Opnieuw goede service

Eerste onderhoudsbeurt van de tweedehands auto die ik vorig jaar bij dezelfde garage heb gekocht. Geen bijzonderheden qua reparaties en onderhoudsbeurt correct afgewerkt. Correcte en vriendelijke service.

Zoals altijd betrouwbare service door vakbekwame mensen

Zie boven

Tevreden

Super tevreden zoals altijd.

Vriendelijke mensen en een goede servies

Auto voor onderhoud gebracht vervangend vervoer staat klaar op afgesproken tijd je wordt goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden.

Prima toegewijd bedrijf.

Het personeel weet wat ze moeten doen en geven prima advies. Als de auto klaar altijd snel bericht,dat hij opgehaald kan worden,dan wel helemaal uit gestofzuigd en gewassen.

Prima auto, vriendelijke medewerkers

Ik zocht een jonge Kuga Vignale met opties die het rijden wat gemakkelijker maken en vond die bij Broekhuis in de Bilt Vriendelijke verkoper maar wat zuinig met wat bijkomende kleine kosten, ondanks de naar mijn mening ruime marge. Vandaar 4 ipv 5 sterren. Maar toch uiteindelijk tevreden over de auto zelf en ook over de staat (en de ceremonie!) waarin hij werd afgeleverd (en.. prima koffie!)

Top geregeld,snel en netjes afgehandeld

Goede inruilprijs gekregen en snelle levering

zeer tevreden

Uitstekende service, vlot en correct uitgevoerd. Zeer tevreden.

Zeer goed, fijn geholpen, prima

Ik werd gelijk aangesproken door Bas toen ik bij een de Focus STline kwam kijken. Fijn gesprek gehad en goede onderhandeling gehad. Het is super en spontaan verlopen, niet opdringerig, erg fijn! De Focus werd zelfs thuis afgeleverd en volledig uitgelegd hoe alles werkte, al met al, top service , mede dankzij Bas. Bas bedankt voor alles! Gr Jaap

Perfecte service

Auto onlangs gebracht voor een onderhoudsbeurt . Alles netjes uitgevoerd volgens afspraak en auto lekker op tijd weer klaar on opgehaald te worden. Perfecte service.

Auto rijdt weer als nieuw.

Weltevreden 12

3731 AL De Bilt