Tevreden klant

Afspraak maken was eenvoudig. Alles werd duidelijk gemaakt en in order gebracht. Jammer dat de apk niet was uitgevoerd. Dit is later hersteld.

uitstekend

ik ben goed behandeld en mijn auto is ook goed behandeld

mankeert niks aan!

ik heb niets toe te voegen aan de bovenstaande zin; daar mankeert niets aan

Top geregeld!

Goede communicatie, goede service en de auto rijdt weer als vanouds!

Goed contact en een prettige service!

Contact kwam online tot stand en we zijn voortreffelijk geadviseerd en geholpen door Dennis Mous!

Aardige verkoper en goede inruilprijs voor mijn auto.

Goede ervaring qua aankoop en inruilprijs voor mijn eigen auto.

mijn ervaring met vertegenwoordigers en iedereen er omheen is geweldig !

Vriendelijk en correct zijn alle medewerkers op de werk vloer bij Broekhuis Opel in Zwolle !

Wij zijn prettig en goed begeleid bij het kopen van een auto.

Er is goed geluisterd naar onze wensen bij het zoeken naar een auto die bij ons past. Keurig afgeleverd met duidelijke uitleg. Hartelijk dank.

Helemaal prima

We zijn goed geholpen.

Goede kennismaking met private lease

Op zoek naar een nieuwe auto (private lease) ben ik bij Opel Broekhuis in Zwolle terecht gekomen. Online heb ik een leuke Opel Corsa gezien, samengesteld en het contactformulier ingevuld. Tijdens het gesprek in de showroom heb ik alle vragen over de mogelijkheden kunnen doorspreken met de adviseur. EN natuurlijk hebben we ook een proefrit mogen maken met de Corsa. Aangezien ik nog nooit een nieuwe auto gekocht heb en nog noit gebruik gemaakt heb van private lease vond ik het erg fijn dat ik alle tijd kreeg om al mijn vragen hierover te kunnen stellen. Inmiddels heb ik mijn Corsa nu een week en ik ben dik tevreden!

Erg tevreden

Zeer tevreden, denken goed met de klant mee.

Beloften worden waargemaakt

Persoonlijk, goede afspraken die nagekomen worden. Een keurige aflevering van de auto.

Super geregeld

Afspraak is afspraak bij Broekhuis Zwolle. Dennis Mous, Online auto gekocht. Top geregeld.

Hele goede service

Wij hebben echt motorische pech met onze net aangekochte BMW maar alles is tot nu toe prima geregeld de auto is opgehaald en we hebben een keurige leenauto gekregen die is netjes bij mijn werk afgeleverd dus prima tot nu toe. Ik hoop dat ze onze BMW weer helemaal goed krijgen maar dat lijkt me wel met alle ervaren mensen die daar werken.

niets op aan te merken

niets op aan te merken

Gewoon goed

Vriendelijk en open contact

Auto gekocht via internet en na overleg met Robert. Afgezien van een paar puntjes ,een prima auto voor zover ik dat kan beoordelen

Zorgvuldig en klantgericht!

Voor herhaling vatbaar

Hier een tweedehands Opel Astra gekocht. Vriendelijk en netjes geholpen. Goede service en men houdt zich aan de afspraken. Auto in een nette staat afgeleverd gekregen!

Helemaal goed

Heel erg tevreden!

Bij broekhuis wordt je correct behandeld, de medewerkers zijn altijd vriendelijk!

Gewoon perfect

Mijn Opel Astra was aan een onderhoudsbeurt toe. De afspraak was snel gemaakt en een leenfiets wed ter beschikking gesteld. Ik had echter geen tijd gehad de auto schoon te maken. De auto werd "smerig" ingeleverd. (shame on me). Toen de auto werd opgehaald stond deze te blinken in de zon. Zowel van binnen als van buiten gereinigd. Geweldig. En het onderhoud: niks om op aan te merken. Gewoon prima...

Zeer gastvrij en zeer vriendelijk verkoop personeel

Na een zoektocht langs diverse autodealers en en een zeer teleurstellend bezoek aan mijn citroen dealer heb ik contact gezocht met Broekhuis Zwolle en een proefrit gemaakt in een citroen C5 aircross. mijn vrouw en ik werden zeer hartelijk ontvangen door de aanwezige verkopers, Nadat we naar tevredenheid een proefrit hadden gemaakt werd ons een inruilvoorstel gedaan dat in vergelijking met het voorstel van onze citroendealer zeer aantrekkelijk was. Ook de interesse in onze verwachting betreffende de inruilprijs werd zeer serieus genomen en werd niet afgedaan als niet realistisch en andere discutabele argumenten. De gastvrije, hartelijke en eerlijke inruil was voor ons de doorslag om bij Broekhuis de C5 aircross te kopen. In vergelijking met mijn eerste bezoek aan mijn citroen dealer is Broekhuis een verademing.

Top service

Auto gekocht via de telefoon ongezien, telefoon wordt tijdig opgenomen en de staat van de auto word duidelijk uitgelegd. Alles in een dag geregeld, en de auto de dag erna opgehaald Super vriendelijke gasten van de verkoop.

Nikolaus Ottostraat 1

8013 NG Zwolle