goede begeleiding, zowel de verkoper als de baliemedewerker

Prima garage. Vriendelijke medewerkers. Eerlijk advies. Werd keurig op de hoogte gehouden van voortgang van de onderhoudsbeurt. Naderhand nog per mail de info ontvangen over de inspectiepunten, foto's van onderhoudsboekje e.d. Er was tevens een filmpje bijgesloten van de onderhoudsbeurt. Vond ik wel leuk. Mijn vorige garage (reed toen nog een ander merk auto) nodigde klanten altijd uit om mee te kijken. Wel eens gedaan en was boeiend om te zien en de uitleg van de monteur te horen.

Nice

I was able to do everything my car needed in one day. Thanks.

• Would you recommend us? Yes

Goed geregeld!

Prettig, duidelijk,zonder poespas.

Hele prettig zaken doen

Goede communicatie en service. Na de proefrit een paar kleine puntjes opgemerkt die de verkoper na zelf gereden te hebben direct bevestigingde en daar dit door de banden veroorzaakt werd gelijk aan gaf dat de auto op nieuwe banden afgeleverd zou worden.

Mijn auto heeft voldoende voor APK keurig

Het verbaasde me wel dat ik van tevoren een faktuur met vaste prijs erop moest aftekenen.

Was goed service

Het verbaasde me wel dat ik van tevoren een faktuur met de prijs erop moest aftekenen.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Goede service en zeer klantvriendelijk

Ook nu weer goed en deskundig geholpen.

Ben zeer positief over de verleende service. Opmerkingen worden altijd serieus genomen. Bij het brengen van de auto heb ik nog een aanvullend probleem genoemd wat direct is opgepakt ondanks dat er voor mijn bezoek slechts een afspraak voor geringe tijd was ingepland.

Klantvriendelijk en kwaliteitsgericht

Na het bezichtigen van een 2e hands auto kon er vrij snel een overeenkomst gesloten worden. Auto was beschikbaar met mooie opties en kilometerstand. Weliswaar wat krasjes, een deukje en scheur in de voorruit, werd de belofte gemaakt dit netjes op te lossen. Tevens 17 jaar oude auto mogen inruilen voor een redelijke prijs. Vervolgens met financiering de overeenkomst gesloten, waarbij de aanvraag ook spoedig verliep. Dan de dag van oplevering, alles snel en vriendelijk geregeld. En kregen de sleutels in handen. En niets is minder waar, een prachtige auto en bijna in nieuwstaat genieten we van elke kilometer. Nogmaals dank voor de service en prachtige auto.

een goed bedrijf

Ik ben er netjes geholpen door Jan willem en heb je een probleem aan de auto dan helpen ze je gelijk als het direct te verhelpen is.

Enthousiast

We zijn al jaren een erg tevreden klant van Ford Amersfoort. We worden altijd vriendelijk en snel geholpen , en voor vragen kan je altijd terecht.

Al jaren goede ervaringen!

Wij brengen (sinds wij Ford rijden) jaarlijks naar Broekhuis Amersfoort voor een jaarbeurt incl. keuring. Worden altijd keurig ontvangen, eventuele reparaties worden netjes vooraf besproken en uitleg gegeven waar nodig. Sinds dit jaar ontvang je ook een filmpje van de monteur die de auto onder de loep heeft genomen met uitleg wat hij/zij doet. Heel erg leuk. Ik kan Broekhuis Amersfoort zeker aanbevelen!

Een prettige overeenkomst met de verkoper

De verkoper was spontaan en gaf een eerlijk verhaal over de 2 hand auto die we wilde kopen. Dit bedrijf is een goede uitzondering in de autobranche

Tevreden met het autobedrijf en de auto.

Ben al jaren klant en de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn top!

Alles volgens afspraak

De rekening valt me altijd tegen.

Prima geholpen

Vanaf het begin prettig geholpen met de aanschaf van de focus.

Alles goed en netjes geregeld

Goed en netjes behandeld

Gewoon goed geholpen

Vriendelijk geholpen door de verkoper, neemt alle tijd om je wensen te bespreken en te adviseren. Aflevering verloopt ook prima, wordt goed de tijd genomen om een en ander uit te leggen over de auto.

Uiteindelijk richting tevredenheid!

Mooie auto aangeschaft bij Ford Broekhuis. Uiteindelijk waren er wat zaken die niet klopte/misverstanden en dit werd gelijk ook toegegeven, maar 1e instantie zeiden ze, dat ze er weinig mee konden doen. Na wat heen en weer praten zijn we er tot op heden goed uitgekomen en word de auto ook op een aantal punten hersteld. Verder nette beschaafde verkopers en goed verzorgd bedrijf!

Goede service en vakbekwame mensen

......

Altijd goede service, kom hier al jaren.

Mijn Ford had problemen met de temperatuur en moest apk gekeurd worden. Eigenlijk zonder afspraak mijn auto langsgebracht en bijna binnen een dag de reparatie, apk en een beurt al weer gedaan. Zij hadden het druk en hebben toch alles snel uitgevoerd, top service! Puntje van aandacht zijn de hopeloos ouderwetse leenfietsen zonder versnellingen. Misschien wat moderner spul aanschaffen in de toekomst. Heeft dus niets te maken met de service en klantvriendelijkheid, die is zoals altijd top!

Fluorweg 49

3812 RW Amersfoort