Mega tevreden over het herstel van de V60

Via mijn 'eigen' dealer Broekhuis in Veendam is alles geregeld, Ignaat had tijdens de bandenwissel foto's gemaakt en dit doorgestuurd naar Broekhuis Autoschade Assen en die hebben een inschatting gemaakt, binnen 5 dagen kon ik de auto al brengen mijn mijn lokale dealer in Veendam, en vanuit daar is alles geregeld. Die hebben samen de auto naar Assen gebracht, de reparatie is daar gedaan en echt meer dan top voor elkaar. Je zit er absoluut niets meer van en het was toch echt wel een vervelende schade precies op de hoek bij de bumper, ook nog R-Design. Prijs kwaliteit is top! Had absoluut niet verwacht dat het onzichtbaar hersteld kon worden in slechts 1,5 dag tijd. Leenauto was via de Volvo Veendam weer geregeld een EX30, super leuke auto maar geef mij maar liever m'n V60 Hybride! Blij dat ie weer op is! Dank jullie wel voor de top-service, en ook Volvo Veendam natuurlijk!

Perfect!

Auto binnen 2 dagen klaar! Super netjes afgeleverd door Cor. Keurige leenbus gehad tijdens de reparatie. Topbedrijf.

Intake .afhandeling en aflevering. TOP!!!

De klantvriendelijk benadering .de duidelijk vooraf aangegeven gang van zaken is zeer prettig ervaren Voor het halen een brengen veel dank

Super service!

Tijdens reparatie ontdekten medewerkers nog een andere schade die ik zelf nog niet had ontdekt. Omdat het nogal wat goedkoper was om beide schades in één keer te repareren bood de locatie manager aan dat zo te regelen en als het even kon óók nog binnen de oorspronkelijk afgesproken tijd. Met drie man hebben ze er voor gezorgd dat dat ook werkelijk is gelukt en ik voor een geplande lange rit weer over m’n eigen vertrouwde XC40 kon beschikken; gerepareerd, gepoetst én gewassen. Super service mannen en vrouwen van Broekhuis Schade Assen!!!

Vakwerk,

Bij dit schade bedrijf, voel je zelf nog Klant! Afspraken worden uitgevoerd, en je krijgt je auto schoon terug, ruitenwisser vloeistof bijgevuld, bandenspanning gecontroleerd! Perfect afgeleverd!

Schade keurig hersteld

Kleine schade maar wel heel keurig hersteld. En de auto ook nog ns schoon. Kortom, mooi wark!

Professioneel, snel en klantvriendelijk

Broekhuis Autoschade heeft de schade aan mijn auto binnen één dag perfect hersteld. Opgave van kosten vooraf, en het maken van een afspraak verliepen soepel en professioneel. Een elektrische fiets, als vervangend vervoer, werd gratis ter beschikking gesteld. Zeer tevreden!

super voor elkaar

Goed geholpen, duidelijke uitleg en uitvoering volgens afspraak.

Super!

Ik wil Martin en Jennie heel erg bedanken voor het fijne ontvangst en de super afwikkeling van de schade!

Alles correct en op een plezierige manier geregeld

Alles is op een plezierige en snelle manier geregeld. Niets dan lof !

Zeer goede service

Goed en vriendelijk geholpen. Schade is niets meer van te zien. Super netjes hersteld. We kregen de auto zelfs schoon gewassen weer terug.

Alles super voor elkaar, klantvriendelijk en professioneel

Schade aan de auto is perfect herstelt. Goede communicatie aan de telefoon en de balie. Auto wordt helemaal schoon afgeleverd van binnen en buiten. Communicatie met verzekering goed geregeld.

Auto ziet er weer als nieuw uit- nieuwe deur, uitgedeukte zijkant en wieldoppen.

Het duurde een aantal dagen en ik had goed vervangend vervoer vanuit mijn woonplaats Zwolle. Doordat de auto in Assen werd hersteld was er een eerdere mogelijkheid om deze te doen plaatsvinden.

De medewerkers van Broekhuis hebben mij geweldig geholpen

Alles is precies gegaan zoals wij hadden afgesproken.

Snelle en keurige service.

Hartelijk ontvangst, gastvrij, vriendelijk en zakelijk. Afspraken zijn nagekomen. Uitstekend vakwerk en een prettige verrassing: een schone auto van buiten en van binnen.

Verrassend meer service geleverd dan afgesproken

Schade is hersteld als nieuw. Rekening zoals gesproken. Sneller klaar dan verwacht. Auto gewassen en gezogen opgeleverd. Kan niet beter toch? Bedankt!

Uitstekend geholpen, auto weer terug als nieuw!

Vlot geholpen, auto netjes schoon en keurig verzorgd. Leenauto ook uitstekend, definitief aan te bevelen!

Prima service en volgens afpraak

Reparatie is keurig uitgevoerd en de auto is na afloop gewassen.

Heel tevreden

Prima geholpen en het is goed en mooi gedaan

Ik had een paar krassen op de auto en die hebben ze met spotrepair bij gewerkt en je ziet er niets meer van en er is ook geen kleurverschil

Prima verzorgd en schoon afgeleverd

Gewoon goed en vlot geregeld. Helemaal tevreden.

Prettig, duidelijk en snelle service

Schade uitstekend hersteld en vlotte afhandeling. Goede vervangende auto en duidelijke communicatie lijnen

Schade goed hersteld

Schade en aan mijn voertuig mooi hersteld door Eric! Vervangende auto en service was top.

De werkzaamheden zijn conform afspraak afgehandeld

Duitslandlaan 6

9403 DK Assen