Vriendelijk geholpen,

De verkoper meldde zelf dat hij nog niet lang daar werkte. Deed wel zijn best om mij goed van dienst te zijn. Miste duidelijk de ervaring en ook wat parate kennis van de auto. Heeft mijn kritische opmerkingen ter harte genomen. Vragen waarop hij het antwoord niet wist zocht hij voor me uit. Was door de afdeling lease niet voldoende geïnformeerd. De contacten verliepen plezierig, Ik heb hem bedankt voor zijn handelen.

Top service

De auto zou een week later geleverd worden, gevraagd of dit wellicht een week eerder plaats kon vinden vanwege een lang weekend naar België. Jan Willem heeft zijn uiterste best gedaan om dit te realiseren dit met een gunstig resultaat. Onze oprechte dank daarvoor.

Slechte verkoop!

Ik heb onlangs een auto gekocht waar ik blij heel mee ben. De verkoop vond ik ronduit slecht. Meerdere afspraken werden niet nagekomen. Mijn oude auto laten taxeren , zou de volgende dag een offerte krijgen . Dat gebeurde niet, twee dagen later pas. ( ik dacht nog willen ze wel een auto verkopen?) heb meerdere keren moeten bellen. Na twee keer onderhandelen de auto gekocht. De auto moest uit Zwolle komen, ik kon hem na twee weken kopen en ophalen. Daarna zou hij weer na twee weken afgeleverd worden toen ik hem kocht zaten er nog afdrukken van regendruppels op de auto en er zat geen hoedenplank bij. ( ook bij de koop geen bos bloemen wat ik wel bij andere garages gewend ben, wat leuk is maar niet belangrijk)Het was wel een kleine moeite geweest om even de auto door de wasstraat te halen, welke om de hoek zit, maar dat terzijde. Twee weken later zou de auto nagekeken worden en zou de hoedenplank er zijn. Dit zou hooguit twee uren in beslag nemen. Toen ik op de afgesproken tijd kwam werd er gezegd dat hij ingepland stond voor een hele dag. Daar ging ik niet mee akkoord er was afgesproken twee uren en ik had ook andere afspraken die dag. Al met al kreeg ik de auto na twee en half uur weer mee, zonder hoedenplank ( vergeten en moest opnieuw besteld worden) en weer was de auto niet goed schoongemaakt , achterin was ook niet gezogen. Ook zat er opeens een klein steentje in mijn voorruit! Deze was nu te klein om behandeld te worden maar als hij groter zou worden dan kom ik hem bij hem laten behandelen werd gezegd. De hoedenplank kon ik drie dagen later ophalen. Kortom geen leuke koopervaring voor mij. Na plaatsing van mijn review telefonisch kontakt gehad met de verkoopleider. Ik kon mijn verhaal doen. Er werd gezegd dat dit niet zo had mogen gebeuren, dat de aflevering beter had moeten verlopen en dat er gesproken zal gaan worden met de desbetreffende verkoper. Verder geen tegemoetkoming. Mooi dat ik mijn verhaal kon doen. Ik laat het nu achter mij.

Zeer goede service

Vriendelijke, enthousiaste verkoper. Zelfs toen het onderhoudsboekje was vergeten kwam Lucas zelf het thuisbrengen! Super service! Contact via app persoonlijk en vriendelijk en vooral snel!

Fijne garage

Wij zijn erg prettig geholpen bij BroekhuisFord in Amersfoort ( Lucas Costa Soares). Alles is volgens afspraak verlopen. De Ecosport loopt als een klokje.

Nieuwe auto gekocht het gevoel hebben dat je geen nummer bent

Hebben ondanks een occasion gekocht bij broekhuis Amersfoort!!!! netjes met Jan Willem contact gehad over de staat vd auto enz enz daarop zijn wij afgereist netjes ontvangen door Jan Willem er was totaal niks gelogen hoe de auto beschreven was en is daarop was de koop snel rond we krijgen de auto pas eind Aug maar dat zal ook geen probleem wezen broekhuis amersfoort waar de klant geen nummer is dikke 10

Nette ontvangst

Na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen over een nieuwe auto hebben mijn vrouw en ik de firma Broekhuis bezocht en Janwillem heeft ons netjes, zonder opdringerig te zijn, te woord gestaan. Hij heeft ons uitleg gegeven over de auto waar wij belangstelling voor hadden en we zijn het na onderhandelingen eens geworden over het toe te betalen bedrag en de koop was beklonken.

Een prettig contact, duidelijke afspraken en goede service.

We hebben hier een auto gekocht en zijn zeer tevreden over de geboden service.

Top service

Na de controle beurt staat de auto er glimmend bij en is het interieur om door een ringetje te halen.

prima service

auto weggebracht voor apk en onderhoudsbeurt werkplaats informeerde mij wat de kosten ervan zullen in overleg div reparaties uitgevoerd en mij naar tevredenheid prettig geholpen

Mooie auto gekocht. Prima service.

We zijn erg blij met onze nieuwe auto. Broekhuis heeft ons uitstekend geholpen.

Alles werd volgens afspraak goed en vlot afgehandeld.

Ik had zoals altijd een hele goede en positieve ervaring. Jaarbeurt van de auto ging prima, vervoer naar huis en weer ophalen was goed geregeld. Prima garage en klant vriendelijk!!

Top! Bedankt Janwillem Littel

Prachtige Focus ST line (2019) aangeschaft, mijn Mondeo uit 2012 netjes in kunnen ruilen. Na een mooi voorstel alles netjes in orde gemaakt. Na twee weken heb ik mijn Focus op kunnen halen. Alles naar volle tevredenheid. Tot de volgende!

Komt altijd weer goed

Eerst ging het mis. Maakte een afspraak, maar 2 mensen zeiden nee hoor pas in 2024. Tot ik een melding kreeg van olie verversen. Weer gebeld en Richard en Ali waren verbaast te horen wat er was. Personeelsgebrek is het probleem Richard en Ali hebben het weer recht gebreid en Martijn heeft weer keurig de auto voorzien van ern onderhoudsbeurt. Dus eind goed al goed . Was weer erg blij met Broekhuis Amersfoort. Rij ik graag 45 minuten voor

Erg tevreden met de snelle ondersteuning.

Problemen me de Ford Kuga door een lege accu. Snel geholpen, ondanks drukte, en goede ondersteuning ontvangen.

Netjes voor onderhoud geholpen - goed meegedacht met de nodige reparaties.

APK + Groot onderhoud gehad voor onze Grand C-MAX - netjes geholpen - onderhoud duurde langer dan gedacht, we kregen toen een vervangende auto mee - onze eigen auto werd ook netjes schoon van binnen en buiten weer overhandigd - erg blij mee!

Teleurgesteld

Bij reguliere servicebeurt moest een onderdeel vervangen. Hierdoor bleek auto niet één, maar twee dagen naar de garage te moeten. Onderdeel is niet meer op voorraad en moet van elders komen en dat loopt niet voorspoedig. Gebruikte leenfiets is niet van erg beste kwaliteit. Mag meer aandacht aan besteed worden.

Een prettig en fijn contact

De enthousiaste verkoper Richard heeft ons goed geholpen en was prettig in de omgang. Vooral het op de juiste momenten kunnen maken van een grapje van beide kanten zorgde voor een prettige en ontspannen onderhandeling. Dit overigens wel met respect voor elkaar. Ook na het sluiten van de deal kwam hij zijn afspraken stipt na en leverde de auto netjes aan ons op.

Prima onderhoud aan mijn Ford en de auto is zelfs gestofzuigd.

Voor zover ik het kan beoordelen is het onderhoud aan mijn Ford prima gedaan en de auto kwam zelfs gestofzuigd terug. Keurig rapport met de controlepunten en een videoverslag. Meer dan vriendelijk personeel. Een tip: de leenfietsen mogen echt wel wat comfortabeler.

Prima servicebeurt

De APK en het jaarlijkse onderhoud werd aan mijn Ford Focus uitgevoerd. De communicatie was goed en de auto werd zelfs door de wasstraat gehaald.

Prima service en vriendelijke mensen.

Ik werd geholpen door mensen met een lach op hun gezicht. Ondanks dat ik geen vervangend vervoer had afgesproken, kon er toch nog een oplossing worden gevonden. Gewoon een erg goed gevoel over dit bedrijf. Aanrader!

Goed geholpen

Zeer snel en kundig geholpen bij het doen besluiten om een ford te kopen

De werkplaats heeft mijn vertrouwen hersteld

Ik heb een occasion gekocht, als extra zou een er plastic bak in de koffer ruimte en een beschermstrip geplaatst worden. bij aflevering bleek het een en ander niet goed te zijn geregeld. Na mijn slechte review is er snel contact met mij gezocht om, naar ik vermoed mijn review te veranderen. Er werd geluisterd naar mijn verhaal, er werd betreurd dat het zo gelopen was en de strip bij de achterklep zou gefinetuned worden, ik moest even navragen of dat betekende dat hij opnieuw geplakt zou worden en dat was idd het geval. Er was pas na 2 weken plek in de agenda, maar ala, dat moest dan maar. Ik werd hartelijk ontvangen door, ik denk, hoofd werkplaats. Hij nam mee mee in het verhaal, luisterde naar mijn klachten. Na het verwijderen van de oude folie liet hij me zien dat er een beschadiging zat waardoor de plakstrip nooit helemaal perfect zou zitten. Hij noemde een tijd die het zou duren en dat was ook zo. De plakstrip zit trouwens perfect geplakt, geen luchtbellen en de auto was schoon en droog aan de buitenkant. Door zijn verhaal zie en begrijp ik idd de kleine oneffenheid wat niet vreemd is bij een occasion. Door zijn opmerking, "als je naar de werkplaats komt voor onderhoud vraag dan naar mij", overweeg ik om voor onderhoud een afspraak te maken

Fijne service

Onlangs een Ford Focus gekocht. Erg fijn en duidelijk geholpen door Janwillem Littel! Dank daarvoor!

Servicebeurt naar tevredenheid uitgevoerd!

Fluorweg 49

3812 RW Amersfoort