Verrassend aanbod voor gratis update van diverse kleine zaken en hulp onderweg. Hoewel al bij ANWB.
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw bezoek. Wij zijn blij te zien dat u een fijne kennismaking heeft gehad bij ons in de vestiging. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Vriendelijke omvangst
Bedankt voor uw beoordeling! Het doet ons goed om te zien dat u vriendelijk bent ontvangen en alles volgens duidelijke afspraken is verlopen. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Fijne en goede service en prettige communicatie. Auto ook nog eens gepoetst terug gekregen!
Beste Lizanne, Bedankt voor deze mooie review. Daar doen we het voor. Wij zijn u graag de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Zijn vriendelijk en komen afspraken na. Auto stond weer keurig voor me klaar. Fijne ervaring.
Bedankt Annemieke, voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Communicatie verliep niet goed, daardoor halve dag later auto terug.
Beste Annemiek, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij waarderen uw feedback en zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Gedurende het aankoopproces heeft hij goed aangevoeld wat onze (mijn) wensen waren, ons de ruimte gegeven om ons zelf onze gedachten te vormen en hij was een uitstekende gastheer. Dank je wel Mischa Ezinga
Beste Christa, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Mischa. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Ik was eerst een zeer tevreden klant bij bij Snipperling, en dat ben ik nu bij Broekhuis.
Bedankt Emile, voor deze mooie review. We zijn erg blij om te zien dat u zeer tevreden bent over Broekhuis. Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
er werd rekening gehouden met mijn ziek zijn. geweldig lief.
Beste Annet, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Auto gebracht voor onderhoud. Prima afgehandeld
Bedankt Wilma, dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dat alles prima is afgehandeld en u geen problemen heeft ervaren is voor ons erg fijn om te zien. Wij staan graag bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Een fiat gekocht bij broekhuis en heel goed geholpen alles goed uitgelegd en als je bepaalde dingen niet snapte hebben ze alle tijd voor ons genomen en dat vonden wij heel fijn
Bedankt voor uw mooie review en beoordeling. Dat u zo goed geholpen bent is voor ons heel fijn om te zien, daar doen we het voor! Wanneer u ons in de toekomst nodig heeft dan zullen wij graag weer voor u klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Jammer leenfiets niet meer van deze tijd. Geen versnelling….terugtraprem….en dan naar de andere kant van Apeldoorn fietsen!!!
Bedankt Edwin, voor het delen van uw ervaring! Uw feedback is heel waardevol voor ons. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Ik had op de site van Broekhuis een mooie auto gezien. Alleen stond deze in Lelystad en niet in Apeldoorn. Gebeld naar Broekhuis Apeldoorn en dezelfde dag nog een proefrit gemaakt (uiteindelijk ook gekocht). Top communicatie en word echt naar je geluisterd. Ze hebben me zelfs geholpen met een verzekering afsluiten:)
Beste Quirien, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel rijplezier toe en zien u graag de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Eindelijk niet een "autoverkopertje" waarbij je gelijk het idee hebt dat je wat aangesmeerd wordt.
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat u goed contact heeft met onze verkoper. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Snelle reactie, uitstekende communicatie, vriendelijk en responsief. Paar kleine missers: tank zat niet vol (altijd een beetje lullig, want voor €15 meer was dat wél het geval geweest) en de airco had ook even opgetopt moeten worden. Verder geen op- of aanmerkingen.
Bedankt Thomas, dat u de moeite heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Prima geholpen
Bedankt Jolanda, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Wij zijn bij de aankoop van onze Opel Mokka goed geadviseerd door de verkoper ( Jesse) en samen met hem tot een goede overeenkomst gekomen.
Beste Dick, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega Jesse bij de aankoop van uw Opel Mokka. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Goeie ervaring. 1e keer bij Broekhuis.
Dank u wel voor het delen van uw eerste positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Er werd voldoende tijd genomen om het gewenste onderhoud en oplossen enkele problemen aan te horen en dat gebeurde op een prettige manier
Beste Leo, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat u onze service zo heeft ervaren. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Jammer,dat je moet betalen voor een leenauto,zijn we niet gewend, jammer,dat is een minpunt. Voor de rest een prima bedrijf,en goed geholpen,daarvoor mijn dank. Pluspunt het controlerapport.
Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wij hopen u graag de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
mijn ervaring. me auto werd netjes afgeleverd gewassen en al
Beste Michael, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat u goed op de hoogte bent gehouden. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Ben bijzonder tevreden over het meedenken over een nieuw private leasecontract toen ik even langskwam om te kijken naar de mogelijkheden omdat mijn bestaand leasecontract bijna was afgelopen. Uitermate goede service !
Bedankt Jan, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo bijzonder tevreden bent over het meedenken. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Voor het eerst bij dit bedrijf geweest. Prettige ervaring. Goed en gedegen werk. Klantvriendelijk!
Beste Marian, Bedankt voor uw eerste bezoek aan onze vestiging. Wij zijn blij te zien dat u het bezoek als prettig heeft ervaren. Wij zien u graag de volgende keer, tot dan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Goede uitleg, mogelijkheid voor proefrit en nette inruilprijs voor oude auto. Auto stond keurig op tijd gereed, administratieve afhandeling was snel geregeld. Al met al zeer tevreden met de service.
Bedankt Koos, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met uw aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Zeker als het gaat om kleine zaken als controle oliepeil of plaatsing van een marterkastje. De baliemedewerkers zijn klantvriendelijk. Waar ik minder gelukkig mee ben - maar dat kan de garage niet direct aanrekenen - is het feit dat ik 30 weken moet wachten op mijn nieuwe auto. Ik zou me hebben kunnen voorstellen dat er ergens in Nederland nog een type auto van mijn voorkeur zou staan en overgenomen zou kunnen worden van een collega-dealer. Dat is me in de afgelopen vijftig jaar al wel eens een paar keer overkomen.
Beste Johan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u bovengenoemde zaken als positief heeft ervaren. Vervelend om te lezen dat u een geruime tijd moet wachten op de levering van uw nieuwe auto. Wij wensen u ondanks de lange wachttijd veel rijplezier en zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Het is zover! Op zoek naar een nieuwe auto. Ben trouwe klant van Broekhuis Apeldoorn. Mijn oog is gevallen op de nieuwe Mokka. Een suv, met fijne hogere instap. Eerst maar eens “live” kijken hoe hij eruit ziet. Fijn dat bij Broekhuis Apeldoorn diverse uivoeringen te bezichtigen zijn. 2 offertes gekregen met inruil van oude auto. Geen gesoebat over en weer. Dan een proefrit maken met auto naar keuze. Geen probleem. Gezamenlijk onder het genot van een kop koffie dus in goede sfeer de deal gesloten nadat de details geregeld. Inmiddels is de auto geleverd. Hij bevalt uitstekend. Bedankt Mathijs voor de goede service!
Bedankt Greta, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld en uw nieuwe Mokka uitstekend bevalt. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Laan van Malkenschoten 85
7333 NP Apeldoorn