Doen wat ze zeggen en leveren zo als beschreven

Auto kopen online is best eng. Maar de auto is zoals hij beschreven en gefotografeerd is. Dus geen verrassing.

Fijne service!

Ik heb de koop van mijn nieuwe auto als erg prettig ervaren. Een vriendelijke verkoper, Akshay, die de tijd voor ons nam. Akshay heeft me prima begeleid in de onderhandeling en daardoor zijn we op een mooie deal uitgekomen. Alle kleinigheidjes die je achteraf misschien kan verwachten worden heel serieus opgepakt. Waardoor de service die Akshay biedt voor mij echt een 10+ krijgt.

vriendelijk ontvangst

vriendelijk ontvangst, al was het de dag van te voren beetje vreemd dat via een berichtje op je telefoon de afspraak een uur later was. Op de dag van de afspraak maar even gebeld, bleek het toch de oude tijd te zijn. Het onderhoud was vlot en ook duidelijk aan gegeven wat er allemaal aan gedaan zou worden. met de kosten erbij. Al met al de moeite waard om van Almere naar Lelystad te reizen.

Goede service, tijd en ruimte voor duidelijke uitleg van mijn nieuwe auto. Er wordt samen met mij als klant gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Super fijn!

Goed ontvangst en zeer prettige verkoper

Goed ontvangst en een zeer prettige verkoper, Maarten. Auto stond klaar voor proefrit. Goede inruilprijs en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Zeer tevreden over de aflevering .

Onderhoudsbeurt met APK TOP geregeld!

Afspraak was snel gemaakt voor onderhoudsbeurt met APK. Leenfiets mee naar huis, gebeld over de extra werkzaamheden en auto was keurig op tijd en uitgezogen klaar. Met een tegoedbon voor een uitgebreide wasbeurt in een nabijgelegen wasstraat weer onbezorgd naar huis.

Heel tevreden

Zoals altijd een transparante goede service

Altijd transparant aan de voorkant, tussentijds en aan het eind. Enige luxe die ik mis is een gewassen auto terug krijgen ;-)

Vriendelijk en netjes ontvangen, en goed afgehandeld.

uitstekende ervaring betref met leasen als aankoop autos

Broekhuis in Lelystad geeft ons een vertrouwd gevoel, hartelijke mensen. denken met je mee in het belang van de klant. zijn eerlijk en komen zeer betrouwbaar over. we hebben dan ook inmiddels een mooie relatie opgebouwd waardoor ook onze kinderen graag bij broekhuis komen.

Gedegen

Klantvriendelijk en oplossingsgericht .

Goed tevreden.

er waren wat klachten, Ben toen benadert door de verkoper dat was heel attent dat ik de auto een gehele poetsbeurt van binnen en buiten kon laten uitvoeren dat kan ik wel waarderen. De verkoper A.Parbhoe heeft alles in het werk gesteld om de problemen op te lossen.

Prettige ervaring

Prettige ervaring bin aanschaf auto. Goede uitleg door verkoper . Prina contact.

Uitstekend geholpen

Wij hebben een gebruikte Insignia gekocht, maar de service was alsof wij een nieuwe auto kochten. Prima geholpen en vriendelijk personeel met een uitstekende service.

Ruim voldoende vriendelijk ontvangst! Mooie auto gekocht!

Verkoper heeft een mooi bod neergelegd waarmee wij uiteindelijk de gekozen auto hebben gekocht! Men mag wel wat nauwkeuriger zijn met de kaartjes in de auto. Van 2 hebben wij gezien dat het kaartje mooier was qua accessoires dan er echt aanwezig was.

Ik ben prettig te woord gestaan en ze nemen ook alle tijd voor alle vragen die je hebt.

Heldere & warme communicatie

Bij binnenkomst tot aan aflevering vast contact persoon. Heldere informatie en altijd bereikbaar voor vragen. Geen snelle verkoop maar nemen de tijd voor hun klanten. Zeer tevreden...

Vriendelijk

Goed geholpen. Auto stond klaar voor een proefrit. Blij dat ik kon wachten tot eind januari voor levering. Scheelt een hoop ellende.

Heel goed geholpen door de verkoper!

Mijn 2de auto hier nu gekocht (heb hem alleen nog niet) enige nadeel vind ik de lange wachttijd maar de service is top, personeel aardig en behulpzaam.

Alles klopte.

Ondanks het feit dat ik te laat was, was er alle medewerking. Dit was de eerste keer na mijn verhuizing en zeker niet de laatste.

bijzonder goede service

goed geholpen, duidelijke informatie vooraf.

Goed geholpen en goed onderhoud gepleegt

Goed onderhouden auto terug gekregen reed beter als te voren

klantvriendelijk behanded

telefoontje voor meer noodzakelijke onderhoud kan ik waarderen

Prima geholpen

Zeer vriendelijke en hulpvaardige verkoper (Maarten), die alle ruimte bood om op je gemak rond te kijken. Ook voor vragen bereikbaar en denkt ook met je mee.

Artemisweg 275

8239 DD Lelystad