Deskundig, vriendelijk

Omdat er veel aan mijn auto moest gebeuren en niet alle kapotte onderdelen op voorraad waren moest ik 2 keer komen. Er is genoeg leesvoer en met een opgeladen tablet kom je de tijd wel door. Ook de koffie is prima.

Vriendelijk ontvangen en prima koffie

Op zoek naar een andere auto via de site terecht gekomen in Apeldoorn. Micha toonde zich een goed gastheer en iemand met kennis van zaken. Representatief voor de firma. Helaas met weinig respect voor de ouderdom, want voor onze oude Vectra (19 jaar) had hij niets over. Maar hiervoor enig begrip. Punt van kritiek: wanneer je een 'nieuwe' auto koopt voel je je een beetje een klein kind: je wilt zo gauw mogelijk met je nieuwe speeltje spelen. Wanneer je dan bijna twee weken moet wachten op de aflevering (terwijl hij al in de showroom staat) is dat even teleurstellend.

Betrouwbaar en persoonlijk

Auto gebracht voor onderhoud en APK. Een prima contact met de voor mij het bekende contactpersoon Henk van den Heuvel. Een duidelijke opgave vooraf van de werkzaamheden en tijdens het ophalen van de auto ook nog een kort praatje gemaakt met Koen Geertsema die het onderhoud gedaan heeft. Al met al, zo hoor het, betrouwbaar en persoonlijk.

Prima garage

Mijn auto moest voor een onderhoudsbeurt, aan de balie werd ik heel vriendelijk ontvangen. Daarna werd ik keurig thuis gebracht en 's middags weer opgehaald door een vriendelijke medewerker. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd tegen een keurige prijs. Ik ben een tevreden klant!

Bijzonder goed

Daar mijn man stopte met zijn bedrijf moest de bedrijfswagen worden omgeruild voor een combo-model met geel kenteken, wat een moeilijke opgave was, want die zijn er bijna niet. Roel van Heeswijk deed alle mogelijke moeite om een voor ons passende auto te vinden. Uiteindelijk kwamen we uit op een stationwagen, die toevallig ook nog eens in Apeldoorn stond. Uitstekend door Roel geïnformeerd over deze auto en, zonder al te veel te "steggelen" over de inruil van onze auto, heel fijn zaken gedaan. Datum afgesproken voor aflevering. Helaas kregen we bericht dat we die datum een crematie van een familielid hadden. Telefoontje naar Roel: was geen probleem om de aflevering drie dagen te vervroegen. Heel fijn dat er zo met ons werd meegedacht. Hele goede ervaring met Broekhuis Apeldoorn en in het bijzonder met Roel van Heeswijk. Een aanrader.

Aardige personeel

Aardige mensen

Het was weer tijd voor de beurt voor mijn Fiat Panda. Voor het eerst bij Broekhuis. Goede service en vriendelijk personeel. Mijn Panda was zelfs gewassen.

Goede service, duidelijke afspraken

Ik had alleen een APK keuring opgegeven, maar wilde daarbij ook een kleine beurt. Gelukkig was de flexibiliteit aanwezig dat de opdracht aangepast kon worden. Halverwege de dag netjes opgebeld met de benodigde reparaties en optionele en vooraf daarover afspraken gemaakt. Alles prima op orde. Kon nog een fiets meekrijgen ondanks dat ik deze vooraf niet had gereserveerd. Prima!

Dik voor mekaar

Alles klopt gewoon. Duidelijke reparaties niets is vaag. Wat afgesproken wordt nagekomen. Goede communicatie.

Erg goed geholpen

Ik heb onlangs mijn eerste auto gekocht. Best wel spannend. Gelukkig ben ik geholpen door Roel. Een aardige man die niet overkomt als een patser die alleen maar euro tekens in mij ziet (wat ik bij vele andere auto zaken wel heb meegemaakt). Meteen een prettig gevoel en gelijk verliefd op de auto. Goede afspraken gemaakt en nu ben ik een trotse auto bezitter! Bedankt!

Zeer goed.

Vriendelijke geholpen en goed gecommuniceerd.

Is nog te kort om een oordeel te geven.

Ik ben zeer netjes geholpen maar het kan altijd beter.

Super tevreden!

Onze Opel Karl gebracht bij Broekhuis Apeldoorn voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt en de auto rijdt weer heerlijk zoals altijd èn hij is weer mooi gewassen!

Wij waren zeer tevreden over onze APK en onderhoud.

Snelle service .Bedankt

Je word goed geholpen

Ze zijn altijd netjes met de auto's

Deskundige hulp in de onverwachte zoektocht naar een "nieuwe" auto.

Onze oude wagen had het plots begeven en het bleek niet meer economisch verantwoord om deze te repareren. Een onverwachte tegenvaller, maar met de deskundige hulp van Broekhuis zijn we daarna op zoek gegaan naar een "nieuwe" auto voor ons gezin. Op basis van onze eerste wensen was er al een voorselectie gedaan door de verkoper met potentiële modellen en beschikbare auto's. Op basis van ons budget, wensen en diverse proefritjes in diverse auto's hebben we toen een voorlopige keus kunnen doen. Nadat we ook die wagen (die bij een ander filiaal stond) gezien en gereden hadden, was de keus definitief. Broekhuis heeft ervoor gezorgd dat de wagen zeer snel gereed werd gemaakt, zodat we weer kunnen genieten van een mooie gezinsauto.

Goede ontvangst en uitleg.

Duidelijke uitleg over het onderhoud. Wel een lange wachttijd van twee en half uur voor een kleine beurt.

geweldig, goede service

wordt goed verteld wat aan de auto wordt gedaan.

goed en snel geholpen!

fijn geholpen , snel klaar en een nette auto terug! Fijn ook dat er vanuit de Snipperling nog bekende gezichten bij Broekhuis zitten.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk en top service

Prima.

Alles is verlopen zoals afgesproken.

geweldig

het was mijn eerste keer bij Broekhius geweldig kom zekers te rug

Goede service en netjes afgehandeld.

Persoonlijke benadering en nemen de tijd.

Fijne ontvangst

Fijn ontvangst en een goed overleg. Netjes werden wij tussendoor op de hoogte gehouden over de kosten die de reparatie met zich meebracht en er werd goed overlegd. Fijn dat er een elektrische fiets tot beschikking was om mee te nemen.

Goede en duidelijke weergave van het gedane onderhoud.

Ruime en nette ontvangst ruimte in de showroom. Communicatie en voorlichting voor het onderhoud aan het voertuig kan beter. Verder correct en nette uitgevoerde onderhoud met APK werkzaamheden. Ik ben tevreden.

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn