Prima, goed overleg, fijne kennismaking met Broekhuis

Verrassend aanbod voor gratis update van diverse kleine zaken en hulp onderweg. Hoewel al bij ANWB.

Duidelijke afspraken.

Vriendelijke omvangst

Fijne service

Fijne en goede service en prettige communicatie. Auto ook nog eens gepoetst terug gekregen!

Zeer correct en aardig

Zijn vriendelijk en komen afspraken na. Auto stond weer keurig voor me klaar. Fijne ervaring.

Communicatie verliep slecht

Communicatie verliep niet goed, daardoor halve dag later auto terug.

Goed gastheerschap vanuit Broekhuis Apeldoorn, met dank aan Mischa

Gedurende het aankoopproces heeft hij goed aangevoeld wat onze (mijn) wensen waren, ons de ruimte gegeven om ons zelf onze gedachten te vormen en hij was een uitstekende gastheer. Dank je wel Mischa Ezinga

Fijn klantvriendelijk bedrijf

Ik was eerst een zeer tevreden klant bij bij Snipperling, en dat ben ik nu bij Broekhuis.

er werd rekening gehouden met mijn ziek zijn. geweldig lief.

Geen problemen ervaren

Auto gebracht voor onderhoud. Prima afgehandeld

vriendelijke mensen en heel behulpzaam, goed geholpen

Een fiat gekocht bij broekhuis en heel goed geholpen alles goed uitgelegd en als je bepaalde dingen niet snapte hebben ze alle tijd voor ons genomen en dat vonden wij heel fijn

Prima opgevangen. Alleraardigst personeel …super!!!

Jammer leenfiets niet meer van deze tijd. Geen versnelling….terugtraprem….en dan naar de andere kant van Apeldoorn fietsen!!!

Uitstekend en professioneel geholpen

Ik had op de site van Broekhuis een mooie auto gezien. Alleen stond deze in Lelystad en niet in Apeldoorn. Gebeld naar Broekhuis Apeldoorn en dezelfde dag nog een proefrit gemaakt (uiteindelijk ook gekocht). Top communicatie en word echt naar je geluisterd. Ze hebben me zelfs geholpen met een verzekering afsluiten:)

Super tevreden

Eindelijk niet een "autoverkopertje" waarbij je gelijk het idee hebt dat je wat aangesmeerd wordt.

Negen van de toen goed!

Snelle reactie, uitstekende communicatie, vriendelijk en responsief. Paar kleine missers: tank zat niet vol (altijd een beetje lullig, want voor €15 meer was dat wél het geval geweest) en de airco had ook even opgetopt moeten worden. Verder geen op- of aanmerkingen.

Prima geholpen

Prima geholpen

Klantvriendelijkheid

Wij zijn bij de aankoop van onze Opel Mokka goed geadviseerd door de verkoper ( Jesse) en samen met hem tot een goede overeenkomst gekomen.

Prima en netjes geholpen

Goeie ervaring. 1e keer bij Broekhuis.

Prettige service en tijd voor de klant

Er werd voldoende tijd genomen om het gewenste onderhoud en oplossen enkele problemen aan te horen en dat gebeurde op een prettige manier

Jammer,dat je moet betalen voor een leenauto,zijn we niet gewend, jammer,dat is een minpunt. Voor de rest een prima bedrijf,en goed geholpen,daarvoor mijn dank. Pluspunt het controlerapport.

ik werd van begin tot het einde op de hoogte gehouden

mijn ervaring. me auto werd netjes afgeleverd gewassen en al

Bijzonder tevreden over het meedenken

Ben bijzonder tevreden over het meedenken over een nieuw private leasecontract toen ik even langskwam om te kijken naar de mogelijkheden omdat mijn bestaand leasecontract bijna was afgelopen. Uitermate goede service !

klantvriendelijk en deskundig!

Voor het eerst bij dit bedrijf geweest. Prettige ervaring. Goed en gedegen werk. Klantvriendelijk!

Goede service!

Goede uitleg, mogelijkheid voor proefrit en nette inruilprijs voor oude auto. Auto stond keurig op tijd gereed, administratieve afhandeling was snel geregeld. Al met al zeer tevreden met de service.

Mijn ervaring met Broekhuis Garage is positief.

Zeker als het gaat om kleine zaken als controle oliepeil of plaatsing van een marterkastje. De baliemedewerkers zijn klantvriendelijk. Waar ik minder gelukkig mee ben - maar dat kan de garage niet direct aanrekenen - is het feit dat ik 30 weken moet wachten op mijn nieuwe auto. Ik zou me hebben kunnen voorstellen dat er ergens in Nederland nog een type auto van mijn voorkeur zou staan en overgenomen zou kunnen worden van een collega-dealer. Dat is me in de afgelopen vijftig jaar al wel eens een paar keer overkomen.

Het is zover! Op zoek naar een nieuwe auto. Ben trouwe klant van Broekhuis Apeldoorn. Mijn oog is gevallen op de nieuwe Mokka. Een suv, met fijne hogere instap. Eerst maar eens “live” kijken hoe hij eruit ziet. Fijn dat bij Broekhuis Apeldoorn diverse uivoeringen te bezichtigen zijn. 2 offertes gekregen met inruil van oude auto. Geen gesoebat over en weer. Dan een proefrit maken met auto naar keuze. Geen probleem. Gezamenlijk onder het genot van een kop koffie dus in goede sfeer de deal gesloten nadat de details geregeld. Inmiddels is de auto geleverd. Hij bevalt uitstekend. Bedankt Mathijs voor de goede service!

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn