Eerlijk en klantgericht

Twee weken geleden een occasion Ford gekocht, en hem deze week opgehaald met inruil van mijn eigen Ford. De auto stond er top bij, gepoetst en afgetankt, en alles zoals afgesproken geregeld. De verkopers zijn vriendelijk en geduldig, en doen erg hun best om tot een goede deal te komen voor beide partijen. Erg klantgericht en leuke en spontane sfeer.

Prima dealer waar je betrouwbaar zaken mee kan doen

Mijn 1e ervaring met deze Broekhuis vestiging is positief. De verkoop ging vlot en een prima deal kunnen maken met de aankoop van de auto. Personeel is flexibel en klantvriendelijk. Daarnaast is er duidelijk gecommuniceerd over de reparaties die gedaan worden voor de aflevering, dit vanuit de verkoper aangegeven en dat verdient zeker een pluim, hiermee is het vertrouwen dik gewonnen.

Goed geholpen, blij met de auto.

Goede service en advies en blij met de gekochte auto.

Klantvriendelijkheid ok

Vriendelijk personeel en werkzaamheden correct uitgevoerd

Een fantastische ervaring

Duidelijkheid en correctheid zijn geen loze woorden. Prima geïnformeerd en geholpen, die uiteindelijk resulteerde in een first class aflevering van de auto.

Als klant wordt je vriendelijk en gastvrij ontvangen en behandelt. Al jaren er varen.

Bij Broekhuis voel je je thuis

Mijn Volvo xc40 een grote beurt laten geven, via Volvo internet ingepland, monteur levert de auto na onderhoud en wasbeurt netjes bij je in met informatie over de auto. En de koffie is lekker. Kortom vriendelijk ontvangen en uitgelaten.

Goed en vriendelijk geholpen

Alleen het update op mijn mobiel is nog bijgewerkt

Goed en betrouwbaar ervaring

We zijn al jaren klant bij Broekhuis. Dit jaar twee auto's aangeschaft. Jordy heeft ons op een fijne en betrouwbare wijze behandeld. Ook worden er zaken goed opgepakt en opgelost. Dit geldt ook voor Peter van de werkplaats.

Klantvriendelijk

Keurig en conform de afspraak geholpen.

Ik hen niets op Broekhuis aan te merken, maar dat was ik al gewend.

Ik ben jaren klant geweest van Broekhuis Zwaag, en de ervaringen bij Broekhuis Hoogeveen zijn minstens zo plezierig. Een prettige en ongedwongen sfeer en heel deskundig advies maakten mijn reisjes heel plezierig.

Vanaf het eerste contact is het prettig verlopen.

Nogmaals het is prima gegaan

Prima geregeld en keurig geholpen

Mooi bedrijf. Alle afspraken worden keurig doorgegeven en nagekomen. De klant centraal. Nemen alle moeite om tot een keuze te komen. Zeer tevreden.

Prima geregeld en keurig geholpen

Uitstekende behandeling

We hebben onze V70 ingeruild voor een nieuwe XC40 Recharge. Door de verkoper zijn we uitstekend geholpen. Hij informeerde ons goed en hield ons op de hoogte over de levering en andere bijzonderheden. Al met al zijn we zeer tevreden. Hans en Ina Slot

Uitstekende behandeling

Prima service top geregeld

Snelle goede service, zo blijft mijn volvo v60 in topconditie.

Prima service bij onderhoudsbeurt

Mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht. Buiten dat de beurt voor zover ik kan waarnemen goed is uitgevoerd, werd ik ook naar huis gebracht en weer opgehaald zodat ik niet op de besproken leenfiets door de regen hoefde. Prima service dus !

Goed geholpen door Jordy

Goede service - komt afspraken goed na. Afhalen van auto verliep niet vlekkeloos maar dat heeft Jordy klasse hersteld en daar gaat het om !

Perfecte service

De service is uitmuntend en er wordt meegedacht met de klant. Ik ben zeer tevreden.

Goed en prettig geadviseerd door Jelmer.

Goed geadviseerd met het kopen van onze elektrische Volvo XC 40. We zijn geholpen met de problemen van het plaatsen van de laadpaal met het bedrijf die door Volvo was gekozen hiervoor. De ervaringen met dit bedrijf waren minder. Alles is goed uitgelegd bij het afleveren van de auto, daar werd alle tijd voor genomen geen haast. Al en al een prettige ervaring met Broekhuis, Hoogeveen.

POSITIEF in hoofdletters!

Keurige afhandeling van de koop en verkoop!

Superrrrrr

Hele goede kontakten met het bedrijf , alles tot in de puntjes geregeld ,mijn auto werd zelfs thuis afgeleverd , en dat op Texel . Ben echt super tevreden over Broekhuis Hoogeveen .

Uitstekende service zoals je van Volvo mag verwachten

Prima service zoals je van Volvo mag verwachten!

Buitenvaart 1113-1115

7905 SE Hoogeveen