Uitstekende ervaring

De reparatie en grote beurt is uitgevoerd zoals men mag verwachten. Er is tevens nog iets meer gedaan, een uitstekende monteur.

Zeer klantvriendelijk en prima service

Op 25 november 2024 de zakelijk gereden Lynk&Co 01 voor een 60.000km servicebeurt naar Broekhuis Assen gebracht. Prima kunnen werken in de showroom. Nadien uiterst vriendelijk geholpen door de werkplaatsmonteur die duidelijk uitleg gaf over de verrichte werkzaamheden. En buiten stond een fris gewassen en van binnen heerlijk ruikende (airco service) auto gereed! Zeer tevreden en beslist aan te raden. Ik kom hier graag weer terug!

Snel en goed geholpen, zonder afspraak

Eerst opgebeld of een auto nog beschikbaar was. Was even weg voor proefrit dus na ruim een uur erheen gegaan. Goed geholpen door verkoopster en konden nog een proefrit maken. Mooie prijs voor huidige auto gekregen dus tot aankoop overgaan.

Blij met de XC 60 met de verkoper en met het nakomen van de deal.

Mijn Volvo XC 60 met 5000 km op de teller gespot via autotrack. Mailtje gestuurd naar Volvo Broekhuis in Assen. Binnen 4 uur antwoord en aangegeven dat ik het een mooie koets vind maar dat het wel allemaal moet kloppen omdat ik geen zin had om 450 km op en neer naar Assen te rijden. Pieter-Jan de verkoper heeft me op een gezellige manier overtuigd , regelde trekhaak en zoals afgesproken binnen 14 dagen werd hij netjes thuis afgeleverd. Ik had überhaupt nog nooit in een Volvo gereden...maar een geweldig machine is zo een XC60.

Keurig bedrijf.

1e keer bij Broekhuis voor servicebeurt. Keurig bedrijf vriendelijk ontvangen. Beoordeling cijfer een 7 omdat de afspraak die ruim van tevoren is gemaakt niet helemaal is nagekomen over de tijdstip van de servicebeurt hierdoor onze dagplanning aangepast moest worden. Hiervoor hebben ze excuses aangeboden.

Vanmorgen gedeeltelijk hersteld

“Maar toch nog weer enkele aanmerkingen, de witte nummerplaten eerst niet aanwezig. Rechter achterwiel zeer slecht gewrapt, laat los en blauw zichtbaar. Schade plekje voor links onder niet gerepareerd en er zou een steenmarter verjager geplaatst worden ik zie deze niet zitten. De spiegels klappen niet in na afsluiten. Nummerplaten vanmorgen alsnog geregeld, Schade plekje vanmorgen besproken Verder de vlek in de rechter voorstoel wordt geregeld, Met vriendelijke groet.

Degelijke service

Prima communicatie duidelijke afspraken en een prima service.

Het kan en moet echt beter!

Om verwarring te voorkomen ga ik dezelfde feedback geven aan Volvo Cars. Ik heb ook een vragenformulier van hun ontvangen. Eigenlijk ben ik niet tevreden over de aflevering. Zoals standaard staat de auto klaar onder een mooi doek en glimt de XC60 als nieuw op de dag van ophalen. Maar we hebben ook een aantal afspraken gemaakt die NIET zijn uitgevoerd. Er zou een paneel van een achterdeur vervangen worden. Deze was wel binnen, maar niet gemonteerd. Lakstift niet aanwezig, lakschade is niet bijgewerkt. Althans niet op de plekken waar ik lakschade heb gezien tijdens de proefrit en aankoop. Deurrubbers achter zitten 'los'. Zouden ze naar kijken. Zitten nog steeds los. Tja daar sta je dan in Assen vanuit Apeldoorn. Alles is op te lossen, maar...........Want er moet een afspraak gemaakt worden om de auto op te halen vanuit Assen naar Apeldoorn én weer terug. Voor alles een oplossing, maar had anders gekund en gemoeten. Volgens mij is een simpele checklist maken tijdens de verkoop en deze samen met de afdeling Service/planning controleren. Volgens mij is dit voor beide partijen niet prettig vanwege extra kosten en tijd. Om te voorkomen dat gemaakte afspraken wederom niet worden nagekomen, mail ik de verkoper met deze afspraken en een aanvullende vraag. Tot op heden geen reactie. Wellicht op vakantie, maar dan verwacht ik een out-of-office reply. Het kan en moet echt beter!

Zeer correct geholpen

We kwamen binnen en werden verwelkomt met een kopje koffie.We zijn tot een deal gekomen en hebben een Volvo EX 30 gekocht. De levering duurde 10 maanden, maar de prijs bleef hetzelfde. Bij de aflevering werd duidelijke uitleg gegeven en de verkoper had alle tijd voor ons. Klasse!!!

Fijne ervaring en goeie service !!!

Volvo XC40, 2.0 AWD T5 R-Design Na een korte zoektocht bij Broekhuis heb ik op de site bij Broekhuis Assen de auto gevonden waar ik naar op zoek was. Via internet een inruilverzoek gedaan, waarna ik een mooi aanbod kreeg op mijn oude Volvo. Afspraak gemaakt voor een proefrit, en 's morgens vroeg vanuit Almere richting Assen gereden. Na een proefrit gemaakt te hebben, heb ik de auto goed bekeken en daarbij kwamen wat aandachtspunten tevoorschijn, die na overleg zouden worden opgepakt. Zelf had ik ook nog wat verzoekjes om de auto naar mijn smaak te maken, (zwart gespoten velgen, letters en typeaanduiding in de blauwe kleur van de auto, Polestar-tuning en nog wat dingetjes) die netjes zijn uitgevoerd. Bij het ophalen stond de auto gepoetst onder een kleed, en na de onthulling is er uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen door verkoopadviseur Hans Last. De nazorg is tot nu toe ook erg prettig. Nadat ik nog wat puntjes opmerkte die eerder niet naar voren waren gekomen, is dat direct opgepakt en in gang gezet om op te lossen en na te bestellen. Prima service !! Zijn er dan geen minpunten? Zeker wel, maar niet noemenswaardig om hier te vermelden. We zijn allemaal mensen, en mensen vergeten nou eenmaal wel eens wat.... Ik hoop lang in deze auto te kunnen rijden, en anders weet ik waar ik heen moet voor goed advies en een goede service. Ik geef Broekhuis Assen / Hans Last, een 9+ Remco.

Alles was prima geregeld.

Afspraak maken en later iets verzetten ging prima. Onderhoud is voorgeschreven en weet je van te voren wat de rekening wordt. Dat valt altijd tegen. Niet ingecalculeerde bandreparatie ook wel gelijk uitgevoerd. Thee en fruit beschikbaar. .

Prima en persoonlijke service!

Aangenaam en persoonlijk gesprek met vlotte verkoper. Echte aandacht voor ons als koper.

Geweldige service en vriendelijke hulp

Koen heeft me zeer prettig geholpen tijdens de aankoop van mijn Volvo. Van het eerste gesprek, 2 x proefrit tot en met de aflevering is mij zeer prettig bevallen

Gelukkig staat hier de mens nog centraal

Na een buitengewoon plezierig gesprek konden we vlot zaken doen. We werden als mens behandeld. Verkoper Koen luistert goed naar onze wensen, zodat we het uiteindelijk eens werden. We werden telefonisch op de hoogte gehouden van de gang van zaken en geplande afname. Op dezelfde vriendelijke manier hebben we onze Volvo XC40 in jeansblauw in ontvangst mogen nemen. Uitvoerige uitleg over het bedienen van de auto was niet teveel gevraagd. Vanaf het uitrijden uit de showroom geen enkele spijt van onze aankoop. Kortom Broekhuis Assen is een hartelijk autobedrijf waar je in alle rust goed zaken kunt doen.

Geheel naar wens

Goed ingelicht over de inhoud van de beurt van de auto en de te verwachten kosten. Vriendelijk ontvangst. Ik kreeg zelfs de gelegenheid om tijdens het onderhoud in een aparte ruimte met mijn laptop te kunnen werken.

Zeer tevreden en correct behandeld als klant

De afspraak op tijd gedaan. Zeer welkom als klant. Auto zelfs gewassen na de service beurd.

Prima dealer met goede service

Fijne en mooie met vele opties uitgevoerde auto gekocht. Voor mij een prima deal met aanschafprijs en de inruil. Aardige, flexibele en behulpzame verkoper die veel technische zaken van het merk weet. Op mijn verzoek was een snelle aflevering mogelijk. Enkele punten waren door tijdgebrek nog niet helemaal op orde maar worden over enige tijd afgehandeld. Kortom: ik ben zeer tevreden over Broekhuis VOLVO Assen.

Prijs kwaliteit

Super geholpen, tijdens de afspraak stond de auto in showroom klaar. Auto thuis afgeleverd gekregen en volgens afspraak in orde gemaakt. Kortom erg goede ervaring.

Goed en professioneel personeel

Goede ontvangst, vriendelijk en kundig.

Door verkoopadviseur dhr. Last prima geholpen

Top garage!!

Professionele garage met superservice! Leenauto meegkregen. Door persoonlijke omstandigheden gevraagd of leenauto later mocht inleveren. En dat kon gewoon! Superservice vind ik dat!!

Vriendelijk ontvangen aan de balie. Auto prima service beurt gekregen

Gewoon goed!

Al een tijdje op zoek naar een jonge occasion van Volvo met een specifiek optiepakket. Uiteindelijk stond er een mooie wagen met goede prijs in Assen. Het was even rijden uit Almere maar zeker de moeite waard. Uiteindelijk een veel betere prijs gekregen voor mijn oude auto dan in midden Nederland. Behulpzame verkoper die meedenkt en uiteindelijk een prachtige combinatie heeft gemaakt met grote wielen. Toen bleek dat hiervoor de spatborden verbreed moesten worden is dit kosten loos op de auto gezet. Auto was leuk verpakt onder een kleed bij afhalen. Prima service. Kan aanraden om hier zaken te doen.

Wederom prettig onderhandeld over de aankoop van een nieuwe Volvo

Zoek je een nieuwe of gebruikte Volvo dan kan ik je Broekhuis Assen van harte aan bevelen. Vriendelijke medewerkers waar je op een correcte wijze zaken mee kan doen. Niet alleen tijdens de verkoop maar waar je ook daarna met al je vragen terecht kan.

Duidelijk en degelijk

Betrouwbaar en accuraat