Ben vriendelijke geholpen

Ik miss alleen beetje diepte voor mijn bennen stoel kan niet verder naar achteren en andere problemen gaspedaal zit dieper dan rempedaal als ik moet remmen blijft mijn voet hangen zijkant van rempedaal ik moet mijn voet meer beugen door me enkel om te kunnen remmen

Top autobedrijf.

Terug bij Broekhuis Volvo Harderwijk is als thuiskomen.

Uitstekende service en onderhoud

Meedenken met de klant en goede adviezen. Ik rijd ruim 40 jaar Ford.

Voortreffelijke aflevering "nieuwe" Volvo

Zeer goede service als altijd, zo ook bij de aanschaf van een "nieuwe" auto. Al jarenlang klant, dus we kennen elkaar. Goede uitleg bij aflevering

Super goede service

Wij zijn super goed geholpen, indicatie van wat het ging kosten, filmpje gemaakt door de monteur over wat er gerepareerd moest worden . Kortom super service

Eerlijk advies en goede service

Bij de aankoop van m’n nieuwe auto kreeg ik eerlijk en goed advies over de aanschaf, onderhoud en prijs- kwaliteit. Ook nette inruil voor de oude Volvo. Al met al, erg prettig en accuraat geholpen!

Nette ontvangst, voldoende uitleg bij samenstelling Volvo

Gewoon niks mis mee. Nette inruilprijs.

Tevreden

Hetgeen nodig was, is gebeurd

Deskundige en Vriendelijke medewerkers, door de goede communicatie kom je niet voor verrassingen te staan. Ben erg tevreden.

Super goed

Netjes geïnformeerd bij uitzoeken vd auto. Auto op tijd geleverd en goede uitleg gekregen bij aflevering. Leuk presentje gehad bij aflevering. Leuk!

Top service!

We hebben een 2e hands Ford Fiesta gekocht. Het hele aankooptraject verliep bijzonder goed. Er wordt in de service geen onderscheid gemaakt in de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Leerlingverkoop Ard van der Linden heeft voor ons gestreden, wat een topper! Hij is goed geïnformeerd en doet zijn uiterste best om het voor de klant zo optimaal mogelijk te regelen. Hij omschreef het als ” Broekhuis ontzorgt”! Zo hebben we het ook ervaren.

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd

Mijn auto rijdt weer prima. Gemakkelijk en op een prettige manier een afspraak kunnen maken. De auto werd op tijd opgehaald en ik werd gebeld toen de auto klaar was. De rekening was zoals afgesproken.

Ben zeer tevreden over de service en over klantvriendelijkheid.

Komt afspraken niet na

2 jaar geleden hebben we een nieuwe Ford Ecosport gekocht. Daarbij is gesproken over andere banden, we kochten all seisoen banden a 500 euro en over het slechte navigatie systeem. Geen probleem, bij onze volgende onderhoudsbeurt zouden we - gratis- een update krijgen. We zijn aan onze onderhoudsbeurt toe en maken een afspraak met de werkplaats en geven aan dat we een update voor onze navigatie zouden willen. Krijgen we te horen dat daarvoor betaald moet worden. Hoho, dat is niet afgesproken, dus bel ik de verkoper hierover. Die schiet uit z,n slof, de onderhoudsbeurt had ik met hem moeten afspreken. Nog ik of mijn vrouw waren hiervan op de hoogte, maar hij zij dat hij dat met de werkplaats zou bespreken. Om een land verhaal kort te houden, er stond op de rekening dat we zomerbanden hadden en er stond niets over een update. Dus maar weer bellen en uiteindelijk bleken wij toch all seisoen te hebben en dat de update niet is uitgevoerd. Komt nog bij, dat de auto, als service, opgehaald kon worden en weer teruggebracht zou worden. Ophalen tussen 10 en 12 uur terug uiterlijk om 17.00 uur. Worden we om 5 voor 5 gebeld dat het terugbrengen niet voor 5 uur kon plaats vinden maar in de loop van de avond. Dat kan helemaal niet, want ik had om 19.00 uur een afspraak staan waar ik auto dringend nodig had dan kon ik wel de brengauto die voor onze deur stond wel gebruiken. Hoezo gebruiken? Ik had er geen autosleutel van want die had de ophaler van onze auto meegenomen. Hoe je went of keert, om 19.00 uur staat onze auto voor onze deur. Zijn jullie nou helemaal ... dat is wel goed gekomen. Voorwat de update betreft worden we zo snel als mogelijk teruggebeld. Na een week vonden we het welletjes geen bericht slecht bericht, weer bellen maar update was niet uitgevoerd. Als een nieuwe auto komt kopen kan er van alles, maar als je er om komt, geven ze niet thuis. We voelen ons totaal in de maling genomen.

Professioneel en persoonlijk geholpen!

Wij werden op een prettige en persoonlijke wijze te woord gestaan door uw medewerker en de eerste beurt van onze Ford Focus wagon is volgens afspraak verlopen. Omdat wij woonachtig zijn in Apeldoorn konden wij een tijdafspraak maken, in ons geval om 10.15 uur. En de auto was na ca. 2 uur uur klaar, waarvan wij telefonisch op de hoogte werden gesteld. Prima service! Wij zijn zeer tevreden.

Zeer tevreden!

Zeer goed.

Prima contact gehad tot nu toe.

Wij hebben net een nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf. Dat is onze eerste ontmoeting en dat ging prima.

Je voelt je een gewaarde klant bij Broekhuis.

Ik moet er ver voor rijden om in Harderwijk te komen maar ik doe het graag. Ontvangst - prima! Klantvriendelijkheid - prima! Heldere uitleg over het uit te voeren onderhoud c.q. de reparatie en de kosten - prima! Komen afspraken na - prima!

Zeer tevreden over informatie en afspraak!

Prima service en goede mogelijkheid om te flexwerken zeg! Top geregeld.

Goede service geleverd

Duidelijke uitleg wat alles inhoud om te auto weer tip top klaar te maken.

Goed correct bedrijf

Leuk en vriendelijk personeel waren altijd bij buitenweg maar na verhuizing nu naar broekhuis en net zo tevreden

Het onderhoud aan de auto was perfect uitgevoerd.

Daarnaast had ik twee klachten, waarvan er één niet was opgelost. Na een nieuwe afspraak bleek dat de klacht eigenlijk geen klacht was en werd het mij duidelijk uitgelegd.

Als altijd ,een zeer vertrouwd adres.

Net werk, voor ons een tegenvallende rekening

De uiteindelijke rekening viel 30% hoger uit dan de offerte voor beurt. Eerste keer voor ons een beurt bij een Volvo dealer. Net werk, duidelijke uitleg qua meer kosten.

Altijd perfect in orde.

Vriendelijk,behulpzaam en netjes.