Zochten op korte termijn een nieuwe auto. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.
Beste Natascha, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Uw feedback is heel waardevol voor ons. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Tot heden alles is oke.
Bedankt voor uw positieve ervaring. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
top, goede voorlichting. jammer dat de navigatie niet werkt. dit is een flinke tegenvaller.
Ik ben ruim 20 jaar klant bij Broekhuis Ford De Bilt en ben zeer tevreden. De service is uitstekend. Het personeel is deskundig. Ik word altijd uitstekend geholpen.
Beste Erik, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij u al meer dan 20 jaar van onze service te mogen voorzien. Op naar nog veel mooie jaren en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Mijn ervaring met Broekhuis de Bilt (en dat is mijn eerste), is alleen maar positief. Het is geen top locatie, maar het zeer vriendelijke en attente personeel maakt veel goed. Prima service (ook met de vraag over het toevoegen van accessoires). Prima aflevering van de auto ( met eigen zuil bij aflevering)
Hartelijk dank Martin, voor uw bezoek en het delen van uw eerste ervaring bij ons op de vestiging. Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent en onze service naar wens is verlopen voor u. Gefeliciteerd met uw aankoop en wanneer u ons nodig heeft dan staan wij graag voor klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Heb daar mijn “oude” Ford Focus ingeruild voor een prachtige performance blue gekleurde pure Ford Focus ST uit 2019. Dromen komen dus toch uit , ondanks wat tegenstribbelingen van de vrouw ;). Aardige verkoper. Ondanks een , overigens onvoorziene , vertraging is alles soepeltjes en in een uiterst relaxte sfeer verlopen.
Beste Eduard, Wat fijn om te lezen dat uw dromen uit zijn gekomen;) Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Al jaren heb ik een Broekhuis auto uit de Bilt en het resultaat is altijd Bevredigend ;zo had ik bij de laatste beurt een paar beschadigingen en die werden op mijn vraag goed verholpen het personeel is zeer vriendelijk . Bij elkaar genomen blijf ik bij Broekhuis in de Bilt
Bedankt Willem, voor uw mooie beoordeling. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Servicegericht, betrouwbaar en persoonlijk. Fijne ervaring en ook dit filiaal van Broekhuis is van harte aan te bevelen.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Uw feedback is erg waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford de Bilt
Ik ben tevreden hoe de verkoop en koop van de auto's is verlopen, duidelijke afspraken en goede uitleg netjes geholpen. Zeer vriendelijke medewerker. Ben zeker ook tevreden met mijn Ford Focus heerlijk rijdende auto✌️
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie review. Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen en u goed en netjes geholpen bent. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Reeds uitgebreid telefonisch doorgegeven
Bedankt Hans, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Erg prettig behandeld door de verkoper en auto netjes afgeleverd. De auto voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij om te zien dat alles goed en netjes voor u is verlopen. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Mijn ervaring met Broekhuis was ten aanzien van het onderhoud zeer goed. Jammer dat de accu van de (leen) e-bike na ca. 3 kilometer leeg was. Ik moest nog een stukje zonder accu-ondersteuning naar huis fietsen. Gelukkig werd ik eind van de middag thuis opgehaald door Broekhuis met een bestelbus, waar ook de e-bike werd ingeladen. Na het afrekenen kon ik daarna met mijn eigen auto naar huis rijden.
Beste Sjaak, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat de accu het begaf, maar mooi om te lezen dat het zo is opgelost. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Ze namen veel tijd voor je om uitleg te geven over je auto.wij hadden al goede ervaringen met broekhuis en zijn daarom weer bij deze garage terug gekomen.
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Top bedrijf. Eerlijke en open gesprekken bij de onderhandeling. Voelde ons als klant gezien en geholpen. Kleine vragen en problemen direkt en zonder bezwaren opgelost. Dit komen we niet vaak meer tegen. Wij komen niet uit de buurt maar was de reis zeker waard. Tevreden en blij verrast door de professionele en vriendelijke behandeling en persoonlijke aflevering van de auto. In een woord: TOP.
Bedankt Willem, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Bij Broekhuis de Bilt een mooie Orange Fury Ford Focus ST gekocht!! Koen en andere medewerkers erg bedankt voor de goede service!! Top, erg blij mee met de nieuwe auto!!
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent, daar doen we het voor! Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst in je mooie Ford. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Zeer vriendelijk te woord gestaan oor Wilko. Zeer reële inruilprijs voor mijn oude Mondeo, uit 2008 gekregen. Nieuwe auto keurig afgeleverd.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst! Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Erg tevreden over de manier van verkoop. Mochten we ooit toch besluiten onze auto in te ruilen, zullen we zeker weer een kijkje nemen bij Broekhuis.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Geweldig geholpen fantastische service, en niet alleen nu al ruim 13 jaar klant bij broekhuis de Bilt En altijd goede service. Hopelijk nog vele jaren.
Bedankt Yvon, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je al die jaren zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer en op naar de volgende jaren. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Is alles mee gezegd!
Beste Greja, Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Vriendelijk en goed geholpen door jullie verkopers. Ook de afhaaldag erg succes vol met een persoonlijk tintje.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
vriendelijk, correct,en goed georganiseerd bedrijf
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
Door een lastig probleem met mijn vorige auto moest ik dringend op zoek naar een goede en betaalbare occasion. Broekhuis Ford de Bilt heeft mij daar heel goed bij geholpen. Ik rij weer met plezier!
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn dat je goed geholpen bent bij je dringende zoektocht naar een mooie occasion. Gefeliciteerd met je aankoop en wij wensen je veilige kilometers toe! Groet, Broekhuis Ford De Bilt
De onderhandeling ging gemoedelijk en goed, mooie eerlijke prijs voor de inruil. Aanvankelijk eerst een andere auto gekozen, konden wij nog gewoon ruilen voor een andere auto. Alles was super geregeld, bij thuiskomst zat er een deukje in de portier, die er de volgende dag weer was uitgehaald. Alles was mooi geregeld.
Correcte en vriendelijke ontvangst met aandacht voor de klant Goede opvolging leveringsproces Kortom : tevreden
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Ford De Bilt
In eerste instantie was ik niet tevreden en waren er door omstandigheden wat slordigheden en dingen over het hoofd gezien, maar uiteindelijk heeft Broekhuis de Bilt het meer dan goed opgelost.
Beste Louis, Zojuist heeft onze vestigingsdirecteur prettig contact gehad met u betreffende uw review. Het betreurt ons dat u momenteel deze ervaring heeft. Vanuit beide kanten is het verhaal belicht en is er een hoop duidelijk geworden. Wij gaan er zoals afgesproken alles aan doen om het goede gevoel, bij u terug te krijgen. Fijn dat u hiervoor open staat. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Originele beoordeling
Onlangs een auto gekocht bij deze Broekhuis vestiging inclusief een afleverpakket ter waarde van 695 euro, maar de communicatie van de afdeling verkoop en de service zijn extreem slecht en ver ondermaats. Met het afleverpakket zou je ''een heel jaar geen omkijken naar de auto hebben'', maar volgens een ander bedrijf kan ik zo niet op vakantie met deze auto (banden zijn bijna op, remlicht kapot, vocht in een lamp, etc.). In de eerste week viel al een x aantal dingen op die een analyse vereisen, een roestplek was niet conform afspraak behandeld, de banden zijn al bijna aan vervanging toe/in zeer slechte staat, roest in een binnen paneel, krakend geluid bij drempels, en veel punten zijn niet genoemd in de omschrijving waaronder het aanwezig zijn van maar 1 sleutel en ga zo maar door. De afdeling verkoop is alles behalve klantgericht, komt iedere keer met bijdehante opmerkingen als ''de auto rijdt toch?'', en de werkplaats kan pas na +- TWEE MAANDEN een afspraak inplannen voor mijn net-gekochte auto en een oplossing voor de genoemde zaken bieden. Als iemand net een auto gekocht heeft met zo'n prijzig afleverpakket, hoor je dit gewoon tijdig af te handelen, punt. Dit bedrijf heeft een keurige uitstraling, wekt een professionele en klantgerichte indruk en heeft tot aan het afleveren en betalen van een flink bedrag voor de auto, een redelijke communicatie geboden, maar na het afleveren zijn bijna al mijn e-mails niet eens meer beantwoord. In mijn optiek is dit een zeer duidelijk geval van ''massa is kassa'' en voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier een auto koop.
Weltevreden 12
3731 AL De Bilt