uitstekend, niets meer aan toe te voegen.

vriendelijke en deskundige verkoper. Servicegericht.

perfect

mijn auto werd opgehaald voor APK en een grote Beurt en in de middag weer keurig afgeleverd aan huis. perfect!

Top service

Altijd prettige service aan de balie. Goede afspraken. Je weet waar je aan toe bent. Auto wordt altijd keurig en schoon weer afgeleverd. Als je moet wachten is er altijd iets te drinken en een stoel waarop je kunt zitten.

goed geholpen

niets te klagen ben zeer goed geholpen

klasse

jn een mail beantwoordt

Door omstandigheden hebben we de auto laten halen en brengen wat geen enkel probleem was. We werden gebeld over wat er aan de auto moest gebeuren en gaven daarover ons akkoord. Ten slotte werd de auto prima op tijd weer teruggebracht. We hebben geen enkel minpunt.

prettig geholpen en goede service

goed en vriendelijk personeel

Alles netjes geregeld!

Ik ga al een aantal jaren naar deze garage en altijd goed geholpen. De auto wordt netjes onderhouden en als ik de auto terug krijg ziet hij er altijd weer fris uit, ruikt hij weer helemaal fris en rijdt hij ook weer helemaal soepel. Kortom zolang mijn auto goed verzorgd wordt en de service eromheen ook goed is blijf ik naar deze garage gaan.

Na een klein issue, perfect opgelost

Dit was mijn eerste ervaring met Broekhuis en helaas ging er wat mis met het melden wanneer mijn auto klaar was. Dit is echter met excuses en een kleine attentie zeer correct opgelost. Verder heeft mij de kwaliteit van de rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden zeer verrast. Ik ben nog nooit zo’n uitgebreide en kwalitatief hoogstaande rapportage tegengekomen. Ook dat de auto gewassen en uitgezogen was opgeleverd vond ik erg fijn. Daarom het niet melden is correct opgelost en ik ben verder erg content met Broekhuis. Ga zo door……..

In 1 woord geweldig.

Vanaf het begin bij binnenkomst in de Showroom en tot aanschaf van een PRACHTIGE Opel Grandland Hybride geweldig. Perfecte aanbevelingen en goede informatie. Bij aflevering en bij overdracht een goede uitleg en zeer behulpzaam. Zeer aan te bevelen.

Nvt

Goede, betrouwbare garage!

Ik vind het een geweldige garage, met goede service en vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen!!!!

Netjes en goed geholpen

Bij de grote beurt van mijn Fiat 500 ben ik netjes geïnformeerd over wat er gedaan moest worden. Mijn Fiat werd netjes gewassen afgeleverd. Geweldig

positieve ervaring met broekhuis apeldoorn

Geholpen door de vriendelijke verkoper mischa. Denkt goed mee in de mogelijkheden. Onderhandelingen verliep iets stroever omdat een meerdere het vast wilde laten lopen op €50 en dat voor zo'n groot bedrijf. Maar wij zijn verder zeer tevreden over de aankoop van onze mercedes

Dat zegt heel veel toch…..! Voor de beurten ……dus een vertrouwd adres

Dat zegt heel veel toch…..! Voor de beurten ……dus een vertrouwd adres

Van Voorburg naar Apeldoorn toe

Dat zegt heel veel toch….. voor de beurten ……dus een vertrouwd adres

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn