Op een zeer prettige, aangename wijze kennis gemaakt met Sven van Faassen. Hij heeft alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Geeft desgevraagd prima uitleg over de orderbevestiging en het gebruik van mijn nieuwe auto. Bij de ingebruikname werd op orriginele wijze de auto onthuld. Uiteraard hebben we daar ook een filmpje van gemaakt. Heel bijzonder om op deze wijze mijn prachtige auto in bezit te mogen nemen. Ik ben met een tevreden gevoel met de auto naar huis gereden. Chapeau voor Sven en het hele team, die mijn auto perfect hebben afgeleverd.
Beste Toine, Wat een ontzettend mooie woorden, hartelijk dank! We zijn zo blij om te zien dat uw ervaring zo bijzonder was. Sven en het hele team doen altijd hun best om onze klanten een persoonlijke en aangename ervaring te bieden, en het is fijn om te lezen dat dit voor u zo goed gelukt is. De onthulling van uw auto op zo'n originele manier klinkt echt als een bijzonder moment! We wensen u heel veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Sven van Faassen van Broekhuis Hoogeveen heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze Volvo XC 60 inscription.
Wij bedanken u voor uw mooie review! Het doet ons goed om te zien dat u zo vriendelijk en deskundig geholpen bent door Sven bij de aankoop van uw Volvo XC 60 Inscription. We streven altijd naar de beste service en het is fijn om te weten dat u een positieve ervaring heeft gehad. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
We kwamen bij broekhuis Hoogeveen terecht in onze zoektocht naar een Volvo v40. We werden met open armen ontvangen door Sven. In alles heeft hij de tijd voor ons genomen en met ons meegedacht naar onze toekomstige auto. Zo is onze Volvo V40 hier ook aangeschaft ! Van begin tot eind is hij betrokken geweest bij onze zoektocht en uiteindelijke aanschaf. De auto is onwijs netjes afgeleverd inclusief het verassingspakket. Voor onze volgende auto komen we hier zeker weer terug ! En door de prettige ervaringen brengen we onze auto ook zeker terug voor het onderhoud hier !
We zijn bij de aankoop van onze nieuwe volvo xc90 super geholpen door Jordy Bezema. Communicatie was duidelijk, snel en vriendelijk. Ook super dat de auto voor de proefrit naar ons gebracht werd terwijl we niet in omgeving van Hoogeveen wonen. Aanrader
Beste Robbert, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te zien dat Jordy u zo goed heeft geholpen en dat de communicatie snel, duidelijk en vriendelijk was. Het doet ons plezier dat we de auto voor de proefrit naar u toe konden brengen, zodat u de ervaring volledig kon beleven, ondanks de afstand. We stellen het ook zeer op prijs dat u ons aanbeveelt! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Zonder afspraak binnen gelopen en toch uitstekend geholpen en met een prachtig resultaat op het einde. En een hele vlotte verkoper die dat mede mogelijk heeft gemaakt. Bedankt
Beste Geertje, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo goed en prettig bent geholpen. Een volgende keer bent u weer van harte welkom! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Klantvriendelijk, prettig om zaken mee te doen
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en samenwerking. Het was ook een genoegen om zaken met u te doen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Auto gekocht en alles is naar volle tevredenheid en netjes volgens afspraak gedaan. Volledig tevreden.
Beste Fred, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te zien dat de aankoop van uw auto naar volle tevredenheid is verlopen en alles volgens afspraak is geregeld. Het doet ons plezier dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Vanaf het begin tot het einde goed geholpen met de koop van onze auto.
Beste Matthijs, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te zien dat u vanaf het begin tot het einde goed geholpen bent bij de aankoop van uw auto. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Verkoper nam uitgebreid de tijd, mocht de auto’s testen die ik op het oog had. Ook kon ik zo de onderlinge verschillen ervaren
Beste Andre, Gefeliciteerd met uw aankoop! Het doet ons goed te lezen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Vanaf het begin tot het eind goed geregeld of het nou de afspraak maken is of het aan melden van de auto en het weer ophalen van de auto. Altijd vriendelijk en duidelijk geholpen.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Wij hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen en dan staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Het is prima gegaan bij Broekhuis Ford Hoogeveen . Er is goed en snel aan mijn wensen voldaan Steven heeft goed geluisterd en prima op mijn wensen gereageerd . Zeer tevreden over de complete afhandeling. Vanaf het moment dat we contact hebben gehad ( aanschaf nieuwe Ford Puma) tot aan het moment van afleveren is alles soepel verlopen . Grt Jan van Laar
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij om te zien dat de afhandeling van de aankoop van uw nieuwe Ford Puma naar wens is verlopen. Het is fijn om te weten dat Steven goed heeft geluisterd naar uw wensen en dat alles soepel is verlopen van begin tot eind. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Leuke ervaring met dit bedrijf
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Ontvangst goed uitleg prima we zijn zeer tevreden.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen en dat u zo tevreden bent. Graag zien we u de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Zoals al jaren uitstekende service.
Bedankt Han, voor uw mooie review. Het doet ons goed te lezen dat de service u weer zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Vandaag onze Ford Kuga opgehaald. Hij stond netjes klaar in de showroom. Alles volgens afspraak! Tot nu zeer tevreden!
Beste Remy, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Ford Kuga! Wat fijn dat dat u zo tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Eigenlijk zoals ik gewend ben duidelijke afspraken, onderhoud prima uitgevoerd.
Beste Ben, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te zien dat u weer tevreden bent met de service en dat alles naar wens is verlopen. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Bedank voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Ben blij met mijn nieuwe auto van voortraject tot aan de echte koop, is prima verlopen
Beste Jack, Gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Wij zijn jaren bij Broekhuis Hoogeveen. Verkoop Rustig , meedenkend en zeker niet drammen. Afspraak gemaakt, en van te voren onze wensen kenbaar gemaakt. Wij konden merken dat de verkoper zich goed had voorbereid. Diverse keuzes en mogelijkheden uitgelegd. Na de verkoop nog even een paar vragen, geen probleem. Altijd vriendelijk en bereid te helpen. Receptie werkplaats. Zeker te helpen en vooral adviseren. Op o s Advies is onze zoon nu ook klant bij Broekhuis geworden.
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review. Het doet ons veel plezier te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad bij Broekhuis Hoogeveen. We streven er altijd naar om onze klanten optimaal van dienst te zijn, zowel bij de verkoop als in de werkplaats, en het is geweldig om te weten dat we in uw geval daarin geslaagd zijn. We zijn blij dat we u en nu ook uw zoon van dienst mochten zijn, en we kijken ernaar uit om u beiden in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Zeer tevreden over service en uitgevoerde werkzaamheden
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te lezen dat de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd en dat u tevreden bent over de service. Graag staan we bij een volgende afspraak weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Nieuwe ford ranger gekocht 2024.De werkplaatsplanning is chaos laten je rustig 4 keer heen en weer rijden met 2 auto's omdat auto toch niet klaar is. Heb 4 mnd rondgereden met gescheurde ruit terwijl carglass binnen 2 wkn originele ruit kon leveren. Maar ben ook verzekerd bij broekhuis en is bij hun €0 eigen bijdrage en bij carglass €350 dus...slim maar niet echt klantvriendelijk. Dan krijg ik bij wisselen vd ruit auto terug met drie deuken in motorkap maar ergste is nog dat dit gewoon verzwegen word! Bij eerste beurt gevraagd wielen balanceren en fout melding bandenspanning ventiel resetten. Krijg auto terug gewoon niet verholpen lekker net voor je vakantie! Alleen een oliewissel maar moest wel €485 afrekenen... Kom hier nooit weer en zal mijn verzekering van 2 bedrijfsautos opzeggen. Mvg.Rene den Hartog
Beste Rene, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons om te zien dat dit uw ervaring is geweest. Graag komen wij persoonlijk met u in contact om uw review te bespreken. Op dit moment hebben wij u nog niet kunnen bereiken en daarom willen wij u vragen ons terug te bellen of mailen. Dit is mogelijk via: 0528-229080 of [email protected] Update 14-01-2025: Het is ons tot op heden niet gelukt om u te bereiken. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven altijd naar de beste ervaring voor onze klanten en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Veel veilige kilometers gewenst en geniet van alle mooie ritten die u gaat maken. We staan graag voor u klaar voor eventuele vragen of vervolgservice! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
prima begeleiding en uitleg.
Beste Ina, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de begeleiding en uitleg die u heeft ontvangen. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fantastisch om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Veel mooie en veilige rijmomenten gewenst en tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Het feit dat je als klant gezien en gehoord wordt en je serieus benaderd wordt, dat zie je tegenwoordig niet veel meer. We waren al een tijdje op zoek maar de wijze waarop je begroet en gezien wordt scoort bij Broekhuis hoog. Verder komen ze hun beloftes na en nemen de tijd voor je als klant. Het ophalen van de auto is helemaal een feestje.
Bedankt Hans, voor uw mooie beoordeling. We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie je bij Broekhuis gewaardeerd en gehoord voelen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat onze persoonlijke benadering en het nakomen van beloftes zo goed gewaardeerd worden. Geniet van jullie nieuwe auto en van alle mooie kilometers die jullie gaan maken. We hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in Broekhuis. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Op maandag een alpje sturen over wisselen naar winterbanden van mijn Volvo. Op woensdagochtend al geholpen voor een zeer schappelijke prijs en binnen een half uur klaar. En passant ook de iets rammelende uitlaat nog even opnieuw vastgezet. Prima service derhalve. Bedankt maar weer Broekhuis Volvo Hoogeveen.
Beste Henk, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de snelle en servicegerichte aanpak bij ons in Hoogeveen. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is geweldig dat we u snel konden helpen met het wisselen naar winterbanden en de uitlaat. Uw complimenten stellen we zeer op prijs en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Buitenvaart 1113-1115
7905 SE Hoogeveen