Erg tevreden met de snelle ondersteuning.

Problemen me de Ford Kuga door een lege accu. Snel geholpen, ondanks drukte, en goede ondersteuning ontvangen.

Netjes voor onderhoud geholpen - goed meegedacht met de nodige reparaties.

APK + Groot onderhoud gehad voor onze Grand C-MAX - netjes geholpen - onderhoud duurde langer dan gedacht, we kregen toen een vervangende auto mee - onze eigen auto werd ook netjes schoon van binnen en buiten weer overhandigd - erg blij mee!

Teleurgesteld

Bij reguliere servicebeurt moest een onderdeel vervangen. Hierdoor bleek auto niet één, maar twee dagen naar de garage te moeten. Onderdeel is niet meer op voorraad en moet van elders komen en dat loopt niet voorspoedig. Gebruikte leenfiets is niet van erg beste kwaliteit. Mag meer aandacht aan besteed worden.

Een prettig en fijn contact

De enthousiaste verkoper Richard heeft ons goed geholpen en was prettig in de omgang. Vooral het op de juiste momenten kunnen maken van een grapje van beide kanten zorgde voor een prettige en ontspannen onderhandeling. Dit overigens wel met respect voor elkaar. Ook na het sluiten van de deal kwam hij zijn afspraken stipt na en leverde de auto netjes aan ons op.

Prima onderhoud aan mijn Ford en de auto is zelfs gestofzuigd.

Voor zover ik het kan beoordelen is het onderhoud aan mijn Ford prima gedaan en de auto kwam zelfs gestofzuigd terug. Keurig rapport met de controlepunten en een videoverslag. Meer dan vriendelijk personeel. Een tip: de leenfietsen mogen echt wel wat comfortabeler.

Prima servicebeurt

De APK en het jaarlijkse onderhoud werd aan mijn Ford Focus uitgevoerd. De communicatie was goed en de auto werd zelfs door de wasstraat gehaald.

Prima service en vriendelijke mensen.

Ik werd geholpen door mensen met een lach op hun gezicht. Ondanks dat ik geen vervangend vervoer had afgesproken, kon er toch nog een oplossing worden gevonden. Gewoon een erg goed gevoel over dit bedrijf. Aanrader!

Goed geholpen

Zeer snel en kundig geholpen bij het doen besluiten om een ford te kopen

De werkplaats heeft mijn vertrouwen hersteld

Ik heb een occasion gekocht, als extra zou een er plastic bak in de koffer ruimte en een beschermstrip geplaatst worden. bij aflevering bleek het een en ander niet goed te zijn geregeld. Na mijn slechte review is er snel contact met mij gezocht om, naar ik vermoed mijn review te veranderen. Er werd geluisterd naar mijn verhaal, er werd betreurd dat het zo gelopen was en de strip bij de achterklep zou gefinetuned worden, ik moest even navragen of dat betekende dat hij opnieuw geplakt zou worden en dat was idd het geval. Er was pas na 2 weken plek in de agenda, maar ala, dat moest dan maar. Ik werd hartelijk ontvangen door, ik denk, hoofd werkplaats. Hij nam mee mee in het verhaal, luisterde naar mijn klachten. Na het verwijderen van de oude folie liet hij me zien dat er een beschadiging zat waardoor de plakstrip nooit helemaal perfect zou zitten. Hij noemde een tijd die het zou duren en dat was ook zo. De plakstrip zit trouwens perfect geplakt, geen luchtbellen en de auto was schoon en droog aan de buitenkant. Door zijn verhaal zie en begrijp ik idd de kleine oneffenheid wat niet vreemd is bij een occasion. Door zijn opmerking, "als je naar de werkplaats komt voor onderhoud vraag dan naar mij", overweeg ik om voor onderhoud een afspraak te maken

Fijne service

Onlangs een Ford Focus gekocht. Erg fijn en duidelijk geholpen door Janwillem Littel! Dank daarvoor!

Servicebeurt naar tevredenheid uitgevoerd!

Fijne auto gekocht

Erg prettig behandeld door de verkoper en de auto voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Correct in communicatie en service

Voor het bij Amersfoort-Broekhuis. Prettige manier van communiceren en aandacht voor de klant. Rapportage tijdens onderhoudsbeurt en ondersteunt door video.

Prima bedrijf Prima mensen Prima Service,ga zo door.

Kort en bondig,uitstekend bedrijf altijd mee denken,aardige mensen en nogmaals prima service,hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken.

Zeer tevreden over de manier van werken.

Snelle en correcte wijze van afspraak maken. Geweldig digitaal te kunnen zien hoe inspectie wordt gedaan. Afhandeling was correct.

Nette ontvangst, prima uitleg over het onderhoud. Correcte prijsopgaaf. Keurig gebeld bij een afwijking in het onderhoudwschema.

Tevreden

Service beurt naar tevredenheid uitgevoerd.

Perfect geholpen en snel geleverd

De verkoop ging heel makkelijk en ik werd goed geïnformeerd door de verkoper. 2 maanden later had ik mijn nieuwe auto al.

Super service

Geweldig meedenken en super service. Dank voor het snelle verzorgen van mijn mobiliteit !

Prima geholpen door professioneel werkende organisatie

Via een aantal stappen hebben wij onze tweedehands auto gekocht bij Broekhuis. Het eerste contact t/m de aflevering verliepen in duidelijke stappen en in een prettige sfeer.

Grote service en kundig personeel

Broekhuis is servicegericht en doet wat hij beloofd. Leenauto staat klaar bij brengen van de auto voor servicebeurt. Er wordt keurig gebeld wat de uitkomst is en wat de kosten zijn. De auto staat weer schoon gewassen en uitgezogen klaar op het afgesproken tijdstip. Wij zijn zeer content met onze overstap naar Broekhuis. Service en klantgerichtheid heeft ons doen overstappen.

erg prettig

Over het algemeen ben ik niet direct een voorstander van een merkendealer. Maar in dit geval ben ik daar zeker van terug gekomen. Buiten dat ze telefonisch al meer dan bereid waren om mee te denken waren ze ook nog eens erg snel met een voorlopige schatting van wat de kosten gingen zijn. Hierin was tussendoor ook overleg. Bij het ophalen de monteur even gesproken en ook dat contact was erg fijn. Leuke vriendelijke kerel en duidelijk in wat hij gedaan heeft, en waarom het gedaan is. Heel fijn!

Vriendelijk, vakbekwaam personeel

Mijn auto heeft een grote onderhoudsbeurt gehad bij Broekhuis Amersfoort. Ik ben tevreden over de communcatie met de klant, uitvoering van de werkzaamheden, snelheid van de werkzaamheden. Aanrader!

ik ben zeer tevreden over de manier waarop tijden de onderhoudsbeurt van mijn auto ben geholpenauto

ik ben naar huis gebracht en toe mijn auto klaar was weer opgehaald , waarvoor hartelijk dank

Een heel goed en beleefd bedrijf.

Ben heel goed geholpen.

Fluorweg 49