Fantastische bedrijf

Personeel zeer klantvriendelijk en service gericht.

Super service

Ben blij met mijn auto en de goede service

Altijd top!

Vriendelijk, goede service, ik ben altijd zeer tevreden en ik kom graag.

zeer posigtief

Medewerkers doen er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen, ook als je nog geen auto hebt gekocht. Afspraken worden (op tijd) nagekomen. Onze contact persoon (Mischa Ezinga) was deskundig en gaf veel vertrouwen. De gekochte auto werd keurig afgeleverd reden waarom wij besloten om de firma Broekhuis in Apeldoorn ook het onderhoud te laten verrichten

Zeer goede communicatie en goede service

Top geregeld

Goede feedback en goede terugkoppeling

Prima onderhoud

Onderhoud zoals afgesproken, geen verrassingen achteraf

Ontzettend fijn geholpen met de aankoop van onze Opel Corsa

Mischa heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van onze Opel Corsa. We zijn zeer tevreden.

prettig geholpen

In Apeldoorn ben ik prettig geholpen. Ze houden je goed op de hoogte wat er moet gebeuren en laten doormiddel van foto's zien wat er gedaan is of wat er aan de auto mankeerde.

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Alle werkzaamheden worden goed en duidelijk uitgelegd. Mijn verzoek om banden te wisselen is niet gedaan, dit kon niet met het type banden op de auto, jammer. De auto was keurig gewassen wordt erg gewaardeerd!

zeer goed

Zeer prettig geholpen. Je wordt keurig te woord gestaan en er wordt geen druk uitgeoefend om te kopen. Zeer vriendelijk personeel.

Altijd prima geholpen door vakkundig personeel

Altijd goede service, vriendelijke baliemedewerkers en werkplaatspersoneel,

Top bedrijf

Geen kritiek

Snelle en goede afhandeling van garantie reparatie

Er o tbrak een beugel en deze is besteld en snel gemonteerd.

Prima klantvriendelijkheid

Altijd overleg over eventuele bijzonderheden aan de auto

Vriendelijke en deskundige service

De service is uitstekend, goede uitleg wat er gebeurd, van tevoren opgave van de kosten en de documentatie die ik heb meegekregen zeer uitgebreid. Een E bike om weer naar huis te komen, kortom ik zou niet weten waar het beter zou moeten.

Redelijk tevreden

Redelijk tevreden. Jammer was dat na het uitvoeren van de jaarbeurt het onderhoudsboekje slechts voorzien was van "een onderhoudsstempel" van Broekhuis Apeldoorn, maar dat er verder geen gegevens (zoals datum onderhoud, km. stand, grote - of kleine beurt, soort motorolie e.d. ) waren ingevuld. Dit "ontdekte" ik toen ik in de namiddag al weer thuis was. Hier direct en net voor sluitingstijd over gebeld met Broekhuis. De reactie van Broekhuis hierop kwam bij mij als erg laconiek over. Jammer.

Bij Broekhuis wordt je goed geholpen door professionals!!

uitstekend

servicebeurt conform afspraak uitgevoerd.

Nemen de tijd.

Een hele goede ervaring, mooie prijs voor mijn auto gekregen. Bij ophalen andere auto, wordt de tijd genomen, geen haastklus, ook goed uitgelegd wat er alle allemaal kan met de auto.. Zou de dealer in Apeldoor zeker aanraden.

Prettige verkoper

Op een nette manier een auto gekocht.

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Cijfer 9

Klantgericht

Komt alle afspraken na ook telefonische afspraken komen ze na Ben super tevreden.

Op tijd met kwaliteit!

De titel zegt alles.

Snel en goed!

Ik bracht mijn auto donderdagmorgen voor een APK-keuring die op vrijdag zou plaatsvinden. Werd ik donderdagmiddag al gebeld dat ik mijn auto kon ophalen omdat de APK-keuring al gedaan was. Dus ik ben super tevreden!

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn