Prettig en professioneel

De verkoopmedewerker was prettig en voorkomend in de omgang. Hij luisterde goed naar onze wensen en jij dacht mee. Daarnaast volgde professionele uitleg met betrekking tot de mogelijkheden.

Keurige betrouwbare service, prima ervaring!

Een zeer tevreden klant, die zeker weer terug komt als het nodig is.

Slechte service

Zeker niet klantvriendelijk (Broekhuis Heemskerk)niet meedenkend. Erg teleurstellend als vaste klant.. Volgende keer zoek ik een alternatief.

Vertrouwd

Al jaren een vertrouwd adres waar ze de tijd voor je nemen en service verlenen.

Goede service en duidelijke communicatie naar klant .

Onderhoudsbeurt perfect uitgevoerd

Contact om onderhoudsbeurt te plannen(dag/tijd) klantgericht Heel fijn geadviseerd over het noodzakelijke/wenselijke onderhoud Onderhoud uitgevoerd zoals vooraf besproken. Na onderhoudsbeurt goed nabesproken. Kosten onderhoudsbeurt zoals vooraf aangegeven

Klant gericht, goede service

Goede service zoals verwacht

Van tevoren goed geïnformeerd, zodoende geen nare verrassing.

Prima dealer, duur autootje

Wat een prettige dealer is dit. Denkt mee. Prettig contact.

Snelle en klantvriendelijke service!

Online een auto gezien waar ik interesse in had en na telefonisch contact kon ik 2 dagen later een proefrit maken. Na nog geen 2 weken stond de auto klaar om opgehaald te worden. Duidelijke communicatie en ook na de eerste kilometers gebeld hoe de auto beviel. Zeer vriendelijke mensen waar je ook altijd weer terecht kunt met je vragen!

Na onderhoudsbeurt werkt ACC niet meer

Contact werkplaats voor het maken van een onderhoudsbeurt is prima. De monteurs vinden het ook vervelend dat de ACC niet meer werkt na de beurt. Hierdoor moet de auto weer een dag terug na de garage en dat duurt ook nog eens 3 weken. Zeer adequaat gereageerd op klacht door vestigings directeur. De ACC werkt inmiddels weer.

Persoonlijk en altijd extreem vriendelijk

Ik ging eigenlijk langs om een beetje informatie te krijgen en liep uiteindelijk de deur uit met een offerte. Ik ben geholpen door Michael die mij alles in detail uitlegde en toch nog even de nieuwste Polo liet zien die ze net binnen hadden gekregen. Michael is van het begin dat ik de showroom binnenstapte tot de handtekening op het verkoopcontract altijd bereikbaar gebleven en zeer behulpzaam. Heel veel dank daarvoor.

Netjes opgebeld om dingen te bespreken

Snel en duidelijk alles geregeld

Een proefrit was snel geregeld en na de aankoop had ik binnen 2 weken mijn auto en met vragen kon ik gewoon bellen en kreeg duidelijke antwoorden ik ben zelf ook opgebeld hoe de auto rijd en of ik vragen had. Ik ben erg tevreden vriendelijke mensen en met vragen kun je altijd bellen.

Deskundig advies en heel vriendelijke bejegening

We hebben het contact als heel vriendelijk ervaren. Deskundige uitleg en er werd goed meegedacht. Ook na de koop kregen we adequate informatie. Al met al zijn we bijzonder blij met onze aankoop en vooral ook omdat we de ervaring uit voorgaande jaren hebben dat we ook bij problemen altijd prima geholpen werden en zullen worden. Prettig bedrijf met fijne mensen, dat leidt naar een auto in de lijn als voorheen en met nog meer mogelijkheden. Ga zo door!

Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken.

Heldere communicatie over omvang en kosten van de onderhoudsbeurt

Uiterst tevreden over benadering verkoper en het aanschaffen van een auto!

Een zeer tevreden klant.

Ik ben al jaren een trouwe klant bij Broekhuis en ervaar de gegeven service als bijzonder prettig. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen.

UItstekend klantgericht

Bij aankoop nieuwe auto eerlijk open en professioneel geholpen.

Er word tijd voor je genomen.

Volledige aandacht voor mij,vriendelijk en attent.

Alles goed

Goede service, duidelijke afspraken.

Zoals altijd prima!

Goede service, duidelijke communicatieover de kosten.

Altijd goed en vertrouwd!

Duidelijk wat er moet gebeuren en service is heel goed.

Rijksstraatweg 36

1964 LJ Heemskerk