Keurig netjes ontvangen en een goed afgeleverde auto

Zeer tevreden over de verkoper, snel en netjes alles geregeld. De auto is keurig netjes afgeleverd

Compleet af!

Via de website een afspraak gemaakt & herinneringsmail ontvangen. Net voor openingstijd aanwezig; schoonmaakster wenkt mij via gebaren naar de zijingang.Zegt daarna, dat ik welkom ben en dat de koffie automaat "daar" staat. Even wachten en de werkplaats receptie is bemenst (het is een man). Afgehandeld en leen fiets gekregen. Telefonisch nog 2 aanvullingen op de jaarbeurt aangegeven. Bericht op de mobiele telefoon dat de auto weer klaar staat. Dat is mijn omschrijving van "Compleet af!"

Zeer betrokken medewerkers.

goed geinformeerd en te woord gestaan

Tot nu altijd netjes geholpen

Klant gericht en alles naar behoren uitgevoerd

Goeie servies

Fijn geholpen

In een woord geweldig

Rij 50 jaar auto ben bij verschillende garage geweest ,waar van de laatste 10 jaar bij Broekhuis dat bevalt me prima.

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn