Bus gehuurd om een verhuizing te verzorgen. Wat een fijne bus vw transporter automaat.
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw positieve review en mooie cijfer. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de VW Transporter automaat die u heeft gehuurd voor uw verhuizing. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en voertuigen te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit voor u het geval was. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn bij een volgende verhuurbehoefte van een auto of bus. Aarzel niet om contact op te nemen, we staan altijd klaar om u te helpen!" Mocht het huren voor uw eigen verhuizing zijn geweest dan wensen wij u veel woongeluk op het nieuwe adres. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Duidelijke en makkelijke manier om een auto hier te huren. Auto (laatste keer een busje voor een weekje weg) die je mee krijgt zijn recent en goed. Nu meerdere keren gedaan en ga dat de volgende keer weer doen.
Beste peter, Dank u wel voor het delen van uw positieve huurervaring. Daar doen we het voor. De volgende keer bent u weer van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Broekhuis Autoverhuur Heemskerk is een Top bedrijf. Remco en Mehmet zijn zeer kundig, vriendelijk en afspraak is afspraak. Bedankt weer. Broekhuis Autoverhuur: veilig weg en veilig thuis.
Beste Jos, Hartelijk dank voor deze mooie review en de dikke 10! Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
De gehuurde auto was uitstekend, vooraf goede informatie over de auto en de kosten en een snelle afwikkeling van de rekening.
Beste Ron, Bedankt voor het huren van de auto bij ons in Heemskerk. Fijn om te lezen dat het gehele huurproces naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer bent u weer van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Tip: navigatie systeem uploaden. Missen : Oranje hesjes Ramenwasser en doek
Beste Piet, Bedankt voor het delen van uw huurervaring. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Mochten wij een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Al meerdere keren een auto gehuurd. Je krijgt altijd wat je besteld en de service is altijd goed.
Beste Erik, Bedankt voor uw positieve review. Het doet ons goed te lezen dat u altijd zo tevreden bent. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Geen gedoe of gezeur achteraf Mvg R. S.
Bedankt Roy, voor uw positieve review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Huurde voor het eerst de rolstoelbus bij Broekhuis Heemskerk om naar het ziekenhuis te gaan. Liep op rolletjes het ophalen en terugbrengen van de bus. Die zekerheid heb je soms juist nodig bij minder leuke bezoeken en dat helpt wel hoor.
Beste Nico, Dank u wel voor het delen van uw ervaring met de huur van de rolstoelbus. Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Wij staan graag een volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
De kwaliteit prijsverhouding is uitstekend. Ik kreeg een bijna nieuwe Volkswagen Polo mee met alle opties die je maar kunt wensen met iets van 1700km op de teller. Het was een verademing om met deze auto te rijden, navigatie, cruise-control, airco en zo meer. Meer dan voldoende bagageruimte voor 3 volwassenen, zowel voor als achter. Om een lang verhaal kort te maken, de eerstvolgende keer dat ik weer een auto nodig heb kom ik weer naar jullie toe. Daarnaast zal ik jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen, chapeau.
Beste Henk, Hartstikke bedankt voor deze mooie beoordeling en het delen van uw positieve ervaring. Het is fijn om te lezen dat de huur van de Volkswagen u zo goed is bevallen. Mochten wij een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
zeer vriendelijk en meedenkend. Voertuig was ook erg netjes
Beste Sieb, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
It was an extremely nice experience. Broekhuis team in Heemskerk is very helpful and supportive. I made a last minute booking and they helped me the best way they could. Documentation etc. was easy and the car was handed over in a short time. Well done to the Heemskerk team, especially Remco Tames, Mehmet Gulec & Wilem Slofstra. Highly recommended for such a good service and support.
Beste Gaurav, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en u hiervoor de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Ik zal deze review naar mijn collega's Remco, Mehmet en Willem doorsturen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Prima ervaring met Broekhuis Heemskerk al enige jaren. Snelle reacties, verzekeringen et cet all-in, geen extra bijkomende kosten. Goede planning. Zeer prettige auto's. Top!
Beste Jur, Wat fijn te lezen dat u al enige jaren zo tevreden bent over onze totale verhuurservice en dit met ons wilt delen. Daar doen we het graag voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Alles goed uitgelegd ,nette prijzen , nette bus en de borg snel verrekend en terug gestort Voor ons dichtbij,volgende keer weer
Beste John, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
4 dagen voor vertrek vakantie ging onze auto stuk,verhuur broekhuis heeft dit perfect opgelost dag van vertrek de juiste huur auto geregeld top.
Beste Erik, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat we voor jullie een passende huurauto konden inzetten om jullie weer snel op weg te helpen zodat jullie zorgeloos op vakantie konden gaan. Daar doen we het graag voor. Een volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Top! Altijd vriendelijke service, auto's met weinig km en soepel in halen/brengen
Beste Brian, Bedankt voor deze mooie review en fijn dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat blij te lezen dat u iedere keer weer zo prettig geholpen wordt. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Reserveren ging makkelijk online. Vriendelijke medewerkers. Bus reed goed, geen gebreken. Geen gedoe bij het terugbrengen. Afrekening volgde spoedig en was correct.
Beste Stefan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te lezen dat het traject van online reserveren tot aan inleveren van de huurauto naar volle tevredenheid is verlopen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Keurig bestelbusje meegekregen. Zeer vriendelijk geholpen. Nette prijs.
Beste Tom, Bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van uw beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over de bestelbus die u heeft meegekregen en de service die wij aanbieden. Wanneer u ons nodig heeft dan staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Wij hebben voor weekend met de kleinkinderen, een 9 persoons busje gehuurd. Het personeel is vriendelijk, flexibel en meedenkend. Het busje was van alle moderne gemakken voorzien.
Wij bedanken u voor uw bezoek en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u een heerlijk onbezorgd weekend heeft gehad met uw kleinkinderen en u tevreden bent over de bus! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Keurig geholpen en nette bus met weinig kilometers ontvangen
Bedankt Monique, voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat u keurig geholpen bent! Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Geweldig geadviseerd en geholpen! Nazorg ook prima!
Bedankt Cees, voor uw review! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij met plezier weer voor u klaarstaan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Prima prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel en het afhalen en inleveren van de bestelbus ging zonder problemen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dat alles zonder problemen is verlopen en u tevreden bent doet ons goed om te zien. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Goede service, redelijke prijs, vriendelijke medewerkers. Wel vreemd dat op de website auto’s staan die ze helemaal niet hebben. Toen ik niet blij was met het alternatief werd er wel goed meegedacht en een prima oplossing geboden.
Hartelijk bedankt voor uw review en beoordeling. Uw feedback is voor ons heel waardevol. Wanneer u ons in de toekomst nodig heeft dan staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Ik had over het gehele huurproces een 9 of 10 kunnen geven want ik had een positieve ervaring bij het huren van de Volkswagen Crafter Box en alles werkte goed. Ik geef een 6 (voldoende) omdat ik achteraf wel iets meemaakte wat niet naar wens was m.b.t. brandstof. Ik heb 112 kilometer gereden en netjes vol getankt (voor 12,85 euro dat is bijna 7 liter) tot de welbekende klik. Toen ik vroeg waarom 13,63 aan brandstofkosten in rekening was gebracht kreeg ik te horen dat er na de klik nog meer brandstof bij moest. Omdat het 13 euro was deed ik er verder niet moeilijk over maar voelde me beetje afgepoeierd omdat de informatie in mijn ogen onjuist is. Na de welbekende klik kan je met een Volkswagen Crafter volgens mij nog 2 tot 4 liter erbij tanken maar het is beter voor de auto om dit niet te doen. Zeker met een ruim genomen prijs van 1,90 voor een liter diesel is er dus in totaal 14 liter getankt over 112 kilometer terwijl het gemiddeld verbruik van de Crafter 9 liter is over 100 kilometer. Ik heb geen bon van de tankbeurt ingeleverd Als je de auto huurt zou ik dus even informeren bij het verhuurbedrijf naar hun specifieke eisen voor het terugbrengen van de tank.
Beste Niels, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wij hebben contact met u gehad en toelichting gegeven over de brandstof. Wij hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
een Volkswagen UP gehuurd, ging prima en vlot
Bedankt Jan, voor het huren bij Broekhuis Heemskerk. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Prima plek om een verhuiswagen te huren. De mensen denken goed met je mee wat handig is. Zijn vriendelijk, hulpvaardig en pakken door. Wij hadden een verhuiswagen gekregen met laadbak. Dat was een uitstekend advies van Broekhuis autoverhuur. We hadden in eerste instantie om een bus gevraagd maar kregen uiteindelijk een groter model mee voor eenzelfde prijs. Komen afspraken goed na! Mochten de wagen een dag eerder om 17.30 al ophalen. Dat is handig om de volgende dag vroeg te starten met verhuizen.
Beste Ed, Hartelijk dank voor deze mooie review! Dat wij u op deze manier hebben kunnen helpen bij de verhuizing, doet ons goed. Veel woonplezier op het nieuwe adres. Met vriendelijke groet, Broekhuis Autoverhuur Heemskerk
Rijksstraatweg 36
1964 LJ Heemskerk