Zoals al jaren uitstekende service.
Bedankt Han, voor uw mooie review. Het doet ons goed te lezen dat de service u weer zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Vandaag onze Ford Kuga opgehaald. Hij stond netjes klaar in de showroom. Alles volgens afspraak! Tot nu zeer tevreden!
Beste Remy, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Ford Kuga! Wat fijn dat dat u zo tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Eigenlijk zoals ik gewend ben duidelijke afspraken, onderhoud prima uitgevoerd.
Beste Ben, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te zien dat u weer tevreden bent met de service en dat alles naar wens is verlopen. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Bedank voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Ben blij met mijn nieuwe auto van voortraject tot aan de echte koop, is prima verlopen
Beste Jack, Gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Wij zijn jaren bij Broekhuis Hoogeveen. Verkoop Rustig , meedenkend en zeker niet drammen. Afspraak gemaakt, en van te voren onze wensen kenbaar gemaakt. Wij konden merken dat de verkoper zich goed had voorbereid. Diverse keuzes en mogelijkheden uitgelegd. Na de verkoop nog even een paar vragen, geen probleem. Altijd vriendelijk en bereid te helpen. Receptie werkplaats. Zeker te helpen en vooral adviseren. Op o s Advies is onze zoon nu ook klant bij Broekhuis geworden.
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review. Het doet ons veel plezier te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad bij Broekhuis Hoogeveen. We streven er altijd naar om onze klanten optimaal van dienst te zijn, zowel bij de verkoop als in de werkplaats, en het is geweldig om te weten dat we in uw geval daarin geslaagd zijn. We zijn blij dat we u en nu ook uw zoon van dienst mochten zijn, en we kijken ernaar uit om u beiden in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Zeer tevreden over service en uitgevoerde werkzaamheden
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te lezen dat de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd en dat u tevreden bent over de service. Graag staan we bij een volgende afspraak weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Nieuwe ford ranger gekocht 2024.De werkplaatsplanning is chaos laten je rustig 4 keer heen en weer rijden met 2 auto's omdat auto toch niet klaar is. Heb 4 mnd rondgereden met gescheurde ruit terwijl carglass binnen 2 wkn originele ruit kon leveren. Maar ben ook verzekerd bij broekhuis en is bij hun €0 eigen bijdrage en bij carglass €350 dus...slim maar niet echt klantvriendelijk. Dan krijg ik bij wisselen vd ruit auto terug met drie deuken in motorkap maar ergste is nog dat dit gewoon verzwegen word! Bij eerste beurt gevraagd wielen balanceren en fout melding bandenspanning ventiel resetten. Krijg auto terug gewoon niet verholpen lekker net voor je vakantie! Alleen een oliewissel maar moest wel €485 afrekenen... Kom hier nooit weer en zal mijn verzekering van 2 bedrijfsautos opzeggen. Mvg.Rene den Hartog
Beste Rene, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons om te zien dat dit uw ervaring is geweest. Graag komen wij persoonlijk met u in contact om uw review te bespreken. Op dit moment hebben wij u nog niet kunnen bereiken en daarom willen wij u vragen ons terug te bellen of mailen. Dit is mogelijk via: 0528-229080 of [email protected] Update 14-01-2025: Het is ons tot op heden niet gelukt om u te bereiken. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven altijd naar de beste ervaring voor onze klanten en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Veel veilige kilometers gewenst en geniet van alle mooie ritten die u gaat maken. We staan graag voor u klaar voor eventuele vragen of vervolgservice! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
prima begeleiding en uitleg.
Beste Ina, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de begeleiding en uitleg die u heeft ontvangen. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fantastisch om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Veel mooie en veilige rijmomenten gewenst en tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Het feit dat je als klant gezien en gehoord wordt en je serieus benaderd wordt, dat zie je tegenwoordig niet veel meer. We waren al een tijdje op zoek maar de wijze waarop je begroet en gezien wordt scoort bij Broekhuis hoog. Verder komen ze hun beloftes na en nemen de tijd voor je als klant. Het ophalen van de auto is helemaal een feestje.
Bedankt Hans, voor uw mooie beoordeling. We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie je bij Broekhuis gewaardeerd en gehoord voelen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat onze persoonlijke benadering en het nakomen van beloftes zo goed gewaardeerd worden. Geniet van jullie nieuwe auto en van alle mooie kilometers die jullie gaan maken. We hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in Broekhuis. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Op maandag een alpje sturen over wisselen naar winterbanden van mijn Volvo. Op woensdagochtend al geholpen voor een zeer schappelijke prijs en binnen een half uur klaar. En passant ook de iets rammelende uitlaat nog even opnieuw vastgezet. Prima service derhalve. Bedankt maar weer Broekhuis Volvo Hoogeveen.
Beste Henk, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de snelle en servicegerichte aanpak bij ons in Hoogeveen. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is geweldig dat we u snel konden helpen met het wisselen naar winterbanden en de uitlaat. Uw complimenten stellen we zeer op prijs en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Gisteren mijn V40 opgehaald uit Hoogeveen. De auto is erg mooi afgeleverd. Ik had wat kleine beschadigingen laten herstellen en dit is heel goed gebeurt. Kan niet beter. Verder ben ik prima geholpen door medewerker Roy. Door zijn enthousiasme voelde de aflevering als een feestje. Ik geef dan ook een 10 en kom zeker weer terug.
Peter bedankt dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de aflevering van uw V40 en dat de herstelwerkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Geweldig om te lezen dat mijn collega Roy u naar volle tevredenheid heeft geholpen en dat u de aflevering van uw auto als een feestje heeft ervaren! Ik zal zorgen dat Roy deze leuke review te lezen krijgt. Geniet van uw nieuwe auto en van alle mooie kilometers die u gaat maken. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Prettige dag en tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Goede duidelijke communicatie en behandeling klant. Netjes alles geregeld en aflevering prima. Uitleg auto duidelijk en begrijpelijk. Na service van mijn vergeten zonnebril perfect. Goede garage.
Beste Arno, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en de afhandeling van uw koop/verkoop. Wij streven altijd naar een heldere communicatie en een prettige ervaring voor onze klanten, en het is fijn om te weten dat we dat voor u hebben kunnen waarborgen. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto en geniet van de komende autoritten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Afgelopen maandag onze auto mogen ophalen. De koop kwam tot stand doordat wij een zeer enthousiaste, vriendelijke verkoper troffen (Sven van Faassen) die goed luisterde naar onze wensen en hiermee samen met ons aan de slag ging wat resulteerde in een auto waar wij super tevreden over zijn. Al met al “TOP”.
Beste Harry, Bedankt dat jullie ons bezocht hebben en de moeite namen om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door mijn collega Sven, en dat hij goed naar jullie wensen heeft geluisterd, en samen met jullie heeft gewerkt om de perfecte auto te vinden. Ik zal zorgen dat Sven deze leuke review te lezen krijgt. Geniet van jullie nieuwe auto en van alle mooie kilometers die jullie gaan maken. Mochten er in de toekomst nog vragen of wensen zijn, staan we uiteraard voor jullie klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de enthousiaste feedback! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Auto vorig jaar aangeschaft en nu de werkplaats bezocht voor de eerste onderhoudsbeurt. Vriendelijk ontvangst, goede koffie en een fijne plek om te wachten. Opvallend is de ontspannen sfeer die er in het bedrijf heerst.
Edwin bedankt voor deze mooie woorden en score! Wat fijn dat u uw positieve ervaring over onze werkplaats en service met ons wilt delen. Veel veilige kilometers en veel rijplezier de komende ritten. Bedankt voor uw keuze en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Ik ben geweldig geholpen met de aanschaf van een occasion. Er is geluisterd naar mijn wensen en een week later reed ik rond in mijn nieuwe auto. Er wordt oprecht geluisterd en meegedacht. Heel erg fijn!
Beste Bettina, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn om te lezen dat het gehele proces naar volle tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Beste Wesley, Bedankt voor deze complimenteuze review van weinig woorden en mooie cijfer. Wat fijn hieruit op te maken dat u enorm tevreden bent over de gehele service binnen ons team. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
wij zijn bij broekhuis hoogeveen zeer goed en snel geholpen. erg vriendelijk en behulpzaam personeel
Beste Arjan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn te lezen u erg goed en snel geholpen bent. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Ik ben door vriendelijk en vakkundig personeel geholpen.
Beste Alice, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze complimenteuze beoordeling. Wat fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Hoogeveen
Heel fijn geholpen met het uitzoeken van een andere auto Ford Puma. goede service en eerlijke benadering van klanten.
Beste Alex, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat het contactmoment mbt de aankoop van uw Ford Puma zo prettig verlopen is en dat ook onze service volgens uw volle tevredenheid is gegaan. Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor uw klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Erg klantvriendelijk, correct tijdens de koop en bij aflevering een uitstekende uitle.
Beste Bert, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Heel goed geholpen, alle afspraken nagekomen en vriendelijke werknemers met veel kennis van zaken .
Beste Cor, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Ik kom al jaren,net als mijn ouders bij Broekhuis Hoogeveen. Meerdere auto's daar nieuw gekocht en altijd in onderhoud bij deze garage. Je wordt hier niet als een nummer behandeld maar als persoon. Ze denken met je mee,niks is te veel. Aardig personeel zowel bij de receptie,als de monteurs in de werkplaats. Voor ons geen andere garage. Ik raad Broekhuis Hoogeveen dan ook aan,ondanks dat ik zelf in Almere woon.
Beste Brigitte, Wat leuk deze mooie woorden en complimenteuze beoordeling over ons team in Hoogeveen. Bedankt dat u tijd heeft genomen om de service van dit team te beoordelen. Daar doen we het voor. Dat afstand beslist geen probleem hoeft te zijn als het gevoel goed is en de service naar volle tevredenheid is. Mooi te horen. Wens u en uw ouders veel veilige kilometers en veel rijplezier. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Staan mooie auto’s en professioneel personeel
Beste Jan, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Hoogeveen
Buitenvaart 1113-1115
7905 SE Hoogeveen