zeer goed geholpen, goede uitleg gehad

Wij zijn zeer tevreden over Koen en Ruben. Dit in tegenstelling tot Broekhuis Groningen, waar wij ook een Volvo zagen waar we belangstelling voor hadden, maar de verkopers dit niet merkten waarschijnlijk. Er werd ons geen stoel aangeboden, laat staan een kop koffie. Reden om niet weer naar Broekhuis Groningen te gaan, arrogantie ten top. Broekhuis Assen was een welkome afwisseling hierop, werden hartelijk ontvangen en niets was teveel. Hebben alles gedaan om onze nieuwe Volvo tijdig af te leveren, dit i.v.m. een vakantie welke wij gepland hadden. Niets dan lof over dit bedrijf, ga zo door.

Top.

Prima service en klantvriendelijk.

Industrieweg 42

9403 AB Assen