Zeer slechte ervaring
Ik kom voor een Ford Focus 1.5 van € 18900,- euro, inclusief Broekhuisservice. Na een proefrit wordt mij een voorstel gedaan voor 19950,- met zgn. afleveringsbeurt en aanvullend afleverpakket. Volgens mij mag een auto van € 18900,- euro toch wel een beurtje gehad hebben of nagekeken zijn? Op het moment dat ik zeg dat ik vind dat ik te weinig inruil terug krijg voor mijn inruilauto, laat hij mij op de PC veel goedkopere Ford Fiesta 1.1 Trend modellen zien zonder navigatie en cruise controle. Dan gaat de verkoper naar zijn manager en komt dan met een nieuw voorstel. Ik moet de auto zo mee nemen zonder garantie en Is er ineens in het geheel ook geen Broekhuis garantie meer en krijg ik zgn. € 900,- euro meer terug voor mijn inruilauto. Smerige trucjes en helaas waren er voor mij maar 3 van deze Ford Focus 1.5 modellen met weinig kilometers. Ik wilde deze auto daarom graag hebben en heb een groot vertrouwen in Ford om deze auto van 2016 zo, zonder garantie mee te nemen, anders had ik meteen weggelopen. Smerige manier van doen bij deze Opel Dealer. Jullie moeten maar lekker groot worden met jullie ranzige praktijken. Ik ben 61 jaar en toch aardig wat auto's gekocht en ingeruild, maar nog nooit zo'n smerige manier van zakendoen meegemaakt. Ik hoop dat iedereen dit leest en misschien eens nadenkt voor ze bij jullie een auto kopen.