Alles is uitstekend geregeld in goed wederzijds vertrouwen.

Nieuwe Peugeot 2008 via internet gevonden en gekocht na telefonisch contact met verkoper, Martijn Pierik. Ongezien. En ongezien is oude Peugeot 2008 aan Broekhuis Almelo verkocht. Van beide kanten was er goed vertrouwen dat er geen knollen voor citroenen zouden worden verkocht. Auto is thuis afgeleverd door Sebastiaan. Super uitleg over de auto gekregen. Al met al een mooie deal.

Keurig behandeld

Netjes behandeld. Prima uitleg. Vriendelijk personeel.

Prima afspraken gemaakt

Nette schone auto terug gekregen.

Prima afhandeling

Prima afhandeling van onderhoudsbeurt.

Goed advies

We kregen goed advies bij de aankoop van onze ' nieuwe ' peugeot. Alles werd duidelijk uitgelegd. Fijne verkoper

Super service

Contact over de nieuwe bestelde werkbus verliep vlot en werd tussentijds goed op de hoogte gehouden.

Goede en snelle service Auto was zelfs mooi schoongemaakt Ga zo door

Voortreffelijke service!

Het samenwerken met Broekhuis Almelo vond ik erg prettig. Ik kreeg via de telefoon al meteen een goed gevoel bij Broekhuis waar ik van begin tot eind ontzettend goed ben geholpen door Hardy bij de aanschaf van mijn e-208. Ze houden zich aan wat ze zeggen, zijn betrokken, de info die je geeft onthouden ze, zelfs mijn navigatie naar huis werd ingevoerd tijdens de instructie. Alleen maar lof en een aanrader!

Met een goed gevoel mijn auto ingeruild.

Altijd toch wel weer een dingetje…onderhandelen over de inruilwaarde. Ik moet eerlijk zeggen dat verliep prima. Eerst per mail en daarna op de locatie van Broekhuis in Almelo. In prima sfeer tot een overeenkomst gekomen tot tevredenheid van beide partijen. Wat mij opviel was de gemoedelijke sfeer en de klantgerichtheid binnen het bedrijf. Top…!!! De 3008 kon binnen een week worden opgehaald. Oplevering was op een prettige wijze en de uitleg over de auto was uitstekend. Ook leuk om even voorgesteld te worden aan de heren van de receptie. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Klein puntje van kritiek, de binnenkant van de auto vertoonde wat gebruikersporen. Dit had wel wat beter gereinigd kunnen worden. Al met al een tevreden klant.

Super tevreden!!!

Fijn geholpen

TOP

Goede informatie vooraf!! Juiste analyse van de problemen welke wij hadden met ons Peugeot boxer. Je bent gewoon beter af bij een dealer!!

Super tevreden, zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Zie bovenstaande.

vriendelijken corekt

komt afspraken na

Zeer te verden over het geheel volgens mij kan dit beter.

wat moet er nu nog aan veranderen Iedereen is vriendelijk zo als het hoort men weet waarover men praat. Krijg de auto terug wen was ook nog eens gewassen DANK VOOR DE GOEDE SERVICE

prima service

Snel ons probleem opgelost.

De enigste auto merkdealer (van de 16) waarbij de verkoper naar buiten kwam.

De verkoper kwam naar buiten en vroeg me wat ik zocht. De 2e hands Peugeot 2008 die ik zocht had hij er staan en liet meteen de auto van binnen zien en kon zelfs meteen een proefrit maken. De proefrit heb ik week erop gedaan met mijn zwager en op een paar puntjes (die opgelost zijn) was ik meteen verkocht. Voor mijn oude auto kreeg ik meteen een goed bod. Dus ben super tevreden.

Apk en kleine beurt

Prima apk en kleine beurt. Service, zowel telefonisch als ook aan de balie dik in orde. Offerte met fotos en bedragen worden netjes vooraf aangeboden en na goedkeuring uitgevoerd. Auto lijkt soepeler te rijden.

geweldig team

de gehele procedure rond de koop van een nieuwe auto (3008) is op een perfecte manier verlopen. hier spreekt een zeer tevreden echtpaar !!!

Fijn geholpen

Bij de receptie fijn geholpen en zeer tevreden over de manier waarop de beurt is gedaan.

Zeer vriendelijke ontvangst en een goede service

We zijn zeer vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten voorzien van een broodje.

Prima Peugeot garage.

We hebben een andere 2008 gekocht bij Broekhuis Almelo en zijn perfect geholpen door Martijn Pierik. Alles volgens afspraak geleverd. Wij zijn erg tevreden.

Sinds 8 september jl. in bezit gekomen van mooie Peugeot 3008 en tot nu toe zeer tevreden

Stug in onderhandelingen maar verder wel bereidt om iets extra’s te doen. Verder netjes geholpen en zijn zeer flexibel. Prettige verkoperd die ruim de tijd voor je neemt.

Prettig

We zijn goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto, goede uitleg en vriendelijke verkoper.

Ze helpen me altijd direct als ik de garage nodig heb. Altijd correct en zeer prettig. Dit is de reden dat ik daar klant blijf

Prima service geheel comfort de afspraak

Een grote onderhoudsbeurt geheel volgens de vooraf besproken offerte. Ook is mijn auto netjes gewassen.

Twentepoort West 1

7609 RD Almelo