Vriendelijkheid! Goede services!! Ze zeggen wat ze doen! Er word netjes gebeld als Er Hoge Koster zijn!

Nette behandeling en goed afgehandeld

Net behandeling en korrect afgehandeld

De aflevering was goed

Zeer goede service, komt afspraken zeker na, doet extra !!!

Zeer goede service, afspraken worden na gekomen, sterker nog service voor het beetje extra geweldig, Yoram en team bedankt.

Ik krijg geleverd wat ik verwacht

Ik krijg geleverd wat ik verwacht Tegen een acceptabele prijs Door vriendelijk personeel

Gratis elektrische leenfiets, telefonisch afstemmen over de bevindingen en advies daarover, prettige communicatie.

Goede aflevering, behulpzaam en eerlijk.

Ik heb het als prettig ervaren, de auto was netjes en alles klopte. De verkoper heeft alles netjes afgehandeld, was vriendelijk en eerlijk over bepaalde zaken.

zoals altijd tevreden

zoals altijd tevreden

Jaarbeurt prima afgehandeld met goede tussentijdse terugkoppeling.

De kosten vielen me niet mee: 1480 euro, o.a. vanwege de 10-jaarse inspectie, banden en een bobine. Dit is meer dan 2 maal zoveel als alle vorige beurten. Maar ja, een 10 jaar oude hybride van klasse mag wat kosten.

Zeer goede service

Dit bedrijf is om aan te raden werd zeer goed geholpen overal mee

Vorige week een mooie golf gti gekocht. Netjes en behulpzaam te woord gestaan door verkoper Dennis Mouse. Alle afspraken die ik gemaakt heb met Dennis zijn netjes nagekomen. En ze hebben de vw golf top afgeleverd. Kortom een goede en betrouwbare garage.

Zeer goed geholpen!

Wij zijn erg blij met onze auto en zijn goed geholpen door Julian. De auto was naar wens aangepast en er was goeie communicatie daarover.

Prima onderhoud

Prima onderhoud van onze Opel Meriva. Broekhuis denkt mee en is klantgericht.

Duidelijkheid en geduld om te luisteren . Maar ik wil nog iets kwijt aan de verkopers ze hadden mij ook kunnen zeggen dat je een extra dubbele plaat voor de kofferbak nog zelf moet aanschaffen dan had ik wat kunnen onderhandelen bij sommige types zitten ze er gewoon in en bij duurde type niet; zijn schrikbarend duur

Alles naar tevredenheid

We zijn erg tevreden over de gedane werkzaamheden

Mijn ervaring; hij rijd weer uitsteken.

Alles doet het weer prima. Als er weer iets is kom ik weer. Vriendelijke groet; G Veldhuis- de Wilde.

Altijd goede service!

Het contact is prima. Altijd tegemoetkomend, meedenkend en adviserend. De service is prima. Het onderhoud van de auto laat niets te wensen over.

Duidelijke afspraken, goede service

Goede kwaliteit service

Vlotte afspraak kunnen maken in gewenste periode en om drie uur was de auto klaar.

Zeer correct en betrouwbaar

Vriendelijk en correct, je weet preci8es waar je aan toe bent!!

Goede deal, prettig contact en verkoper maakt het verschil

Naar aanleiding van de extra Opel subsidie op de Mokka E deze week rond gekeken naar een witte Ultimate Mokka E voor ons zelf. Na gesprekken met andere dealers, uiteindelijk telefonisch contact gehad met Broekhuis Zwolle voor een offerte. Ik wist wat ik wilde en verkoper Dennis was snel, hartelijk en zeer professioneel. Via whatsapp mijn inruilwagen laten zien en een heel fair voorstel ontvangen bovenop de extra subsidie van Opel (naast de overheidssubsidie). Zonder een stap in de showroom te hebben gezet de auto gekocht! We moeten vanuit Groningen weliswaar een stukje rijden om de auto straks op te halen maar dat is het ons meer dan waard. Als een verkoper je zo behandelt en zelfs via de telefoon een vertrouwensband kan opbouwen, dan is dat geen probleem. Geen druk op de verkoop, nette en realistische inruil. We zijn blij met onze aanschaf. Hoe blij? Wel, ons enthousiasme over de Mokka E en verkoper Dennis hebben we gedeeld met onze buren. Resultaat: Ook zij hebben een Mokka besteld bij Dennis.

Goede service en heldere communicatie

Onderhoudsbeurt laten doen conform afspraken met goede, duidelijke prijsopgaaf vooraf.

Niet tevreden.

Ventilatiesysteem stoorde af en toe. E.e.a. is duidelijk gecommuniceerd. Over de afhandeling en de kosten ben ik teleurgesteld maar wil dit niet opnieuw toelichten. Heb dat aan werkplaats en verkoop laten weten. Helaas een minder goede ervaring.

Nikolaus Ottostraat 1

8013 NG Zwolle