De emotie achtbaan van onze 'nieuwe' Ford Focus
Oudejaarsdag togen we naar Harderwijk om onze 'nieuwe' Ford Focus op te halen. We zijn overgestapt van een Station diesel naar een 'gewone' benzine. De auto hadden we gevonden via één van de vele autosites. Het was de eerste auto die we zagen en bleek liefde op het eerste gezicht te zijn.
Een paar weken daarvoor hebben we een proefrit gemaakt. We werden zeer hartelijk ontvangen en begeleid. De hele familie was mee en er was ook aandacht voor iedereen. Dat doet de vader van het gezin natuurlijk altijd goed.
We waren snel om, er was gelukkig ook nog ruimte voor onderhandeling. Het voelt altijd goed om iets van de prijs af te praten. Geen druk tijdens het gesprek, we kregen alle tijd om er rustig over na te denken. Erg fijn.
Op de laatste dag van het jaar dus weer richting Harderwijk. De auto stond in de showroom onder een blauw doek. Leuk toch om samen met je dochter zoiets te onthullen. De chocola deed de rest. 4 blije gezichten ging in de 'nieuwe' auto weer op weg naar thuis. Totdat..
Het koppelingspedaal bleef hangen, precies hetzelfde probleem van onze vorige auto die notabene 5 jaar ouder was. Soms wel, soms niet, maar het werd snel erger. Maandag 2 januari direct gebeld. Auto 3 januari gebracht. Het probleem werd onderkend...
8 dagen later rijden we weer in onze nieuwe auto. Broekhuis heeft het aan alle kanten perfect voor ons opgelost en overal in meegedacht. We merkten aan iedereen die we spraken dat ze het ook heel vervelend vonden. Dat is wat ik als klant graag wil ervaren. Het gevoel echt klant te zijn en dat daar blijken ze bij Broekhuis erg goed in te zijn.