Van Voorburg naar Apeldoorn toe

Dat zegt heel veel toch….. voor de beurten ……dus een vertrouwd adres

De zin van boven zegt toch alles …. Over de service van o.a. Opel Broekhuis

Prettige begeleiding in showroom en spontane mogelijkheid voor proefrit: auto gekocht.

Zowel showroom begeleiding als adviezen bij alle elektrische auto’s zijn zeer gewaardeerd. En bij de vlotte levering is ook alle tijd gegeven voor maximale uitleg bij de 100% elektrische Fiat 500 e.

Mijn auto in vertrouwde handen.

Al bij de aanschaf had ik een goed gevoel bij Broekhuis Apeldoorn. Ik woon in een bomenrijke omgeving en nu in de herfst, zitten er overal bladeren in en op de auto. Na de onderhoudsbeurt constateerde ik dat de bladeren waren verwijderd en met name om de luchtaanvoer vrij te houden. Prima actie! Stom van mij dat ik het onderhoudsboekje was vergeten, maar dat wordt prima door Broekhuis Apeldoorn opgelost.

Alles goed geregeld

Auto voor een beurt en vier nieuwe banden. Auto netjes opgehaald en gebracht. Auto rijdt weer fijn Airco weer fris. Goede service en fijn geholpen.

Het is duidelijk minder dan voorheen

Allereerst werd mij een kosten overzicht aangeboden van een "grote beurt" t.w.v. ruim € 500,00. Uiteindelijk heb ik ca.€ 324,00 betaald. ( kleine beurt). Na inspectie bleek mijn auto diverse technische mankementen te hebben zodat de auto niet door de APK kon komen. Daar kan de fa Broekhuis niets aan doen en vandaag is alles volgens een vooraf aangeboden prijs afgewerkt. Voorheen werd er op reparaties van auto's ouder dan 5 of 10 jaar een kortingspercentage gegeven. Dat schijnt niet meer zo te zijn. Wat mij ook tegenviel was de koele niet echt klantvriendelijke ontvangst bij de receptie van de werkplaats. Mijn eerdere ervaringen van ca 6 jaar bij deze vestiging was duidelijk beter. Als laatste viel mij op dat na eerder onderhoud de auto even door de wasstraat werd gereden. Dit is deze keer helaas niet gebeurd. Met vr gr R. Hermans Arnhem

Altijd prima service en goede garanties op o.a reparaties

Ik/wij komen al 18 jaar bijjullie en eigenlijk nooit echt problemen gehad. Goede service en kwaliteit/garanties

klantvriendelijk

heldere en duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf. top in klantvriendelijkheid

Topservice

Wij zijn heel prettig geholpen bij Broekhuis Apeldoorn! Leuke verkoper, leuke gesprekken gehad en een mooie auto gekocht! Jesse bedankt! Anja en Manfred

Zeer meedenkend en klantvriendelijk.

Zeer vriendelijk en denk echt mee en oplossingen. Ben ik niet gewend van broekhuis arnhem dus zeer blij dat ik naar broekhuis Apeldoorn gegaan ben.

Hele slechte service/coulance ver te zoeken

Nu iets meer dan een jaar een nieuwe Opel Astra gekocht, werd als demo gereden amper een jaar oud.! Geen klachten met de auto totdat ik ineens zag dat er op de achterbumper de blanke lak los liet, ik contact gehad met Opel voor foto’s en te kijken of er fabrieksgarantie op zat. Helaas 24 maanden lakgarantie auto 25 maanden uit..! Geen garantie of ik zou het bij hun “zonder bon” moeten laten spuiten.. Onderhoudsbeurt was natuurlijk ook nodig naar 2 jaar, 3 kwartier later dan dat ik de auto gebracht hebt word ik gebeld wel wat dingetjes gevonden bijna 700 euro aan kosten..! Zoals een matter verschrikker erin laten bouwen afdekt plaat vervangen.. deze dingen zijn niet nodig als er geen matter in heeft gezeten, batterij sleutel vervangen naar 2 jaar volgens de Opel dealer terwijl die zelf al vervangen is ook niet nodig!! Iets met de remmen wat gedaan moest worden hoefde nog niet maar als ik dat nu deed en er gebeurde wat mee dan viel het wel onder “coulance” volgende de des betreffende persoon die ik aan de telefoon had. coulance Dat kennen ze niet bij Opel. Uiteindelijk naar veel gezeik 454 euro voor een kleine beurt… nooit geen Opel meer.

Heel fijn autobedrijf

Bij een beurt voor de auto, wordt er ook nog eens gebeld over wat er aan de auto mankeert of wat er aan zit te komen. In overleg met de klant wordt er dan verder gegaan.

Prima en vlotte service

Afspraak gemaakt (jaarbeurt), auto gebracht + elec. fiets mee, telefoontje over de verwachte werkzaamheden + kosten, sms voor het kunnen ophalen, duidelijke uitleg over werkzaamheden, acceptabele prijs en weer naar huis met de (ook gewassen) auto.

Klasse!

Al meer dan 50 jaar klant bij eerst: Bakkenes, Smit en nu Broekhuis, dus een fervent Opel-rijder.

Ging allemaal netjes en goed geholpen

Zeer tevreden, altijd correct en vriendelijk geholpen .

nvt

Hele fijne service en vriendelijk personeel.

Hele fijne en snelle service. Vriendelijk personeel die met je meedenken en fijn advies geven.

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn