Goede snelle service

Vrijdag gebeld, maandag terecht! Snelle service en vriendelijke personeel. Stellen je goed op de hoogte en gaan pas aan de slag na overleg.

Duidelijke uitleg van de noodzakelijke reparaties en er wordt met mij meegedacht. Erg fijn. Broekhuis wordt net zo klantvriendelijk als Schilder destijds was.

Prima service, geeft de klant vertrouwen

Ik zelf ben zorgzaam op mijn auto en zo gaat men ook bij broekhuis met je auto om. Er is een goede communicatie tussen garage en klant. Heb er vertrouwen in.

Weer zeer goed geholpen! Dank!

Mijn ervaringen met mijn polo zijn goed. Het is alleen vervelend dat ik aangesproken wordt in mailtjes met “de heer pieterse”. Mijn man is al bijna 3 jaar geleden overleden en de auto staat op mijn naam: mevrouw T.R. Pieterse-Kootstra, Ik verwacht na nu dat mijn mails niet meer met de aanhef “de heer Pieterse” worden gestuurd. Dat zorgt namelijk voor een onprettige situatie. Bij voorbaat dank. Groeten, Tonny pieterse-Kootstra

Wederom een uitstekende dienstverlening

Een optimalisatie is in de uitnodiging de periode meenemen waarin de auto het beste kan worden aangeboden waardoor je in de pas blijft met de apk.

Tevredenheid

Broekhuis lease. Als een auto privétlaese Bij Broekhuislease. Dan wordt je keurig te woord gestaan. En je krijgt de juiste informatie die jij wilt weten van je auto. Je wordt van A naar B geleid. En alles wordt netjes afgehandeld!

Goede service!

Personeel zijn erg vriendelijke en spontane mensen. Ze leggen goed uit. Ik vind wel dat de onderdelen wel duur zijn. Misschien komt dat door de oorlog Rusland en Oekraïne?

Een corecte en een goede service top hoor.

Een leuk bedrijf wat technisch en zakelijk goed voor mekaar is. En alles is bespreekbaar,wat als klant een tevreden gevoel geeft Top hoor.

Weer goed geholpen door het fijne personeel

Broekhuis Heemskerk's personeel was weer heel aardig en heel kundig. Zo jammer dat ze steeds de spullen voor min reparaties niet op voorraad hebben en dat ik mijn auto pas de volgende dag kan ophalen. Breng hem altijd zo vroeg mogelijk op mijn vrije dag. Maar moet steeds op tijd van werk weg, de volgende dag om mijn auto op te halen. Dat is nu al de derde keer. Wel fijn dat ik de huurauto gewoon kan lenen en gebruiken.

Super blij met deze mensen.

Je wordt altijd goed geholpen hele fijne vestiging Broekhuis te Heemskerk.

uitstekende service.

Het uitleg van de reparatie via de e-mail is uitvoerig en vriendelijk van toon. Het onderhouden van het contact is uitstekend. Wel is voor mij als slechthorende heel gehorig bij de balie. Ik kon mijn contactpersoon nauwelijks verstaan terwijl ik de mensen aan de balie ernaast hard kon horen praten. De akoestiek zou echt wel wat beter moeten.

goed geholpen

Duidelijke communicatie, goed overleg en meedenkend met de klant.

Duidelijke communicatie, in goed onderling overleg en meedenkend met de klant. Goede service zoals altijd.

Prima geholpen

Goed overleg wat er moest gebeuren. Na inspectie weer gebeld en verteld wat men ging doen en wat volgend jaar aan de orde komt. Goed dat men verteld wat kan wachten omdat de kosten anders behoorlijk hoog zouden uitkomen.

Alles klopte

Prima geholpen. Precies op afgesproken tijd. Kon zo een fiets pakken. Super service.

Prima.

Alles gedaan zoals afgesproken. Netjes gebeld om onvoorziene gebreken door te nemen en laten repareren.

Alles goed geregeld

Goede service alles volgens afspraak En de auto nog door de wasstraat

Top garage

Alles is uitstekend. Van de haal en breng service, de uitleg over de reparatie, wat ze precies gaan doen, kosten vooraf besproken. Niets op aan te merken. Zijn super vriendelijke mensen. Super garage.

TOP!!

Altijd vriendelijk, goede service en een bakkie koffie

dure wasbeurt

Ik heb mijn E-Up gebracht omdat die om onderhoud vroeg. Aan de telefoon heb ik gevraagd naar de inhoud en kosten van dit onderhoud. Verder dan nakijken voor € 182,= kwam de overigens vriendelijke dame niet. Wat me over de streep trok was een terugroepactie, altijd belangrijk. Bij het ophalen krijg ik, naast de rekening, een inspectiedocument die bij het nakijken (thuis) aangeeft dat gecontroleerd werd of de lampen brandden en er een laadkabel aanwezig was. Deze lijsten worden ook bij de winteractie gebruikt die voor € 49,95 worden aangeboden. Alle kruisjes - op 1 na - waren OK (kan ook niet anders, er zit 3200km op sinds Jan 2021). De controleur had aangekruist dat er winderbanden onderzaten waarmee deze gemist had dat het All season banden zijn. Dat wat als niet OK was aangekruist was waarschijnlijk ook niet opgelost, ik heb het iig niet kunnen terugvinden. Bij het betalen van de rekening vang ik nog op dat ik 15% korting had gekregen wat betekent dat ik eigenlijk € 215,= had moeten betalen. De auto was wel door de wasstraat gehaald maar de vloermatten waren onaangeraakt. Dit klinkt allemaal wat zuur en dat is het ook, ik heb zelden zo'n beschamende ervaring opgelopen.

Goede Service.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden na de eerst check. Dan weet je ook wat er moet gebeuren en wat je kan verwachten.

Professioneel, betrouwbaar, vriendelijk

Al vele jaren de VW dealer waar ik eerst met de VW polo variant en later met de VW Touran heen ga. De garage is professioneel en vakkundig, heeft oor voor de problemen en is daarbij vriendelijk en vooral meedenkend. Goede service en prima mensen.

Fantastische service

Fantastische service. Er wordt meegedacht met de klant. Ik ben super tevreden. Vriendelijke personeel. Uitleg over werkzaamheden in heldere taal.

Alles tot volle tevredenheid

Rijksstraatweg 36