Goede service, snelle afhandeling

Een correcte beurt van de auto, met goede communicatie over hetgeen gaat gebeuren geeft een goed en transparant gevoel. Belangrijk was tevens de vervangende auto die keurig gereed stond.

Komt betrouwbaar over.

Eerste indruk van mij voelt goed. Duidelijk uitleg prijs/kwaliteit. Gemaakte afspraak nagekomen.

Opnieuw tevreden bij aankoop

Prettige, vriendelijke en correcte koop gedaan. Keuze voldoende, service prima en in overleg is veel mogelijk

Klantvriendelijk

Erg fijne ervaring met de service van Broekhuis. Bij het proefrit maken tot oplevering vriendelijk in contact gebleven.

Opel Mokka occasion gekocht, erg tevreden over hoe alles is gegaan, goeie service en komen afspraken na.

Perfect geholpen

Fijne Peugeot dealer

aandacht en gehandeld naar de wensen van de klant.

vlotte en correcte afspraak na gekomen

Een aanrader

We waren vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen over de auto die wij wilden kopen

Snel en deskundig geholpen

Opzoek naar een nieuwe auto, stond er 1 die ons erg aansprak! Mooie inruil op onze eigen auto! Super blij met de nieuwe Peugeot

Mooie auto gekocht bij broekhuis Almelo. Leuk contact gehad met de verkoper en auto is netjes afgeleverd volgens afspraak.

zeer prettig

zeer prettig en klantvriendelijk!!

Vriendelijke ontvangst en advisering

Prettig persoonlijk contact met Steyn Rohof. Goed advies , vlotte afhandeling en uitleg bij afhaal van nieuwe auto door Gert-Jan. Ze bieden goede service en ik heb veel vertrouwen in deze garage. Kom hier zeker terug.

geweldig geholpen

vriendelijk personeel

Deskundig en doeltreffend

Prettig en deskundig contact met verkoper, snelle afhandeling en ze doen wat ze beloven.

Vertrouwd gevoel

Ik heb al veel auto's gekocht bij Broekhuis en heb in al die jaren steeds een betrouwbare indruk gekregen van zowel de verkoop, servicebalie en de medewerkers. Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam

Goede, snelle service

Ik werd goed begeleid en te woord gestaan door de verkoper bij de keuze van mijn nieuwe auto. Goed bereikbaar en kan snel schakelen:)

Professioneel en zeer prettig geholpen

Ik ben erg tevreden met de wijze waarop ik geholpen ben door de kundige en prettige verkoper

Zeer goed geholpen.

Goede ervaring met Hardy , professioneel maar toch ook familiair, duidelijke uitleg over hoe of alles werkte en goede afspraken gemaakt. Dus top !!!

Top geregeld

Alles netjes conform afspraak. Er werd duidelijk gecommuniceerd welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden en wat de kosten hiervan zijn dus geen verrassingen achteraf.

Alles goed geregeld mbt de aanschaf en aflevering van onze ‘nieuwe’ Peugeot 108

Netjes en vakkundig geholpen met de verkoop door Hardy Groothuis. Ook keurig en correct geholpen met de financiële kan van de aankoop en de tenaamstelling en aflevering. Tot slot ook goed geholpen door de serviceafdeling.

Mijn eerste ervaringen zijn goed.

12.00 uur HERSTEL Een tweede autosleutel met afstandsbediening zal worden na-geleverd. Overigens is alles goed verlopen. De verkoper, Hardy Groothuis, deed zijn werk uitstekend. ------------------------------------------------------------------------------ 08.00 uur Cijfer 4 De meeste auto’s worden geleverd met twee autosleutels. Dat is cruciaal. Op 22 dec. namen wij onze Peugeot 308 .in gebruik. Wij waren verbaasd dat er maar één autosleutel werd geleverd. Tijdens de onderhandelingen waren wij hierover niet geïnformeerd. Omdat ook Opel zou hebben gekozen voor deze werkwijze, is er reden voor meer publiciteit hierover

Top garage!

Uitstekende service en klant vriendelijkheid

Al jaren ben ik klant bij Broekhuis Almelo. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag is te gek. Je wordt tussendoor op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en kan goed overleggen wat je wel en niet wilt. Fijne service, duidelijke uitleg. Mijn snelheidsduivel shinet vandaag weer op de weg! :)

Super service

Auto stond netjes klaar voor de proefrit. Kregen leuke route mee die prima te volgen was. Bij terug komst vriendelijk ontvangen Gezellig gesprek gehad waren er snel uit. Tevreden klant dus

Zeer positief

Ik had geen afspraak. Kwam voor wat ik dacht klein puntje. Bleek een flinke klus te zijn. Dezelfde dag nog opgelost. Klasse.

Twentepoort West 1

7609 RD Almelo