Snel en goed

Ook tussen de beurten snelle service

Uitstekende, klantvriendelijke service en een glanzend schone auto na onderhoudsbeurt.

Zoals gebruikelijk klantvriendelijke service en contact gedurende onderhoudsbeurt bij onverwacht defect. Bij aflevering glanzend schone auto van binnen en van buiten.

In alle opzichten uitmuntend.

Voortreffelijke service. Uitstekend contact. Prima behandeling. Zeer veel vertrouwen in. Daardoor geruststellend.

De aflevering van de nieuwe auto is weer met veel passie gedaan

De Fiesta is correct ingenomen. Alle formaliteiten zijn zorgvuldig gebeurd en daarna het grote moment: de overdracht van de nieuwe Puma. Uitgebreide uitleg van de auto gehad. De telefoon gekoppeld en de diverse toepassingen uitgeprobeerd. Daarna rustig naar huis gereden.

Geweldige service en behandeling

Onze ervaring is zeer goed, we zijn super geholpen bij de Ford afd. in Harderwijk. Vriendelijke verkoper met goed advies.

goede communicatie tijdens de service

goed en correct.

goed en correct

P

Prima service, vakkundig personeel vriendelijk en behulpzaam. Eed dikke tien.

Zeer vriendelijk personeel

Meestal wordt onze Volvo opgehaald en weer teruggebracht. We vonden een bedrag van 40 euro eigenlijk aan de hoge kant. Vandaar dat we zelf naar de garage zijn gekomen.

Super tevreden in de aanschaf en de beleving er naar toe ,van mijn Volvo.

Bij binnenkomst krijg je al het gevoel dat je bij de "grootste familie van Nederland" binnen stapt. En tijdens onderhandelen word er goed naar je geluisterd en met veel empathisch vermogen. De wensen die je hebt worden en zijn boven verwachting uitgevoerd. Meer dan dat jezelf voor mogelijk gehouden had. De ervaring die "Broekhuis" heeft zal met behulp van handige tips met je gedeeld worden. Kortom, wanneer je hier een Volvo (geen auto) maar een Volvo koopt, koop je een belevenis waar je een goed vertrouwd gevoel bij hebt.

Fijne autodealer, met oog voor hun klanten

Onlangs de gekochte 2e hands Kuga opgehaald. Over het hele traject van kijken, aanschaf, en ophalen niets dan lof. Alles perfect geregeld, maar een klein min puntje/opmerking. Het zou mooi zijn als de navigatie bij uitlevering ook up to date is. voor mij niet veel werk, maar toch..

Prima, zo als gewoonlijk!

Afspraak eenvoudig te regelen. Vooraf opgave te verwachte kosten. Telefonisch contact over noodzakelijke reparatie, met kosten opgave. Gewassen auto bij aflevering. Film opname van onderzoek, met toelichting van de monteur.

Fijne verkoper!

Auto ingeruild bij Broekhuis Harderwijk. Fijne onderhandelingen gehad en prettig contact met de verkoper.

Als je een eerlijk verhaal en goed advies wil ontvangen moet je zeker naar Broekhuis gaan!

Voor het eerst een Volvo gekocht. Na een overtuigende proefrit gedegen advies gehad. Klantvriendelijk personeel en fijn bedrijf. Erg positief dat we na inruil van onze auto nog een gratis Volvo voor de vakantie kregen aangeboden. Aanrader!

vriendelijk, behulpzaam

vriendelijk ontvangen rustige uitleg menen de tijd en goede nazorg .

Auto perfect afgeleverd alles tip top voor El kaar

Wereld auto

Fantastisch geholpen door Richard minkman, een hele goede verkoper. Nu met de top auto nog ff rijden,we zijn nu nog op vakantie

KLANT IS KONING

De medewerkers van Broekhuis Ford begrijpen als geen ander hoe belangrijk klanten zijn. Klanten zijn geen nummer, maar iedere klant krijgt haar of zijn eigen persoonlijke benadering. Het is dan ook niet voor niets dat mijn vader (woont in Amsterdam) en ik al jaar en dag naar Harderwijk rijden om die persoonlijke beleving mee te maken. Er is altijd interesse in ons en onze auto. Ik hoop dat wij nog heel lang van deze goede service gebruik mogen maken.

Goede service, meedenkend

Helaas ging door een motorisch mankement onze auto 1,5 jaar na aanschaf kapot. Dankzij Broekhuis Ford Harderwijk vervangend vervoer gekregen en werd er meegedacht in de (financiële) oplossingen en mogelijkheden. Zijn dan niet te beroerd om te compenseren (buiten garantie), geven goede uitleg over oude en nieuwe auto. Inmiddels rijden wij heerlijk rond in onze nieuwe auto!

Werkzaamheden conform afspraak. Duidelijk inzicht in de gemaakte kosten.

Goed bedrijf. Volledige informatie en duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijk personeel.

Prima servicebeurt uitgevoerd

Servicebeurt conform afspraak en offerte uitgevoerd. Auto weer schoon meegekregen.

Snelle en goede service, precies volgens afspraak

Het is erg fijn om geheel volgens afspraak voor een bezoek aan uw werkplaats te komen. Van tevoren werd ik geïnformeerd omtrent de uit te voeren werkzaamheden (grote beurt plus zomer/winter bandenwissel) en ontving ik een voorlopig factuur. Alles verliep volgens afspraak, en de werkzaamheden waren zelfs eerder klaar dan ik verwacht had. Topservice!

Prima verkoopteam en keurige aflevering

Ondanks klein budget toch alle aandacht en tijd voor de aankoop van een bijna " young timer" Peugeot cabrio. Prettig verlopen onderhandelingen met dhr. Rob Hartman en keurige versnelde aflevering waar ik heel blij mee ben, de Peugeot stond snel in mijn garage. Ook de complimenten voor de werkplaats; de Peugeot is met aandacht keurig afgeleverd. Met dank ook voor de leuke- goede doel bonbondoos. Alle redenen om bij auto-aankoop weer bij u terug te komen.

Fijn geholpen, goed geinformeerd mbt uit te voeren werkzaamheden, vertrouwd!!

Goede ervaring, fijn geholpen, auto in vertrouwde handen

Prettige communicatie en duidelijke afspraken

Dit voldoet aan mijn verwachtingen van een Ford-garage

Zuiderbreedte 40-42

3845 MC Harderwijk