Ervaring met een dubbel gevoel!

Mijn ervaring ik werd gebeld er wat kosten bij de reparatie ca 100 euro, heb akkoord hiervoor gegeven.einde dag belde ik is mijn auto klaar? Nee ik heb problemen melde de medewerker uw auto is niet klaar blijkbaar toch niet in orde afgekeurd.toch na overleg maar de resterende reparaties uit laten voeren, wat moest ik anders.??wel 250 euro meer kosten. Vorige ervaringen broekhuis barneveld altijd uitstekend, deze keer is t geheel anders verlopen. Hopende dat wij/zij voor de toekomst er van mogen leren. Wat ik wel wil melden nog De heer van Boven deed zijn uiterste best klant tevreden te stellen, waarvoor mijn dank!

Uitstekende service

Goed voorgelicht over kosten en reparaties.

Goed geholpen

Prettige medewerkers

Goede service, geen verassingen

Prima dealer. Komt afspraken keurig na. Doet onderhoud conform afspraak. Heeft een comfortabele wachtruimte met faciliteiten om ter plekke te werken.

Kleine beurt

Zorgvuldig aan mijn auto gewerkt voor een beurt alles wat vervangen moet worden wordt eerst overlegd vriendelijke mensen.

Vriendelijk en deskundig

Ik werd vlak voor het verlopen van de APK gebeld om een afspraak te maken, omdat de planning van de garage al vol liep. Heel attent!

Goede service en goede kwaliteit

Goede hulp en service bij de koop en verkoop van onze auto.

Prettig en goed geholpen

Afspraak is goed uitgevoerd. Advies was duidelijk en overzichtelijk.

Deskundig en vriendelijk personeel

Wat ik heel fijn vind is dat de auto van binnen en buiten netjes schoongemaakt wordt en tijdens het wachten kan ik lekker bakje koffie ☕️ pakken

Tot nu toe helemaal prima!

Afspraak gemaakt met de hr Marsman, prima ontvangen zeer correct behandeld en een prima uitleg en begeleiding in de aankoop.

top

we hebben zeer goede ervaring met Broekhuis Barneveld, Het personeel is zeer vriendelijk en weten heel goed waar ze over praten en zijn zeer deskundig over het product waar de klant voor komt.

Uitstekende service

Klantvriendelijk, klantgericht en realistisch.

Opel Mokka

Onze ervaring bij Broekhuis is perfect. Vorige week onze Opel Mokka opgehaald, en keurig geholpen. Goede uitleg over alle technieken die de auto bezit. Door Cor altijd goed op weg geholpen in alle rust, iets wat ons wel aanstaat. Volgende Opel zeker weer bij Broekhuis Barneveld.

Dat wat we graag wilde kregen we !

Dat wat we hadden verwacht is gedaan!

super en correct

er wordt goed werk geleverd vriendelijk en goede uitleg en advies. nogmaals dank.

Prima voor elkaar!

Wederom keurig geholpen, netjes vooraf gebeld mbt de te maken kosten/geconstateerde gebreken. Prima!

Prettige ervaring

Prima ervaring en dienstverlening. Fijn contact en service.

Correct, zorgvuldig en vriendelijk

Je bent altijd welkom. Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke wensen Men heeft belangstelling voor de persoon De Auto wordt, na een beurt, altijd schoon afgeleverd

Goede service persoonlijke benadering

Altijd prima goede service persoonlijke behandeling

heel correct behandeld

de aflevering van de mokka is prima, ondanks de corona goed afgehandeld

Een zeer plezierige dealer

Bij Broekhuis Barneveld wordt je altijd heel prettig benaderd en adequaat geholpen. Als de situatie daartoe aanleiding geeft, wordt maatwerk geleverd, bijvoorbeeld in de vorm van de korting op een product of dienst. Fijn en sympathiek.

Top verzorging op oudejaarsdag.

Oliebollen met koffie op ruim 1,5 meter en 1,5 uur geduld. Goede internetvoorziening, zodat ik ook wat administratie kon wegwerken.

Goede adviezen, alles volgens afspraak.

Vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijk en servicegerichte dealer

De aflevering van de nieuwe Grandland was op klant verzoek snel uitgevoerd. De auto kwam van een andere Broekhuis vestiging en hierdoor kwam bij de aflevering aan het licht dat niet alle in de advertentie genoemde specificaties op de auto zaten. Dit was een behoorlijke teleurstelling, temeer omdat ik specifiek had gezocht op dit voorraad model bij Broekhuis. De verkoper heeft meegedacht of dit kon worden gecompenseerd, maar meer dan de tegenwaarde van de ontbrekende specificaties zat er niet in. Dit zie ik niet echt als een compensatie, maar puur geld terug voor iets dat niet is geleverd. Hier had ik meer van verwacht, niet perse van deze dealer, wel van Broekhuis of Opel. Direct binnen 2 weken na aflevering blijkt ook dat eerst de accu moet worden vervangen als mogelijke oorzaak van een storing van een brandend sos lampje. Daarna moet ook de unit/batterij voor de sos lamp worden vervangen, nadat deze eerst moet worden besteld. Al met al ga ik dan binnen 2 a 3 weken voor de derde keer van Ede naar Barneveld naar de werkplaats met een nieuw afgeleverde auto. Alles wordt wel opgepakt, maar dit is niet de gewenste start met een nieuwe auto. Overall ben ik als vaste klant wel tevreden over deze dealer, maar over genoemde zaken ben ik wel teleurgesteld .

Uitstekend en super klantvriendelijk

Echt super netjes behandeld Ook auto perfect weer.

Albert Plesmanstraat 16

3772 MN Barneveld