogen ervaren in auto NEDERLAND, MAAR NU WEL BIJ bROEKHUIS VOLVO IN hARDERWIJK.

Goed bedrijf

Probleem met juiste olie Voor volvo v60 b4 Dit is goed op gelost door Broekhuis Harderwijk. I

Fantastisch!

Goed geholpen en erg blij met mijn nieuwe auto!

Als altijd prima service

Vriendelijke medewerkers en goede services, ruim binnen de tijd. Conform offerte en heerlijke haal en breng service.

Correcte en logistiek perfecte aflevering

Voordat de auto (plug-in hybride) werd afgeleverd werd ik over verschillende zaken gebeld zoals: wilt u nog gebruik maken van de offerte voor de autoverzekering, heb ik aan de evt. installatie van een laadpunt gedacht. Er wordt dus met je meegedacht, natuurlijk ook wel een beetje uit eigenbelang, maar dat mag natuurlijk. Na aflevering en het in gebruik nemen van de auto blijkt echter de bijgeleverde app. "Fordpass" nauwelijks, of helemaal niet te werken. Dit vind ik wel erg jammer.

Geweldige service

Na contact gehad te hebben met de verkoper via de telefoon hebben wij een afspraak gemaakt voor een occasion. Bij aankomst stond hij netjes klaar hele vriendelijke verkoper en na een proefrit de auto gekocht. Super service gehad.

Lang gewacht maar wel goede service.

Eerst 2 maanden gewacht op de service beurt. Behoorlijk aan de prijs. Het is jammer dat broekhuis geen gratis vervangende auto's heeft. De vervolg afspraak kan pas over 7 weken. Weer lang wachten.

Helaas zat er van alles tegen bij de beurt Geluķkig is dit door de garage naar tevredenheid opgelost Nog bedankt voor de goede oplossing Wij zijn zeer tevreden

Zeer positief

Heldere afspraakprocedure Respect voor cliënt Uitvoering opdracht is uitstekend Oplevering gerepareerde auto is zeer correct

Prettige ontvangst zonder opdringerig gedrag en verkooppraatjes.

Van tevoren afspraak gemaakt voor een vrijblijvende proefrit. Na terugkomst werden wij op een prettige en persoonlijke manier te woord gestaan door de verkoper. Zonder opdringerig gedrag en geheel vrijblijvend werd ons een voorstel gedaan met inruil. Dankjewel Rob Hartman.

Uitmuntende dienstverlening bij Broekhuis Ford Harderwijk.

Nadat ik op de website van Broekhuis Ford Harderwijk een Ford Fiesta had gezien, reageerde ik hierop via WhatsApp. De communicatie met de verkoopadviseur omtrent inruil van mijn auto was voortreffelijk. Ik en mijn vrouw zijn heel tevreden over de zeer behulpzame en gastvrije verkoopadviseur bij Broekhuis Ford Harderwijk. We zijn dan ook heel blij dat wij hier een auto hebben gekocht. Topservice, ga zo door.

Niets op aan te merken

Alles top

Service als vanouds

Uistekend

Prima geholpen Vanaf ontvangst tot aan de oplevering Personeel is kundig, behulpzaam, meedenkend en niet opdringend Kortom een prettig omgeving om zaken te doen

Goede informatie en prima service

Pas een Volvo select auto gekocht in Harderwijk. Hele proces naar volle tevredenheid verlopen!

“Gewoon “ goed

Perfecte service en met een gerust hart weer de deur uit !

Prima, zoals altijd

Vriendelijke en goede service. Onderhoud wordt goed en vakkundig uitgevoerd.

Alles weer top geregeld

Van halen tot brengen weer in 1 woord top geregeld. Offerte vooraf, geschenk achteraf. Ik weet weer dat ik een witte auto heb.

Wordt altijd direct geholpen en een prima sfeer

open eerlijk en vakkundig en behulpzaam

Al jaren "klant" Zij onderhouden vakkundig en vertellen eerlijk als er een reparatie nodig is. Ook als het onverwacht is (kan gebeuren) dan staat veiligheid en klantevredenheid voorop.

Alles prima geregeld.

30.000 km beurt voor de Ford KUGA PHEV. Navigatie ge-update en onderhoud. Alles prima uitgevoerd. Moet nog terug voor een resonantie in de rechter achter luidspreker maar ook dat wordt in de garantie termijn verholpen.

Zuiderbreedte 40-42

3845 MC Harderwijk