Afspraken worden nagekomen

Vanaf de proefrit t/m de koop van de Opel Astra touring stationwagon is de service optimaal geweest: vanuit Zwolle werd de auto gebracht naar Hengelo door een aardige chauffeur. Ruim de tijd genomen om met auto te rijden en bekijken. Na overeenstemming hebben bereikt over de prijs en mijn wensen, is de auto netjes op tijd bezorgd door dezelfde chauffeur. Daarna nog door het bedrijf gebeld of alles naar wens was. Keurig!! Erg tevreden.

Meedenkend

Gewoon fijn dat de verkoop en beleid meedenkt tot het komen van een deal….

Vriendelijke mensen. Luisteren naar de klant en denken mee en houden je op de hoogte.

correcte afhandeling

Prima geholpen, afspraken allemaal nagekomen.

Prima ontvangst. Duidelijk uitleg mbt de te verrichten werkzaamheden. In de gelegenheid gesteld worden om vragen te stellen. Online reserveren uitstekend.

Verkoper van Broekhuis was kundig, geduldig en service gericht.

De Opel verkoper zocht anderhalf jaar geleden al contact met ons. En vroegen of we voornemens waren de auto in te ruilen. Via de site hebben we een Opel Astra gekocht welke Broekhuis Zwolle van een andere vestiging liet komen. We hebben ook een bod gekregen op onze Opel Insignia waar we tevreden mee zijn. De verkoper was geduldig en kundig in zijn adviezen. Voor het eerst 2 keer na elkaar een auto gekocht bij hetzelfde bedrijf.

een geweldig fijn bedrijf afspraak is afspraak en dat geeft een goed gevoel.

Klant vriendelijke receptie. Afspraken die je maakt voor een onderhoudsbeurt worden echt nageleefd en komt er iets wat niet was voorzien wordt je daar direct van op de hoogte gebracht en afgehandeld. En kan je ter plaatse beslissen of het wel of niet gedaan moet worden. De koffie staat gereed in de showroom en je voelt je er echt thuis.

prima geholpen met de aankoop van auto

heb diverse keren telefonisch contact gehad en dat ging erg goed. De auto is zelfs voor de deur afgeleverd, perfect afgehandeld

Auto van internet gekocht, zonder te kijken. Een beetje naïef misschien !!!! Achterna , had ik beter daar heen kunnen gaan, Om de auto te inspecteren, krassen in het Dashboard ,niet vermeld en slecht te zien op de foto s En achterbanden van bouwjaar ,2016 auto is van 2017 Profiel diepte is nog toegestaan, Houd wel in ,volgende beurt ,nieuwe banden

Wederom keurig geholpen

Onderhoud van een auto lijkt altijd sneu geld, maar toch breng ik mijn auto altijd met plezier naar Broekhuis. Als ik de auto weer op haal is het toch alsof ik een nieuwe auto mee krijg. Prima service, eerlijk verhaal en goede monteurs.

Vriendelijk bedrijf met goede service.

Broekhuis Zwolle biedt goede service en het contact is steeds weer vriendelijk.

Zeer klantgericht. Soepel in het maken van een afspraak. Auto werd ook keurig schoon weer afgeleverd

Broekhuis Opel Zwolle onderhoudt mijn auto volgens verwachting.

Onderhoudsbeurt en zomer/winter bandenwissel netjes en correct uitgevoerd. Duidelijke checklist. Goede communicatie.

Op een erg prettige manier een mooie auto gekocht

Vriendelijk personeel, je voelde dat er tijd voor je was. Proefrit gemaakt, de auto stond netjes klaar. Daarna een prettig gesprek met de medewerker (Robert) en er was ruimte voor een beetje onderhandelen. Altijd prettig. Na ruim een week de auto opgehaald. Zag er spik en span uit. Fijne service en het straalt vertrouwen uit.

Bijzonder prettig, garage waar je je direct thuis voelt

Je ziet direct bij binnenkomst, daar hebben zijn de boel goed voor elkaar! Opgeruimd, helder, niet opdringerig, goede sfeer. Wij hadden ook het geluk dat Akshay Mahabir onze verkoper was; prima figuur, luistert, weet snel waar je voor komt, kun je afspraken mee maken, belt snel terug, en we zijn snel tot een goede deal gekomen. En ook een compliment voor de monteurs, auto staat bij ons in de straat trots (als nieuw!) te shinen!

Spontane aflevering van auto

Komt afspraak na zoals afgesproken

Jarenlang al een betrouwbare garage

Al tientallen jaren zijn onze auto's voor de periodieke beurten in deze Zwolse garage goed onderhouden. Hierdoor hadden wij onderweg zelden tussendoor problemen. De jaarbeurten van nu bevallen ook.

Vriendelijk professionele service van hoog niveau

Wij voelen ons altijd welkom bij deze vestiging van Broekhuis, en we worden altijd door ervaren en vriendelijke medewerkers te woord gestaan die weten waar ze het over hebben. Zei zorgen ervoor dat onze auto’s altijd de juiste service krijgen die nodig is.

Mijn Opel Astra (1996) rijdt weer soepel

Snel, correct, gastvrij, betrouwbaar en heel vriendelijk.

Prima service, Prettige ontvangst.

Alles was gewoon perfect geregeld.

Ik had mijn auto naar Broekhuis gebracht en hadden alles goed besproken. Ik werd later op de dag gebeld en er waren toch nog een paar dingetjes wat niet goed was aan de auto. Alles werd gewoon goed besproken en ze gaan niet gelijk dingen vervangen voor dat er overleg is geweest. Ik ben daarom ook goed te spreken over Broekhuis .

superb

this is another sentence

Fijn contact, blij met koop

Een nette 2e hands auto helemaal naar mijn zin! Geen verkooptrucs en vriendelijk geholpen. Was al klant, blijf ook klant!

Opel loopt weer als een naaimachine en snel geholpen

Nikolaus Ottostraat 1

8013 NG Zwolle