Gewoon top!

Altijd keurig en snel te woord gestaan. Dus communicatie gaat vlot. Goed en eerlijk advies over wat aan auto moet gebeuren en wat bv nog wel even kan wachten. Ik was een keer bij een landelijk bedrijf wat ooit begonnen is met banden en accu's.... De prijzen waren 10 % hoger dan bij Broekhuis Almelo. Mijn vader kwam al 20 jaar bij Broekhuis... Ik weet nu wel waarom.

Uitstekend.

Wij zijn op een zeer prettige wijze geholpen door de Hr. Gert-Jan Timmerman bij de aanschaf van een Opel Corsa op 20-09-2023.

Vriendelijk en goed geholpen, wordt goed meegedacht en een eerlijk advies gegeven.

10 geef

zeer goed ontvangen super goed geholpen

Goed geholpen

Veel begrip en meedenken

Altijd heel tevreden met de service vab Broekhuis

Had een storing in de motor, deze werd snel en vakkundig opgelost. Zeer vriendelijk personeel en de kosten waren voor de reparatie bekend.

Geweldige service!!

Naar een constatering dat mijn auto welke ik nog geen jaar had werd er distributie probleem geconstateerd wat ik begrijp het kan gebeuren… Heb ik Broekhuis Almelo Peugeot/Opel gebeld waar ik mijn Opel Mokka heb gekocht. Zag eigenlijk onze vakantie de dag erna helemaal niet meer zitten en dochter die volgende dag 14 jaar wordt , dacht dat onze vakantie volledig in het water was gevallen. Echter de medewerkers van filiaal Almelo hebben er voor gezorgd dat onze vakantie door kon gaan. Auto achtergelaten die wordt gerepareerd en een vervangende auto mee gekregen van Hardy, die zijn eigen auto beschikbaar stelde aan ons. Waar vind je nu nog dit soort mensen. Een geweldige auto alles is weer zoals ik wou dank dank jullie wel jullie zijn GEWELDIG Hardy en dan ook Annebel die alles heeft geregeld!!! Aanbevelen?

Geweldige service!!

Naar een constatering dat mijn auto welke ik nog geen jaar had werd er distributie probleem geconstateerd wat ik begrijp het kan gebeuren… Heb ik Broekhuis Almelo Peugeot/Opel gebeld waar ik mijn Opel Mokka heb gekocht. Zag eigenlijk onze vakantie de dag erna helemaal niet meer zitten en dochter die volgende dag 14 jaar wordt , dacht dat onze vakantie volledig in het water was gevallen. Echter de medewerkers van filiaal Almelo hebben er voor gezorgd dat onze vakantie door kon gaan. Auto achtergelaten die wordt gerepareerd en een vervangende auto mee gekregen van Harry, die zijn eigen auto beschikbaar stelde aan ons. Waar vind je nu nog dit soort mensen. Een geweldige auto alles is weer zoals ik wou dank dank jullie wel jullie zijn GEWELDIG Harry en dan ook Annebel die alles heeft geregeld!!!

Mijn ervaring met broekhuis Almelo is top!

We zijn super goed geholpen, je merkt dat er tijd voor je word genomen en dat ze ook voor jouw de juiste keuze willen maken. Wij raden iedereen aan om langs te gaan bij broekhuis Almelo

Beter kan niet!!

Top dealer!! Denken mee, goede service, doen nog net even dat stapje extra. Bij deze dealer staat een fantastisch team voor je klaar van a tot z!!

Gematigd positief.

De ruitenwissers (voorzijde) klappen tijden het gebruik tegen elkaar. De ruitenwisserbomen dienen vervangen te worden maar daartoe wordt een niieiwe afspraak gemaakt te worden Dan zal het euvel verholpen zijn.

Goede service.

Ik ben geen geboren Twent. maar als je bij Broekhuis bent word je toch verwend.

100% tevreden. Super goede service

Ik heb goede ervaring. Ik word goed geholpen door vriendelijke medewerker Hardy. Hardy heeft ons van A tot Z geholpen. We zijn dik tevreden. Ik rijd mrt veel plezier met mijn nieuwe auto.

Uitstekend!

Auto gebracht voor onderhoudsbeurt, dit was voor ons de eerste keer dat wij onze auto in onderhoud hadden bij Opel Broekhuis. Wij waren bij Opel autobedrijf Kamp jarenlang klant, nu is onze Opel dealer auto Broekhuis. De eerste ervaring is uitstekend, vooraf een offerte ontvangen, leenfiets mee gehad, en als klap op de vuurpijl is de auto ook nog eens gewassen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden met onze nieuwe Opel dealer, en hopen nog jarenlang gebruik te mogen maken van de service van dit bedrijf.

Alles prima geregeld

Snelle en goede service, aardig geholpen

Ford Ka gekocht, waarbij ik werd geholpen door Hardy. Erg meegedacht, aardig en wist waar hij het over had. Auto ook nog eens helemaal gebracht naar Hoofddorp. Top service!

Leuk geholpen door Hardy!

Het was een hele ontspannen manier van een auto kopen. Nu wist ik precies wat ik wilde, dus het hoefde ook niet lang te duren

Beter communiceren

23 mei kwam ik met mijn auto Peugeot 3008 voor een onderhoudsbeurt. De afspraak was enige tijd daarvoor telefonisch gemaakt en zou volgens de receptionist een uurtje duren. Ik kon er op wachten hetgeen ik ook heb gedaan. Bij het aanmelden van de auto op 23 mei vermelde mij de receptionist van de werkplaats dat er 2 updates moesten worden uitgevoerd vanwege een terugroep actie van Peugeot. Er was mij niets van bekend maar als het moest dan maar meteen. Op mijn vraag waarom dat niet door Peugeot per brief/e-mail aan de eigenaar werd gemeld werd mij verteld dat dit alleen aan de dealer werd gecommuniceerd. In de zelfde week ontving ik op mijn huisbericht van de 2 updates moesten plaats vinden. De receptionist meldde mij niet dat de onderhoudsbeurt en de updates 3 uur gingen duren. Had hij dat wel gedaan dan was ik naar huis gegaan in plaats van maar te zitten wachten wanneer mij auto klaar zou zijn. Ook bij navraag tijdens het wachten was het een kwartiertje tot nog een half uurtje. Dat er zaken moeten worden geüpdatet heb ik alle begrip voor en is alleen maar beter voor de klant. Dat er niet wordt gecommuniceerd dat de wachttijd een stuk langer zou worden had gecommuniceerd moeten worden en dat vind ik toch wel slordig dat dit niet is gedaan. Gelukkig rijdt de auto prima en zit ik met plezier achter het stuur.

zeer vriendelijk en duidelijke uitleg aan de balie ze nemen echt de tijd voor je en houden zich aan de afspraak die je met hun maakt prima sevice

Zeer goed.

Goede voorlichting omtrent de werkzaamheden en een duidelijk rapport over de algehele conditie van de auto. Alleen de leenfiets is een enorme tegenvaller.

Inmiddels helemaal tevreden met de oplevering van mijn Volvo XC60. Prachtig!

Zeer nette en snelle service

Na ik er op 17 april voor het eerst kwam voor de terug roep actie van onze peugeot 2008 hebben jullie zeer snel en correct de auto gerepareerd, en een zeer uitgebreid offerte gestuurd echt top jullie zal ik zeker aanraden en ik hoop bij jullie terug te komen

geweldig

verkoper wist meteen wat ik wou hebben en een heel goede prijs terug voor mijn andere auto

Zeer klantvriendelijk

Ik heb op 4 april 2023 de jaarlijkse onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan mijn Opel Ampera e. Ik kreeg een zeer gedetailleerd kostenoverzicht ter goedkeuring alvorens Broekhuis Almelo aan het werk zou gaan. De werkzaamheden zijn vervolgens keurig uitgevoerd op twee punten na waarvoor de onderdelen niet beschikbaar waren. Twee dagen later waren deze onderdelen binnen, kon ik direct langskomen en werden ook deze werkzaamheden netjes uitgevoerd. De rekening kon keurig achteraf betaald worden.

Twentepoort West 1

7609 RD Almelo