Vriendelijk, servicegericht en vakkundig

Vriendelijk, servicegericht en vakkundig

Helaas teleurstellend

Correcte en vriendelijke behandeling aan de balie. Ben er ook van overtuigd dat de beurt goed is uitgevoerd. Waar ik mij echter zeer aan stoor is dat de beurt van een Peugeot geleid wordt door Peugeot zelf. Er wordt na 4 jaar b.v. Automatisch er vanuit gegaan dat de bougies verwisseld moeten worden, en dat remvloeistof verwisseld moet worden. Ook ieder jaar het interieur filter verwisselen, terwijl er tussen beide beurten de auto slechts 8000 kilometer heeft gereden. Er wordt geen beurt gedaan om te kijken of het nodig is om iets te vervangen maar omdat het standaard is. Met als gevolg een toren hoge rekening. Tevens het effect van de Peugeot assistance kaart beN je bijna verplicht om ieder jaar een beurt tegeven, terwijl mijn auto aangaf dat ik nog 16.000 km kon rijden voordat een beurt nodig was. Als klap op de vuurpijl kreeg ik van de verkoper van de garage ongevraagd, naar aanleiding van een bezoek van een aantal weken geleden, opeens een nieuw bod op een andere auto waar wij naar hadden gekeken. Onder het mom van de hoge rekening van de beurt. Ik kon nu de bewuste auto voor 3000 € goedkoper krijgen. Is dit uit coulance of ben ik enkele weken geleden belazerd. Want had ik toen toegehapt had ik genoemd bedrag dus teveel betaald, zo voelt het tenminste. Tot slot kwam ik er achter dat de nieuwe banden die geplaatst zijn voor veel minder geld te verkrijgen zijn, de uitleg hiervoor was dat op internet alles goedkoper is en dat er ook een marge wordt berekend. Die was 70 € per band. Dit alles heeft mij doen besluiten om afscheid te nemen van de Peugeot garage, waar ik toch de laatste 15 jaar 4 auto’s heb gekocht, Ik ga een garage zoeken waar ik voor een eerlijkere prijs mijn auto in onderhoud kan doen. Tot slot het verzoek om toch vooral de garage met een 9of een 10 te beoordelen, want dan maak je kans op een elektrische fiets. Te triest voor woorden. Met vriendelijke groet, A van den Ham.

Erg goed

Alles naar wens uitgevoerd

Top team

Afspraken worden nagekomen .

Keurig geregeld

zeer goede ervaring

auto wordt netjes thuis opgehaald en gewassen weer gebracht

Je wordt altijd goed geholpen Dus ben ik zeer tevreden

Top service

Broekhuis Peugeot Almelo is een top bedrijf waar ik graag naar toe ga, Zij staan voor wat ze zeggen, prima overleg i.v.m. de werkzaamheden aan de auto en de kosten daarvan. Broekhuis denkt ook met je mee, voor onderhoud aan de auto, maar ook voor een tijdelijk ander vervoersmiddel. Met andere woorden, Top Service.

Fijn en vriendelijk personeel

Prettige afhandeling met reparatie e.d

Zoals gewoonlijk weer perfect en snel geholpen.

Bijzonder fijn geholpen door Martijn, mocht ik weer een auto kopen kom ik zeker eerst bij jullie.

wij zijn altijd tevreden over de correcte service van Broekhuis

Als jarenlange Peugeot-rijders hebben wij met Broekhuis louter positieve ervaringen.

Uitstekende service

Zeer tevreden over de geleverde service, duidelijke info met foto's. Na overleg wordt onderhoud uitgevoerd zoals omschreven, geen verrassingen achteraf.

Ben goed geholpen en mijn klachten zijn gehoord

Klantvriendelijke en deskundige medewerkers

Vanaf het moment dat ik de garage binnen kom tot het moment waarop de rekening wordt gepresenteerd heb ik het gevoel dat iedereen zijn best doet om kwaliteit te leveren

Super snelle en top service

Leuke verkoper super service en de deal was snel gesloten! Top!

Gewoon super, meer kan ik niet zeggen een pluim.

Een kleine beurt aan mijn auto gegeven. Ik werd keurig aan de balie ontvangen en mijn auto werd keurig afgeleverd. Ook is het prettig dat ik eerst via de mail een offerte kreeg waar de kosten op kwamen, daarna werd alles uitgevoerd, zo kom je bij het ophalen van je auto niet voor verrassingen te staan. Tevens is er aan de balie nogmaals uitgelegd wat er allemaal is gebeurd. Met één woord Super.

Het werk is goed gedaan De koffie smaakte goed Maar de rekening viel tegen .

Het onderhoud is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Erg vriendelijk en behulpzaam. Vooral voor dames, die minder technisch of op leeftijd zijn. Bedankt voor de service.

Goed overleg, goede prijsafspraak

Zie hier boven, de auto was ook mooi schoon.

Heel correct geholpen

Zeer correct alles afgehandeld

Goede gehele afhandeling.

Goed overleg, goede service en de auto weer keurig afgeleverd. Een puntje van kritiek. Ik vind de kosten van de beurten en onderdelen bij peugeot aan de hoge kant. Kosten voor de mobielietijdsgarantie vind ik ook vreemd omdat de auto zijn beurten krijgt.

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk Hier kom ik zeker terug!

Twentepoort West 1

7609 RD Almelo