geweldig team

de gehele procedure rond de koop van een nieuwe auto (3008) is op een perfecte manier verlopen. hier spreekt een zeer tevreden echtpaar !!!

Fijn geholpen

Bij de receptie fijn geholpen en zeer tevreden over de manier waarop de beurt is gedaan.

Zeer vriendelijke ontvangst en een goede service

We zijn zeer vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten voorzien van een broodje.

Prima Peugeot garage.

We hebben een andere 2008 gekocht bij Broekhuis Almelo en zijn perfect geholpen door Martijn Pierik. Alles volgens afspraak geleverd. Wij zijn erg tevreden.

Sinds 8 september jl. in bezit gekomen van mooie Peugeot 3008 en tot nu toe zeer tevreden

Stug in onderhandelingen maar verder wel bereidt om iets extra’s te doen. Verder netjes geholpen en zijn zeer flexibel. Prettige verkoperd die ruim de tijd voor je neemt.

Prettig

We zijn goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto, goede uitleg en vriendelijke verkoper.

Ze helpen me altijd direct als ik de garage nodig heb. Altijd correct en zeer prettig. Dit is de reden dat ik daar klant blijf

Prima service geheel comfort de afspraak

Een grote onderhoudsbeurt geheel volgens de vooraf besproken offerte. Ook is mijn auto netjes gewassen.

Ze staan goed voor je klaar

Hun zien en vinden wat de klant wil ..

Alles is prima

Betrouwbare en tijdige service en prettige contacten.

Super geholpen

Prima geholpen. Kon de auto binnen een week ophalen

Supergoede en aardige verkoper die Hardy

Goed geholpen door verkoper Snelle afhandeling van de verkoop verder. Prima service Goede inruilprijs

prettig en direct geholpen

Ik heb met de verkoper, Hardy Groothuis steeds prettig contact gehad en alles wat wij afspraken heeft hij snel en voortvarend opgepakt.

Twentepoort West 1

7609 RD Almelo