Prima geadviseerd en alles geregeld.

Open gesprek. Wensen en mogelijkheden met elkaar gedeeld. Uiteindelijk deal gesloten. De aan_ en verkoop procedure is naar volle tevredenheid afgehandeld.

Netjes en prima uitgevoerd onderhoud

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie.

UItstekende ervaring

Ik heb een uistekende ervaring bij de aankoop van mijn Volvo CX 60. Raymond Knoppert geeft op een professionele en rustige manier, uitleg wat de mogelijkheden zijn bij de aankoop m.b.t. de inruil van mijn auto. Ook de levering is prima verlopen.

Constante service en kwaliteit !

Constante service en kwaliteit !

Als vanouds!

Ben al 25 jaar klant en moet de eerste slechte ervaring nog meemaken. De red carpet service zorgt er voor dat werkplaatsbezoek probleemloos verloopt. Ik hoef immers mijn stoel niet uit. Zolang Volvo auto’s naar mijn smaak blijft maken en Broekhuis dealer blijft, blijf ik klant.

Klant is Koning!

Wij voelden ons bij Broekhuis een Gewaardeerde Klant. Dat is toch uitermate prettig als je best een stapel geld komt uitgeven. Aankoop occassion zeer vriendelijk en klantgericht begeleid, aflevering helemaal feest!

Geweldige dealer

Ik ben uitermate prettig en professioneel ontvangen, door zeer "menselijke" medewerkers van Broekhuis Harderwijk, wat uiteindelijk dus ook heeft geresulteerd in de aanschaf van een Volvo Cx60.

Fantastisch ontvangen en begeleid naar nieuwe aankoop van v60

Goed geholpen en voorgelicht tijdens aankoop nieuwe auto

Tevredenheid, hoge prioriteit

In september een jonge Ford Kuga Hybride aangeschaft. Merk aan alles dat Garage Broekhuis er alles aan doet om tevreden klanten te hebben. Op vragen krijg ik redelijk snel en duidelijk antwoord, wat door mij dan ook bijzonder wordt gewaardeerd. Tot nu toe is het voor mij vanuit de overgang van een diesel naar deze auto een compleet nieuwe, maar toch wel leuke ervaring. Tot nu toe dus zeer positief.

Prima girma

Zou niet zo lang cliënt zijn bij Ford Harderwijk als ik niet tevreden ben. Prima personeel en ook de werkzaamheden

Eerlijk deal gesloten

Goed gevoel overgehouden van het kopen van mijn auto.

Prima garage waar je keurig te woord wordt gestaan en goed wordt geadviseerd.

In Harderwijk mijn 1e nwe Volvo XC40 gekocht, na jarenlang VW Passat te hebben gereden, ben door de verkoper keurig geholpen, qua offerte en uitleg van de auto met de diverse mogelijkheden en optie's, dit heeft mij doen besluiten om Volvo te kopen. Na de koop ben ik netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Bij de aflevering ook een prima uitleg gehad van de auto.

Al jaren tevreden klant !

Vanaf mijn eerste bezoek bij Broekhuis Ford in Harderwijk al jaren geleden, zijn wij altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Of het nu ging om de aanschaf van een nieuwe Ford of voor onderhoud. De service die al het personeel met zich mee brengt is echt top. Wat fijn is dat iedereen met je mee denkt.

Klantgericht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Van werkplaats tot verkoop, directie die aanspreekbaar is en de servicebalie, allemaal mensen die de klant centraal stellen.

bijzonder goed

duidelijkheid vooraf, indien nodig tijdens onderhoud, en altijd een mooie Volvo weer terug gewassen.

Alweer zeer tevreden

De jaarlijkse onderhoudsbeurt is wederom prima uitgevoerd. En er is altijd ruimte voor een onderhoudend praatje.

Gewoon goed

Gewoon goed en dat geeft een zorgeloos gevoel

Prima service, incl ophalen en brengen

Netjes om de auto thuis af te leveren

De ontvangst en afhandeling is allervriendelijkst. Ook de aandacht, uitleg en tijd bij aflevering van de auto is prima. Wel viel het op dat bij bestelling bij een fietsendrager dat we niet werden geattendeerd op de aanbieding die Volvo tijdelijk hierop gaf. De verkoper ging uit van het bedrag van de officiële Volvo website. Dit was in eerste instantie zelfs 100 euro hoger bij broekhuis Harderwijk dan in Groningen en meer dan 250 euro ten opzichte van het bedrag dat op grote posters in de showroom in Harderwijk aangaf. Jammer een gemiste kans, want dit gaf ons achteraf helaas niet zo’n goed gevoel.

Altijd volgens afspraak en in orde.

Zie boven

Uitstekend!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, goede communicatie, men neemt uitgebreid de tijd voor de klant en wat een feestje als je je auto komt halen.

prima geregeld en volgens afspraak afgehandeld

snelle en correcte service binnen vastgestelde tijd afgewerkt onder genot van kopje koffie in prettige Volvo ambiance.

Uitstekend!

Al 32 jaar houdt Broekhuis mij mobiel en dat doen zij goed en meedenkend met als resultaat dat ik nimmer enige storing heb gehad tijdens mijn vele ritten! Dank dus en ga zo door!

Maakt van een klant een fan.

Vanaf eerste contact en aankomst tot aan vertrek wordt je als klant gewaardeerd, wordt naar je geluisterd en krijg je terugkoppeling. Dat geeft vertrouwen. Heel persoonlijk en gemeend. Daar wordt een trouwe Volvo rijder blij van.

Uitstekende ervaring als altijd!

Alles tot volle tevredenheid, goed advies en adequate afhandeling en schone auto. Dank daarvoor!

Zuiderbreedte 40-42

3845 MC Harderwijk