Duidelijke en volledige informatie

Vriendelijke en service gerichte benadering door receptie. Duidelijke informatie en goede afspraken over geconstateerde problemen.

Niet tevreden

4 mei auto betaald, Peugeot 208 GT Line. Prachtige auto maar geen boekje van auto aanwezig, moet aangevraagd worden, raar want auto is 2 jaar oud met 4200 nog wat op km stand. We kregen geen garantie? Maar met onze vorige auto van 2010, golf wel 3 maanden.... 2 weken geleden ging ik een boodschap brengen in onze woonplaats Lelystad bij een vriendin, onderweg 3 keer stilgestaan, auto gestopt en rook heel veel benzine. Uiteindelijk bij vriendin aangekomen en Broekhuis Lelystad gebeld, mijn nummer doorgegeven en situatie uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden en ze wisten op welk adres ik zat... Na 2 uur niks gehoord en teruggebeld werd me verteld dat er niemand komt alleen bij een kapotte accu? ANWB toen maar gebeld, gelukkig al vele jaren lid, die zag al gelijk wat t was., Slang kapot en deze meneer vroeg mij over garantie en hoe lang we deze auto al hebben, ik verteld en hij vond t schandalig. Meneer van ANWB netjes opgelost! Volgende dag ga je naar Broekhuis, wat is t probleem mevrouw? Nou volgens ANWB moet er een slangklem op de brandstof toevoer. Ik neem maar bakkie koffie blabla pauze zus zo,...na een uur komt meneer en zegt ja mevrouw idd slang zus zo maar geen slangklem. Moet nieuwe slang op. Ja ik maak maar afspraak dan ervoor. Ja over 2 weken... Ok eind augustus 2022 half 9 auto brengen. Top! Kom ik thuis... Ja garage al gebeld. Ik zeg huh? Kom er net vandaan. Ja zegt manlief, vertelden me even wat t ga kosten,! Ik zeg ooowh waarom zeggen ze dat niet tegen mij dan? Ik was r net? Paar dagen later geef auto een beurt aan,... Kom er ook nog eens bij! Mijn man heeft deze auto kunnen kopen omdat hij een schadevergoeding heeft gehad van defensie voor Chrome6! Daarvan konden we eindelijk een aardig nieuwe auto kopen... Maar door dit gezeur zijn we er eigenlijk klaar mee! Dankjewel Broekhuis Lelystad!

Ondank wat kleine missers een goede ervaring en uitstekende service.

Na enig mailverkeer over een grandland besloten we thuis een proefrit te maken, op de afgesproken tijd stond de auto netjes op de oprit. Na de proefrit de auto gekocht. Hierna ontstonden enkele onvolkomen heden met de nota. Dit is prima opgelost. Na aflevering thuis zagen wij dat de dop van het remvloeistof reservoir miste. Ook prima opgelost. Hierna zagen wij nog enkel onvolkomenheden die met de andere onvolkomenheden voorkomen hadden kunnen worden. Ondanks dat is alles prima door de betrokken persoon verholpen. Klasse.

prima service

Je wordt keurig gebeld met bevindingen die (mogelijk) gedaan moeten worden. Tevens blijkt bij een broekhuisjaarbeurt ook de auto gewassen te worden, iets wat ik niet wist. ;-) Ook de haal- en brengservice is goed geregeld.

betrouwbaar

goed overleg en afhandeling volgens afspraak

Snel gekomen tot aanschaf

Tot de aanschaf beperkt is de ervaring prima, snel tot aanschaf van een mooie auto gekomen.

Auto was binnen de opgegeven tijd klaar en bovendien gewassen en van binnen gezogen

Klantgericht

De medewerkers van Broekhuis Lelystad zijn vriendelijk en klantgericht. Men beantwoordt rustig al je vragen en bellen je op als er iets extra’s moet gebeuren en vragen dan om toestemming. Kortom zoals het hoort.

Blij verrast met jullie service

Goede ophaaldienst, goede inzicht wat gedaan is aan jou auto. En, nog gewassen ook plus stofzuigen. TOPPIE zo'n dealer.

ik ben goed geholpen door de receptie

ik ben zeer tevreden

Hier wordt je nog als klant geholpen fantastisch

Iedere keer weer wordt je geweldig geholpen.

Prima geholpen!

Had zaterdagmorgen jl. een lekke linker achterband en werd als eerste in de garage geholpen!

Elke keer weer geweldig

Ook dit keer weer een complete en hele fijne service. Alles duidelijk en in overleg en ten alle tijde klantvriendlijk en hulpbehoevend.

Super goed geholpen, mijn auto rijdt weer als een zonnetje

Er waren een aantal dingen die gemaakt moesten worden naast de apk. Er wordt gekeken hoe een oplossing gevonden kan worden zonder gelijk de duurste te kiezen. Eerst werd er overlegd voordat er beslissing werd genomen.

De Jaarbeurt weer tot volle tevredenheid uitgevoerd

Vriendelijke behandeling. Van en naar huis gebracht.

Prima, conform de gemaakte afspraken en zeker niet duur!

Geheel volgens afspraak, prettige haal- en brengservice en persoonlijke begeleiding bij de aflevering van de auto. Complimenten voor de service en de afhandeling van de servicebeurt.

Prima, maar niet gewassen

Op de uitwerking stond, uitgezogen en gewassen.. maar de auto was niet gewassen. Als je zegt dat je wat doet, dan moet je dat ook doen :-)

Fijn bedrijf

Een auto online gevonden, vragen gesteld en s'middags nog terecht kunnen voor een proefrit. Fijne communicatie via de Whatsapp gehad en duidelijke antwoorden op mijn vragen en zo ook een afspraak kunnen maken. We konden snel een overeenkomst tekenen na een proefrit en 2 weekjes later werd ik een weer blije nieuwe Opelrijder nadat mijn oude auto hun bezit werd. Fijn contact en zelfs na de verkoop en terugrit naar huis stond de verkoper voor mij klaar op de app omdat ik een lampje zag branden. Niets aan het handje en rit voort gezet. Na die tijd alleen nog maar blijer geworden met alle nieuwe functies in de auto. Het fijne van Broekhuis is dat ze op meerdere locaties zitten dus als er wat is staan ze waar dan ook volgens mij (snel) paraat! Al is dat alleen voor een APK!

Heel klantvriendelijk en meedenkend

Enorme goede service, we zijn fijn geholpen en Dennis dacht goed met ons mee, met het gevolg dat we 2 auto’s hebben aangeschaft

Prima service en voorlichting bij aanschaf gebruikte auto.

Professioneel geholpen door verkoper. Jammer dat de verkoper de voicemail van zijn telefoon heeft afgezworen. Nu was hij niet geïnformeerd dat de afspraak een dag later was geworden ( door de boeren protesten). Al mijn zakelijke relaties gebruiken gewoon voicemail.... Soi, verder uitstekend geholpen!

Betrouwbare garage

Alweer negen jaar lang breng ik mijn auto voor een jaarbeurt en APK nasr Broekhuis garage. Het onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd, van tevoren hoor ik het als er iets gecontacteerd wordt wat aandacht behoeft, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat er onnodige reparaties of onkosten gemaakt worden. Super dat je elk jaar gratis verzekerd bent voor pechhulp NL. Tijdens het onderhoud kun je een leenfiets of haal/breng service krijgen. De jaarbeurten zijn niet duur. In combinatie is de APK gratis. En een gratis wasbeurt. Altijd vriendelijke en behulpzame mensen. Ik schrijf deze review om het team eens een flink compliment te geven: zoveel service tegen zo'n scherpe prijs!

Altijd correct en prima geholpen zodat ik weer de weg op kan.

Dat gaf ik net aan in de vorige zin.

Fantastisch geholpen, superteam. Ga zo door !!!

Fantastisch geholpen, superteam. Ga zo door !!!

Een goed gesprek

Een gesprek na een enkele APK keuring heeft voor mij geleid tot een onderhoud van de auto, die tot genoegen en financiel geregeld is.

Goef geholpen, duidelijke afspraken over het onderhoud en de haal en beng service is goed geregeld.

Artemisweg 275

8239 DD Lelystad